../images/Emo58.gifלפרק
אני מעתיקה מה שרשמתי בפורום טלוויזיה... אח..מה אפשר להגיד? אם להיות כנה , לדעתי זו הסדרה הכי טובה שקיימת היום על המסך.היא לא כבדה מדי, לא מושכת שום דבר יותר ממה שהוא אמור להימשך, הדמויות משכנעות, הדיאלוגים זורמים, הסיפור מובן... לא מנסה להיות מתחכם מדי. מה מה צריך יותר? זו סדרה שלא לא מנסה להפגין נוכחות ושחצנות בקטע של "וואו, תראו מה אנחנו יכולים לעשות ואיזה אפקטים מיוחדים מדהימים יש לנו ואיך אנחנו כל כך חכמים ומסתוריים שאנחנו יכולים למשוך תעלומה אחת במשך עונה שלמה". NCIS מספקת את הקומדיה השבועית שאני כל כך זקוקה לה והדרמה בה נמצאת בדברים הקטנים: במק'גי שלא רוצה שטוני יקרא לו יותר "פרובי" ואיכשהו מצליח לפגוע ברגשותיו של טוני, בגיבס ששם לב וחייב להעיר, בעובדה שגיבס צריך להתמודד עם הזיכרונות הכואבים וקשה לו ואנחנו רואים את זה רק בפעולת החיפוש אחרי המדבקות שלו, שטוני למעשה שם במקום אחר אבל גיבס שלא ידע את זה חשב שהוא שוב פעם שוכח. וכל זה נעשה בכמה מבטים קטנים, והנקודה הובהרה. או שזה נמצא בשפם המוזר הזה של גיבס, העובדה שהוא מביא קפה לעובדים שלו...כל הדברים הקטנים האלה שלפעמים עוברים בלי שום הערה רק מבטים (חוץ מהקטע עם השפם שזה פשוט מצחיק שגם אבי וגם טוני העירו על זה). בקיצור, הסדרה הזו היא פשוט ארבעים וחמש דקות רצופות של כיף. וחבל שיש רק פרק אחד בשבוע... והפרק השבועי היה מהנה מאוד, מצחיק ונוגע ללב בדיוק בכמות המתאימה. עונה רביעית וזו עדיין סדרה מצויינת. ואם כי קשה לי בלי קיית (ואני אמשיך להגיד את זה כמעט בכל תגובה שאני אכתוב על הסדרה הזו עד שאני אתגבר על זה - מה שבטח לא סביר שיקרה), היחסים בין זיוה לטוני ומקגי משעשעים אז היא כבר לא מפריעה לי. ותוספת קטנה דאקי כועס על גיבס. יותר מכועס , ניכר ממנו שהוא פגוע. וזה עושה טוב לדמות שלו - נותן לו עוד כמה משפטים מתחכמים. אני אוהבת איך שהוא לא מסתיר את זה שהוא נעלב ומעיר על זה בכל רגע שהוא רק יכול.