עונה 4 פרק 6 Witch Hunt

gromp

New member
../images/Emo58.gifעונה 4 פרק 6 Witch Hunt

יאי! אני ראשון!
אני אהבתי את הפרק הזה מאוד! יש בו הפתעה נחמדה בסוף עם האחות שלא באמת אחות-הכי אהבתי את זה. איך שאבי לבושה
-היה מזה מענין לראות איך טוני ומגי הסתכלו עליה. באותו ענין זיוג נחמד מגי הצליח להשיג, הנראה יותר כאלה בהמשך?
יש כאן עדיין חזרה לבתו של גיבס מאשתו הראשונה וזאת לאחר שבעונה שעברה גילינו שאשתו הראשונה של גיבס וביתם נהרגו מירי של צלף לסוכן שהסיע אותם לאחר שהם היו עדים למשהו ולבסוף גיבס הולך ורוצח את הרוצח. זיווה פישלה בגדול בפרק הזה, לא? מענין אותי לשמוע את מחשבותכם על הפרק, חננאל

שיריק2

New member
ניצחת בשלוש דקות

שירשרתי להודעה אחרת את תגובתי - תציץ למטה.

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif פרק מעולה

אהבתי את הפרק, היה הכי פחות צפוי מבין פרקי העונה עד כה. לדעתי זיוה לא פישלה, לא היה לה שום דרך לדעת שזאת לא אחותה ושום סיבה לחשוב שהאם תברח - זה היה יכול לקרות לכל אחד מהם. ואין ספק שאבי עשתה את הפרק חח
דרך אגב, ראיתי שוב את פרק 5 ולא שמתי לב אבל ג'ני כשהיא מדברת בטלפון כשגיבס נכנס ל MTAC היא מזכירה את שם האדם / מבצע שטוני דיבר עליו כשהיא הציעה לתת לו צוות משלו - כנראה כמו שהזכרתי בעבר, כל הקטעים האלה ב MTAC שג'ני אומרת לגיבס שמה שהולך שם זה NEED TO KNOW באמת קשור לטוני. נראה שהולך להיות פה משהו כמו שעשו שעונה הראשונה עם הסוכן שנהרג - פאצי, זה שבפרקים לפני שהוא נהרג ראו אותו מדבר עם גיבס והוא ביקש ממנו עזרה אבל גיבס אמר שהוא עסוק.

למעלה