../images/Emo58.gifעונה3 (עד פרק 9 כמובן)../images/Emo15.gif
כי אני פשוט חייבת לפרוק העהאאהעהעהעהאאאהעהעהעאהאאהאהעאהאעעעעאאאאאאעהעהאהעהאהעהעה (כן..אני יודעת..ככה בערך נראתה התגובה לי אחרי העונה הראשונה) אז דבר ראשון הרשו לי להתחיל בתודה ענקייייייייייייייית לדניאל המהממת שהביאה לי את העונה השנייה..הדיוידי המקורי
זה היה מושלם
המון המון המון
אז אחרי שסיימתי אותו (לקח איזה שבוע) התחלתי ישר את השלישית (כן..כל ה-9 פרקים
) כי כבר היו לי אותם על המחשב אז דבר ראשון אני חייבת לציין שההתחלה הייתה לי ממש ממש מוזרה כאילו.. קולג'.. אז הם שינו קצת את האווירה..מין הסתם כי החליפו לוקיישן, סטטוס, וכו' אז היה קצת קשה להתרגל בהתחלה הם כאילו..לא יודעת להסביר פתאום ניסו להראות הכל כיותר בוגר השינוי של השיר פתיחה באופן כללי כשמסתכלים על הפרטים המיקס החדש של השיר ממש יפה לדעתי..אפל כזה התמונות..מהממות (ורוניקה כילדת קולג'..הרבה יותר סקסית
וגם כל השאר) ובכלל..כל האווירה אבל כשמחברים הכל ביחד באמת מקבלים אווירה קצת יותר בוגרת..ואפלה כזאת..מסתורית..ואני די אהבתי את התמימות (ה-הו כה מזוייפת כי תמימות זה הדבר היחיד שחסר בסדרה
) שהפתיחה הקודמת ניסתה לפחות לשדר..פתיחה של סדרה נעורים חמדמדה שרק אם אתה באמת מנסה לצפות בה אתה מבין כמה מסובכת היא
אניווי..אחרי שהתרגלנו לזה צריך להתרגל לרעיון של.. אוקה..בכיתי כל הפרקים האחרונים של העונה השנייה כי נתנו לכולם מונולוגים של "אני לא אראה אותך יותר בחיים כי התיכון נגמר" אבל הנה הגענו לקולג' ואיייייכשהווו
כולם באותו קולג' וזה גם בנפטון
אהה ועיליי..שלא תהקבל לקולג'.. עובד בקולג'..אם כי היה מעט ממנו העונה בכלל מרגיש שהיה מעט מאוד מכולם כזה.. אנשים נעלמים לי לאט לאט
או שזו סתם הרגשה שלי
עלילת האונס- למה לא.. אחלה קו עלילה ורוניקה משחקת ברגשות האישיים שליה כלפי אונס וביכולת המופלאה שלה לפתור פרשות מסתוריות והכל הולך חלק... אז.. יש לנו ביד אחלה עונה
ועכשיו תאכלס פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק אני לא חושבת שבעונה הראשונה והשנייה ביחד היו כל כך הרבה חשודים
סתם לא ממש.. אולי רק בגלל שהפרשה התחילה בעצם בעונה הקודמת כבר וכאילו הייתה לנו איזו הכנה קטנטנה (סתם שאלה..הכותבים חשבו על זה
כאילו..התחילו עם הפרשה הזאת בעונה השנייה כי הם רצו להפוך אותה לעלילה של העונה השלישית
או שהם החליטו על זה אחרי שהעונה השנייה נגמרה
) אז זה נראה כאילו בפרשה הזאת היו לה המון חשודים למרות שאת רוב החשודים כפו עליה והיא הייתה צריכה להוכיח שזה לא הם מצחיק שזה שהיא הצליחה להוכיח שזה לא הוא (בדרך בנאלית כמו רשימת תוכניות רדיו) דווקא כן היה זה שעשה את זה בפרקים האחרונים..כשהיא..כמעט נאנסה (פאקינג פעמיים
כמעט קפצתי מהחלון בפעם הראשונה
אז למה
אגב נראה שהיא מתמודדת עם הסם הזה יותר טוב מפעם לפעם..באמת..עוד 4-7 כאלה וזה לא ישפיע עליה בכלל) זה היה..מפחיד רצח..כאילו..אשכרה צרחתי מול המסך (כן אני מהמטורפות האלה
) לוגן הזה איך כל פעם הוא מציל אותה..כפרעליו ממש אהבתי איך שהוא ריסק את המכונית הזאת רק בשביל להכנס לאותו תא עם הזבל הזה זה היה טוב
עכשיו באמת מעניין אם הם יחזרו..מוזר שהם לא ביחד.. טוב זהו..נראלי יאללה..שיגיע כבר ה23 לינואר