עונה 4 פרק 3 singled out

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif עונה 4 פרק 3 singled out

אני ירוקה מקנאה במי שכבר צפה- הפרק הנ"ל מוכתר כאחד טובים. טוני מקבל רשמית את הפיקוד על הצוות, גיבס עדיין לא מתנהג כגיבס, (מביא לטוני וזיוה קפה, קורא לזיוה בטעות קייט) דאקי עדיין חש פגוע כלפי גיבס. דונלד מבטיח הרבה סודות בעונה- בין טוני לדירקטור(כנראה סוגיית הפיקוד) גיבס, טוני וזיוה- כולם חולקים סודות ואני מקווה שחלקם גם מחדר המיטות (-; כשאסיים לראות- אוסיף את תגובותיי.

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif לא מדוייק

טוני לא מקבל פיקוד, הוא מוותר על הצעה לפקד על צוות משלו בספרד (באופן מוזר מאוד זה דומה לאחת האפשרויות בסדקר הנוכחי שלנו...). לא ראו את גיבס קורא לזיוה קייט, זה רק משהו שטוני אמר עליו בפני ג'ני. הפרק עצמו לא רע, אבל לא חזק כמו ה- 2 הקודמים לו.

רינת4

New member
../images/Emo58.gifלפרק

אני מעתיקה מה שרשמתי בפורום טלוויזיה... אח..מה אפשר להגיד? אם להיות כנה , לדעתי זו הסדרה הכי טובה שקיימת היום על המסך.היא לא כבדה מדי, לא מושכת שום דבר יותר ממה שהוא אמור להימשך, הדמויות משכנעות, הדיאלוגים זורמים, הסיפור מובן... לא מנסה להיות מתחכם מדי. מה מה צריך יותר? זו סדרה שלא לא מנסה להפגין נוכחות ושחצנות בקטע של "וואו, תראו מה אנחנו יכולים לעשות ואיזה אפקטים מיוחדים מדהימים יש לנו ואיך אנחנו כל כך חכמים ומסתוריים שאנחנו יכולים למשוך תעלומה אחת במשך עונה שלמה". NCIS מספקת את הקומדיה השבועית שאני כל כך זקוקה לה והדרמה בה נמצאת בדברים הקטנים: במק'גי שלא רוצה שטוני יקרא לו יותר "פרובי" ואיכשהו מצליח לפגוע ברגשותיו של טוני, בגיבס ששם לב וחייב להעיר, בעובדה שגיבס צריך להתמודד עם הזיכרונות הכואבים וקשה לו ואנחנו רואים את זה רק בפעולת החיפוש אחרי המדבקות שלו, שטוני למעשה שם במקום אחר אבל גיבס שלא ידע את זה חשב שהוא שוב פעם שוכח. וכל זה נעשה בכמה מבטים קטנים, והנקודה הובהרה. או שזה נמצא בשפם המוזר הזה של גיבס, העובדה שהוא מביא קפה לעובדים שלו...כל הדברים הקטנים האלה שלפעמים עוברים בלי שום הערה רק מבטים (חוץ מהקטע עם השפם שזה פשוט מצחיק שגם אבי וגם טוני העירו על זה). בקיצור, הסדרה הזו היא פשוט ארבעים וחמש דקות רצופות של כיף. וחבל שיש רק פרק אחד בשבוע... והפרק השבועי היה מהנה מאוד, מצחיק ונוגע ללב בדיוק בכמות המתאימה. עונה רביעית וזו עדיין סדרה מצויינת. ואם כי קשה לי בלי קיית (ואני אמשיך להגיד את זה כמעט בכל תגובה שאני אכתוב על הסדרה הזו עד שאני אתגבר על זה - מה שבטח לא סביר שיקרה), היחסים בין זיוה לטוני ומקגי משעשעים אז היא כבר לא מפריעה לי. ותוספת קטנה דאקי כועס על גיבס. יותר מכועס , ניכר ממנו שהוא פגוע. וזה עושה טוב לדמות שלו - נותן לו עוד כמה משפטים מתחכמים. אני אוהבת איך שהוא לא מסתיר את זה שהוא נעלב ומעיר על זה בכל רגע שהוא רק יכול.

gromp

New member
../images/Emo58.gifדעתי על הפרק

אפשר בהחלט לחוש במתח בין דאקי לגיבס, וזה הולך להיות מענין. זה שגיבס מביא קפה לטוני\זיווה מזכיר לי את כול הפעמים שהוא מביא לאבי את כוס הקולה הגדולה. נראה לי שיש כן קשר מענין בין טוני לג'ני- נראה היכן זה יתפתח העונה. אני שמח שהעיפו את החדשה הזאת שהיתה מעצבנת. מישהו חושב שגיבס יוריד את השפם?

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif

בטוח גיבס יוריד את השפם, וכמובן יעשו מזה אירוע מיוחד באחד הפרקים חחח. מה שגיבס מביא לאבי זה לא קולה זה - CatPow - מעיין אייס קפה כזה אם אני לא טועה.

רינת4

New member
../images/Emo58.gif

זה בטח יקרה כשהוא "יחזור לעצמו". והפעם הקודמת שהוא הביא שתיה לטוני ומק'גי היה אחרי שקייט מתה. לפחות לפי מה שזכור לי. אז זה אומר הרבה.

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gifעוד דבר ששמתי לב אליו

קודם כל שינו את הפתיח, הפעם לא מראים את גיבס עם זקן במקסיקו. ועוד דבר - שינו את הגופן של כותרות הפתיחה.

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif

בתחילת הפרק ג'ני מדברת עם דינוזו ומציעה לו פיקוד על קבוצה משלו בספרד, אבל דינוזו לא רוצה בגלל שבהמהלך ארבעת החודשים שהוא בתפקיד הוא גם ממלא תפקיד נוסף - שאף אחד ממנו ומג'ין לא יודע עליו- מבצע חשאי בו הוא לוקח חלק ולא מסבירים על מה. לפי מה שקראתי באתרים בחו"ל ישנה סברה שהוא מגלם סרסור באיזו משימה חשאית..... לא יכולה לחכות לפרק שיצא כבר!

רינת4

New member
../images/Emo58.gif

האמת שלא התייחסתי לעובדה הזו בכלל.משום מה , כשהוא אמר את זה, הייתי בטוחה שהוא מדבר על משהו שהחבורה כולה עבדה עליה ואחר כך שכחתי מזה לגמרי. יהיה מגניב אם זה האמת משהו שבמשך העונה נתוודע אליו. אני כבר רואה את טוני מנסה להסתיר את זה. זה יכול להיות מאוד משעשע...

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif

בתחילת הפרק יש עוד רמז כשזיוה שואלת אותו נדמה לגבי העיסוקים שלו בלילות- הוא עייף בכל בוקר, מתי נכיר את החברה החדשה שלך- הוא עונה לה - זה מסובך..... וכשהוא "חוטף" יריודת מהצוות הוא דיי בולע אותן כי הוא לא יכול ממש להגיב....או שהוא מתרץ .... ומי שמכיר את DPB יודע שיש להתייחס לכל רמז כזה עבור העלילה בהמשך אז, הלואי הלוואי !

למעלה