עונה 3

NoaHK

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

טוב אני רק בתחילת העונה, פרק 3. אבל הנה משהו שממש עיצבן אותי - הם כל הזמן מדברים על זה שמריסה ירתה בטריי, אבל זה כאילו הם שכחו לגמרי שהוא ניסה לאנוס אותה! הוא זה שצריך לשבת בכלא. מה שהכי מדהים אותי זה שמריסה לגמרי הדחיקה את זה (או שאף אחד לא הכניס את זה לתסריט...) בכל מקרה זה נראה לי מסר די גרוע. לא שטלוויזיה אמורה להיות חינוכית או משהו. בכל אופן, איך ראיין עוד מעז להיות עצוב כשטריי עוזב? האידיוט ניסה לאנוס את החברה שלך... sigh, TV memory.

../images/Emo58.gif301

אני דיי מבינה את ראיין. טריי הוא אח שלו והוא גם המשפחה היחידה שנשארה לו ומטבע הדברים המצב הזה מאוד מסובך. בחיים אין שחור ולבן, נכון הוא ניסה לאנוס את מריסה, אבל זה עדיין כואב שאתה רואה את בן המשפחה היחיד שנשאר לך עוזב (אחרי שכל המשפחה שלך עזבה אותך). אני גם לא חושבת שהוא היה ממש עצוב, הוא היה יותר מבולבל מעצוב, הוא בילה קיץ שלם במחשבה שאח שלו עומד למות (וכנראה האשים את עצבו בכל הסיטואציה כי הוא זה שיזם את הריב אחרי שהוא שמע על נסיון האונס), והוא בדיוק יצא מהכלא. הוא הבין שהוא הולך לא לראות אותו יותר, וכנראה שהכול היה קצת יותר מידי בשבילו.

תמריקי

New member
../images/Emo58.gif..

אולי שוחכי כל פעם לציין את זה שבגלל שהוא-רצה- לאנוס-אותה-היא-ירתה-בו... אבל הראו את זה בתחילת הפרק..וחכי חכי את עוד תראי שיעוד ידברו על זה...

למעלה