עונה 2 פרק 7

spider kisser

New member
../images/Emo58.gif עונה 2 פרק 7

זה רק אני או שבזמן האחרון הסדרה מתחילה להתדרדר? מה זה כל קטעי הדרמה האלה
בכל מקרה, לדקסטר יש אויב חדש - דואקס, והפעם זה נהיה עסק רציני כשהם הולכים מכות במטה.. עושה רושם שהתכנית שלו לבלבל את המשטרה עם המניפסט שהוא שלח להם מתפקששת, ונראה שהוא רוצה לחזור לריטה אבל לילה לא הולכת לוותר עליו בקלות.. עושה רושם שהפרק הבא יהיה מעניין [אולי אפילו לאנדי מתחיל לחשוד ברצינות בדקסטר] וידאו 1# וידאו 2#

Siwnu

New member
פרק ענק!

לא טוב לדעתי כמו ה-2 הקודמים, אבל עדיין פרק אדיר, אין, כל פרק בסידרה הזאת אני פשוט נהנה לאללה, 45 דקות בשבוע זה בהחלט לא מספיק :< מעניין מה יגמר עם דוקס, אני פשוט מת על הסיכסוך שלהם, ואם יצא שדוקס יהיה אחד הקורבות של דקסטר זה יהיה אחד הקטעים הענקים ביותר שאי פעם נראו בתוכנית טלוויזיה!

dsol

New member
פרק טוב... מין "אתנחה" שכזו ../images/Emo58.gif_../images/Emo189.gif

מהמתח של הפרקים הקודמים אבל בכל זאת פרק עם הרבה תוכן הקטע שדקסטר נגח בדואקס היה פשוט גאוני וענק בצורה יוצאת דופן ! זה מבחינתי עשה את הפרק למעולה ! אוח ומה אני יכול לומר.... ליילה
למרות שהסידרה מתחילה להיראות כמו סרט פורנו רך

Yanaf666

New member
הדרדרות בפרקים של דקסטר, הדרדרות בפרקים של דק

אני מסכימה. עונה ראשונה הייתה מותחת ומסקרנת..והעונה הנוכחית פשוט נראית כאילו לבמאים אין מושג מה כדאי לשים בתסריט..אז הם מנסים לשחזר קצת מכאן וקצת משם. מה עם כל הרציחות של דקסטר? איך זה הגיוני שפתאום הוא מנסה לחפש את עצמו אחרי כל הזמן הזה, אז נכון הוא גילה דברים חדשים על הארי ועל אימו ועל העובדה שבכלל היה לו אח...אבל עדיין להגיע למצב של חוסר אונים? להיות רכרוכי? אפילו בפרקים הראשונים של העונה השניה הוא בקושי היה מסוגל לבצע רצח פשוט (לרצוח עיוור). אז מה יהיה עם העונה הנוכחית? הוא פשוט ישבור את המיתוס שהארי בנה לו? ואת כל מה שהוא שאף אליו? החל בפרידה עם ריטה? אגב, קשה לי להאמין שהבמאים עד כדי כך מפגרים שהם יהפכו את כל העונה הנוכחית כחיפוש אחר הרוצח הסדרתי החדש שזרק את הגופות לים, הרי זה דקסטר. זה פשוט יסיים את הסדרה. אז אני מקווה שהסדרה לא מקבלת רייטינג נמוך והיא תתחיל להעלות ברמה...לפחות כמו בעונה הראשונה., אני מסכימה. עונה ראשונה הייתה מותחת ומסקרנת..והעונה הנוכחית פשוט נראית כאילו לבמאים אין מושג מה כדאי לשים בתסריט..אז הם מנסים לשחזר קצת מכאן וקצת משם. מה עם כל הרציחות של דקסטר? איך זה הגיוני שפתאום הוא מנסה לחפש את עצמו אחרי כל הזמן הזה, אז נכון הוא גילה דברים חדשים על הארי ועל אימו ועל העובדה שבכלל היה לו אח...אבל עדיין להגיע למצב של חוסר אונים? להיות רכרוכי? אפילו בפרקים הראשונים של העונה השניה הוא בקושי היה מסוגל לבצע רצח פשוט (לרצוח עיוור). אז מה יהיה עם העונה הנוכחית? הוא פשוט ישבור את המיתוס שהארי בנה לו? ואת כל מה שהוא שאף אליו? החל בפרידה עם ריטה? אגב, קשה לי להאמין שהבמאים עד כדי כך מפגרים שהם יהפכו את כל העונה הנוכחית כחיפוש אחר הרוצח הסדרתי החדש שזרק את הגופות לים, הרי זה דקסטר. זה פשוט יסיים את הסדרה. אז אני מקווה שהסדרה לא מקבלת רייטינג נמוך והיא תתחיל להעלות ברמה...לפחות כמו בעונה הראשונה.

zekit

New member
שום הדרדרות...פרק מעולה ! ../images/Emo58.gif ומש'ש

נורא נהנתי מהפרק,סוף סוף יש התקדמות אמיתית..... מש'ש קטן לגבי לילה ,לדעתי לילה גם שיקרה כמו דקטסר בקשר להתמכרות שלה,לדעתי היא לא הייתה אף פעם מכורה לסמים,אלא היא מה שנקרה Arsonist,כיאלו מציתה שמוכרה להצית ולשרוף דברים,לדעתי היא גם שרפה את החבר שלה בכוונה...

olymp

New member
פרק נחמד

הפרק היה יפה, אבל יחסית לא מותח. גם לי זה נראה קצת דפוק כל הקטע שדקסטר פתאום משתנה ככה ונגרר אחרי לילה, בין לילה. הוא זונח את כל מה שהארי לימד אותו במשך שנים. בעונה הראשונה אולי הוא רצח אבל עדיין הייתה בו מוסריות, התחשבות. בעונה הזאת, המטרה מקדשת את האמצעים מבחינת דקסטר. אם בעבר הוא פגע רק בעבריינים, היום הוא גם פוגע בחפים מפשע. שימו לב שגם בדברה, אחותו של דקסטר, חל שינוי. מצד שני, חייבים איזה סוויצ', אי אפשר להמשיך כל הזמן בנוסחא הרגילה מהעונה הראשונה, זה יתחיל לשעמם מתישהו.

yaelush27

New member
פרק מעולה לדעתי ../images/Emo58.gif

לי דווקא נראה שבסופו של דבר לילה תהפוך לאחד הקורבנות של דקסטר. ראיתם איך הוא הסתכל על המנורה בסוף הפרק כאילו הוא הבין שהיא הציתה את הדירה בעצמה? זו בטח לא הפעם הראשונה שלה, ואם היא הרגה עוד מישהו חוץ מהחבר הקודם שלה בעבר בצורה הזו דקסטר כנראה יהרוג אותה...

Siwnu

New member
../images/Emo58.gif שנים פה עלו על מה שאני חשבתי :>

..שלילה היא מהאלה שמכורים להצתות אש, והיא לא הייתה מכורה אף פעם לסמים,\ לפני ההצתה היא אפילו ניסתה להתקשר לדקסטר כדי שיביא תמיכה (כמו שהוא התקשר אליה לפני שכמעט רצח את הרוצח של אמא שלו). כנראה שהיא גרמה לכמה רציחות בגלל ההצתות שלה ומתישהו בסוף העונה היא תהפוך לאחד הקורבנות של דקסטר...

יונתן1988

New member
כפרה עליכם, לא מבין איפה אתם רואים הידרדרות

בת זונה של עונה, בינתיים אני אוהב אותה הרבה יותר מאשר את הראשונה. חבר'ה,לשינוי הזה שעובר דקסטר, ובכלל העונה השנייה, קוראים תפנית בעלילה, שזה אחלה דבר- דבר שקשה למצוא היום בתוך ים הסדרות הממוחזרות למיניהן. ליוצרים של נמלטים נגמרו הרעיונות, לא ליוצרים של דקסטר. אנו עומדים בפני המשך עונה מוצלחת במיוחד. וכל הקטע הזה עם ריטה.... בהחלט דרמתי במיוחד, אבל וואלה אחים שלי לא האמנתי על דקסטר. לא מאמין שכל מה שדקסטר באמת היה צריך זה זיון טוב. בסופו של דבר הוא לא כל כך שונה משאר הגברים, מסתבר.

למעלה