עונה 3

../images/Emo58.gif עונה 3 ../images/Emo58.gif

טוף זה משהו שכבר הרבה זמן אני רוצה לדעת... נכון יש את הקטע [נדמה לי בפרק 8] שג'סטין מדבר עם בריאן על זה שהוא רוצה לחזור אליו, ובסוף כשבריאן אומר "Have some bolls" אז הוא דופק לו נשיקה והולך? אז לפני שבריאן אומר לו את זה ג'סטין מזיין לו קצת בשכל ועומד ללכת כאילו ואז רואים מישהו נוגע למישהו במשהו..חח...ואז בריאן אומר יו אר אולוויז דואינג איט! האב סומ בולז! וחזרנו לנקודת ההתחלה... קיצר...מה שאני ממש רוצה לדעת זה מי נגע למי ואיפה? ממש לא הבנתי את הקטע הזה? ג'סטין תפס לבריאן? בריאן תפס לג'סטין? איפה? בעע. וחוצמזה..למי שראה את הפיספוסים של עונה 3, נכון יש את הקטע שג'סטין דוחף את בריאן על איזו דלת והיא נשברת בטעות [כי רנדי סוס! חח...] מהדחיפה הזאת..? בקיצור לא ראיתי את הקטע הזה בסדרה, נראה לכם שזה אותו הקטע במשרד רק שהחליפו מיקום בגלל הדלת השבורה?

רינת4

New member
תשובות

1. בריאן מחזיק את ג'סטין בזרוע(? לא ממש זוכרת) ולא נותן לו להמשיך ללכת. 2. הפיספוס הזה הוא מאותו קטע. כנראה הם הבינו שאי אפשר לעשות את זה על הקיר שמתפרק אז הם עשו את זה בצורה שונה. לכן לא ראית- זה קטע שלא נכנס בעריכה (מן הסתם...).

netaK

New member
וזה ../images/Emo6.gif

הייתי צריכה לפתוח שרשור לעזאזל

GaleHarold

New member
הגעתי למסקנה! ../images/Emo70.gif

אני חייבת לציין שאהבתי את המראה של בריאן הכי הרבה בעונה הראשונה... לפניי שאיזה סטייליסט מטורף הפך את הראש שלו לאחו קטן... היה לו יפה שיער קצר, הוא נראה הרבה יותר סקסי...
לדעתי בכל אופן...... לא?

coocoola

New member
../images/Emo58.gifשאלה

איפה אפשר למצוא פספוסים של העונה השלישית?

אבישג 21

New member
הי לכולם.. לא רציתי סתם ../images/Emo9.gif

לפתוח שרשור חדש... בכל מקרה , אוהבת את הסידרה שנים כבר ואף פעם לא הזמנתם אותי....
anyway, מישהו יודע כמה פרקים יש בעונה השלישית ? בתודה מראש

JTrulez

New member
לא הזמנתם אותי?

לפורום כאילו?? אם התכוונת לזה אז כל הקטע בפורום זה שאצ יכולה להצטרף מתי שאת רוצה..... את לא צריכה אישור ממישהו........(;

למעלה