עונה 3פרק 9

../images/Emo58.gif עונה 3פרק 9

מה אתם חושבים? ורוניקה ולוגאן יחזרו? היא בכלל אוהבת אותו? דעות בבקשה.

Torn Identity

New member
כן. ../images/Emo58.gif

אבל הם בטח יפרדו אח"כ שוב. בכלל, שמתם לב לזה שורוניקה תמיד חוזרת ללוגן או משו אחרי שהוא מציל אותה? לפחות ככה זה נתפס אצלי. כל פעם מחדש היא איתו כי הוא הגיבור שלה בערך... זו לא סיבה להיות עם מישהו. היא בכלל באמת אוהבת אותו? אז זהו, שאני חושב שגם זה דווקא כן. אבל השאלה אם היא אוהבת/בוטחת בו מספיק. כי רק אחרי שהוא עושה איזה מעשה גבורה היא איתו. לדעתי הם בסופו של דבר ייפרדו לתמיד. ואז אולי בפרק האחרון של הסידרה או משהו יאחדו אותם. רק נקווה שזה לא יהיה קרוב ממה שאנחנו רוצים.

justin9

New member
קשה לדעת ../images/Emo58.gif

כי מצד אחד נראה כאילו הרגשות שלה כלפיו השתנו במידה מסויימת וכרגע צרובה לי בראש הסצינה בה רואים את ורוניקה ולוגאן בחדר אוכל הגדול (אם אני לא טועה) לוגאן מחייג לורוניקה, ורוניקה מחליטה שלא לענות לו והוא רואה אותה מקצה החדר בוחרת להתעלם מהשיחה. מצד שני אחרי שלוגאן מודיע לורוניקה שהוא רוצה להיפרד ממנה היא לוקחת את זה די קשה (מעמידה פנים שהיא חזקה בפני וואלס ומק אבל נשברת במקלחת). אז קשה לדעת איפה עומדים היחסים ביניהם וגם אני חושבת שיש מישהו ברקע שאולי לא כדאי להתעלם ממנו והכוונה היא לפיז. זה די ברור שפיז התחיל לפתח משהו כלפי ורוניקה כך שאולי מצפה לנו איזשהי הפתעה או איזשהו טוויסט שקשור אליו...

../images/Emo58.gif אבל...

מישהו מצליח לדמיין אותו ואותה בקטע רומנטי? (הכוונה לפיז), הרי הוא על תקן הילדון הנגרר כרגע...היא מתייחסת אליו כמו לכלבלב ולדעתי היא לא תוכל להתייחס אליו אחרת, ולא משנה מה הוא רוצה... וחוץ מזה, חשבתי שאם העונה היתה אמורה אולי להיגמר בפרק הזה, אז אולי הפרידו ביניהם כדי ליצור עניין להמשך. מה שכתבת על הסצנה זה נכון. היא סיננה אותו (אחרי שכל הפרק היא התייחסה אליו כמו לאויר ולי בכלל לא נראה שהיא אוהבת אותו) ואח"כ בכתה באמבטיה...התנהגות לגמרי לא ברורה...מה היא רוצה ממנו?

TheSegal

New member
גם אני מסננת לפעמים את חבר שלי

וזה לא בגלל שאני לא אוהבת אותו, פשוט כל אחד לפעמים רוצה קצת שקט. מישהו חשב שאולי היא רצתה לאכול בשקט ??? בגלל זה הקטע הספציפי הזה נראה לי לא הגיוני.

buffgirl

New member
האמ.. ../images/Emo58.gif עונה 3

לדעתי הם יחזרו, אבל אני לא יודעת מתי. מה שכן, ורוניקה כן אוהבת אותו, היא פשוט צריכה לעבוד על עצמה המון. בכיתה י'-י"א היא עברה כמה חוויות ממש קשות שגרמו לה לאבד אמון באנשים וממש קשה לה לבטוח בהם, וזו בעיה ענקית ועד שהיא לא תלמד להתמודד עם זה ולעבור את זה היא לעולם לא תוכל להיו בשום סוג של מערכת יחסים נורמלית ויציבה, אהבה או אפלטונית. ורוניקה ולוגן? זו אהבה אפית
הם בטוח חוזרים! ופיז סתם טמבל
מבחינתי הוא על תקן ביבר - לפני כל הקטע עם הרצח
- סתם לוזר חביב, רק עם פחות בעיות. ממש לא בליגה של ורוניקה. הוא אפילו די משעמם...

OMRICH

New member
זה תמיד השקטים...

עוד נגלה בסוף שגם פיז הוא איזה אנס צד שלישי בפרשה.

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 מעליי! היי עומרי,

מה קורה? שכחנו שצריך לסמן? וחוץ מזה, בבקשה לשרשר למקום הנכון!

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

דבר ראשון פיז - ספוילר בפניי עצמו. דבר שני - האונס, זה ספוילר לעלומה. דבר שלישי - הצד השלישי באונס, זה כבר רמז שיש עוד שני אנשים שמעורבים בו. בבקשה, גם אם אתם לא בטוחים אם זה ספוילר או לא, בכל דבר הנוגע לעונה 3 - סמנו ספוילרים!

Rachel47

New member
../images/Emo58.gifעונה3 (עד פרק 9 כמובן)../images/Emo15.gif

כי אני פשוט חייבת לפרוק העהאאהעהעהעהאאאהעהעהעאהאאהאהעאהאעעעעאאאאאאעהעהאהעהאהעהעה (כן..אני יודעת..ככה בערך נראתה התגובה לי אחרי העונה הראשונה) אז דבר ראשון הרשו לי להתחיל בתודה ענקייייייייייייייית לדניאל המהממת שהביאה לי את העונה השנייה..הדיוידי המקורי
זה היה מושלם
המון המון המון
אז אחרי שסיימתי אותו (לקח איזה שבוע) התחלתי ישר את השלישית (כן..כל ה-9 פרקים
) כי כבר היו לי אותם על המחשב אז דבר ראשון אני חייבת לציין שההתחלה הייתה לי ממש ממש מוזרה כאילו.. קולג'.. אז הם שינו קצת את האווירה..מין הסתם כי החליפו לוקיישן, סטטוס, וכו' אז היה קצת קשה להתרגל בהתחלה הם כאילו..לא יודעת להסביר פתאום ניסו להראות הכל כיותר בוגר השינוי של השיר פתיחה באופן כללי כשמסתכלים על הפרטים המיקס החדש של השיר ממש יפה לדעתי..אפל כזה התמונות..מהממות (ורוניקה כילדת קולג'..הרבה יותר סקסית
וגם כל השאר) ובכלל..כל האווירה אבל כשמחברים הכל ביחד באמת מקבלים אווירה קצת יותר בוגרת..ואפלה כזאת..מסתורית..ואני די אהבתי את התמימות (ה-הו כה מזוייפת כי תמימות זה הדבר היחיד שחסר בסדרה
) שהפתיחה הקודמת ניסתה לפחות לשדר..פתיחה של סדרה נעורים חמדמדה שרק אם אתה באמת מנסה לצפות בה אתה מבין כמה מסובכת היא
אניווי..אחרי שהתרגלנו לזה צריך להתרגל לרעיון של.. אוקה..בכיתי כל הפרקים האחרונים של העונה השנייה כי נתנו לכולם מונולוגים של "אני לא אראה אותך יותר בחיים כי התיכון נגמר" אבל הנה הגענו לקולג' ואיייייכשהווו
כולם באותו קולג' וזה גם בנפטון
אהה ועיליי..שלא תהקבל לקולג'.. עובד בקולג'..אם כי היה מעט ממנו העונה בכלל מרגיש שהיה מעט מאוד מכולם כזה.. אנשים נעלמים לי לאט לאט
או שזו סתם הרגשה שלי
עלילת האונס- למה לא.. אחלה קו עלילה ורוניקה משחקת ברגשות האישיים שליה כלפי אונס וביכולת המופלאה שלה לפתור פרשות מסתוריות והכל הולך חלק... אז.. יש לנו ביד אחלה עונה
ועכשיו תאכלס פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק אני לא חושבת שבעונה הראשונה והשנייה ביחד היו כל כך הרבה חשודים
סתם לא ממש.. אולי רק בגלל שהפרשה התחילה בעצם בעונה הקודמת כבר וכאילו הייתה לנו איזו הכנה קטנטנה (סתם שאלה..הכותבים חשבו על זה
כאילו..התחילו עם הפרשה הזאת בעונה השנייה כי הם רצו להפוך אותה לעלילה של העונה השלישית
או שהם החליטו על זה אחרי שהעונה השנייה נגמרה
) אז זה נראה כאילו בפרשה הזאת היו לה המון חשודים למרות שאת רוב החשודים כפו עליה והיא הייתה צריכה להוכיח שזה לא הם מצחיק שזה שהיא הצליחה להוכיח שזה לא הוא (בדרך בנאלית כמו רשימת תוכניות רדיו) דווקא כן היה זה שעשה את זה בפרקים האחרונים..כשהיא..כמעט נאנסה (פאקינג פעמיים
כמעט קפצתי מהחלון בפעם הראשונה
אז למה
אגב נראה שהיא מתמודדת עם הסם הזה יותר טוב מפעם לפעם..באמת..עוד 4-7 כאלה וזה לא ישפיע עליה בכלל) זה היה..מפחיד רצח..כאילו..אשכרה צרחתי מול המסך (כן אני מהמטורפות האלה
) לוגן הזה איך כל פעם הוא מציל אותה..כפרעליו ממש אהבתי איך שהוא ריסק את המכונית הזאת רק בשביל להכנס לאותו תא עם הזבל הזה זה היה טוב
עכשיו באמת מעניין אם הם יחזרו..מוזר שהם לא ביחד.. טוב זהו..נראלי יאללה..שיגיע כבר ה23 לינואר

בוביץ

New member
לגבי עונה 3 פרק 9../images/Emo58.gif

לגיה הקטע של הרדיו- הוא דשוחרר כיה וא בדיוק שיר תוכנית לייב ברדיון ולא כי כתוב שהוא היה בתוכנית לפי הרשימת המנחים... אלא כי הוא פשוט שידר בתוכנית. כל הקטע שבדיוק השני אנס כשהני כביכול יש אליבי למעשה. מה שאני לא מבין למה מרסר עצמו לא הביא את האליבי הזה, מה הוא מפגר? למה הוא לא טען לאליבי הזה..

the YOOK

New member
סיימתי עד 309...../images/Emo58.gif.

מעצבן אותי שבעונה הזאת אין תעלומה אחת גדולה, אלא כמה שמתחילות ונגמרות כל הזמן... העונה השנייה הייתה בנויה בצורה הרבה יותר גאונית לדעתי עם התעלומה הענקית של האוטובוס, ועכשיו היא כבר פתרה את מקרי האונס, והתחילה תעלומה חדשה. מבאס

Rachel47

New member
../images/Emo58.gifכן אני יודעת../images/Emo15.gif

גמני רציתי תעלומה אחת גדולה ומקיפה ודי הרגשתי שתעלומת האונס לא תחזיק מעמד זה באמת צת מבאס אבל תן לזה הזדמנות

the YOOK

New member
טוב... זאת עדיין אחת הסדרות הטובות

ביותר... כך שאני לא הולך להפסיק לראות אותה...

Rachel47

New member
ברור שלא../images/Emo15.gif

זאת אפילו לא אופציה דווקא העלילה החדשה מסקרנת כאילו..כן נותרתי עם פה פעור אז זה עשה את שלו

למעלה