עונה 2- פרק 5

../images/Emo58.gifעונה 2- פרק 5../images/Emo70.gif

אהעאההאעהאה!!! נאלצנו לחכות שבועיים וסוף סוף זה הגיע! היום ישודר הפרק החמישי בעונה השנייה, כמחווה לסרט "מופע האימים של רוקי". מה חשבתם על הביצועים? ועל העלילה עצמה? כל מה שקשור לפרק אתם מוזמנים לשרשר לכאן, ושתהיה לכולנו צפייה נעימה

gal255

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo58.gifWOW

איזה פרק! נהניתי מכל רגע! אהבתי הכל! העלילה, השירים. פשוט פרק מעולה! מעולם לא ראיתי את הסרט מופע הקולנוע של רוקי, אבל זה לא הפריע לי להבין מה הולך בפרק. ההתחלה הייתה מצחיקה בטירוף עם השפתיים של קווין (?), וה'יעני' מחזמר שלהם. גולת הכותרת של הפרק בשבילי הייתה וויל ואמה, שהם הזוג האהוב עליי בסדרה. אני אוהבת את הכימייה והמתח המיני בין השניים. פין ורייצ'ל צריכים ללמוד מהם איך משחקים משיכה פיזית חחXD. הסצנה בין פין ורייצ'ל בהתחלה הייתה מביכה. כל הכימיה הפיזית שלהם מביכה, באמת שאני מתכווצת בסצנות שלהם. על הנייר זה אמור להיות סיפור האהבה מדהים, הit couple אם תרצו, אבל בפועל, לשני השחקנים אין כימיה, וכל סצנה זוגית שלהם גורמת לי להתפלל שזה יגמר. האמת שבפרק הזה זה לא היה כזה נורא, כמו הדואט שלהם בפרק הקודם. עוד משהו שלא כל כך הבנתי (אולי כי ראיתי בלי תרגום, או שפספסתי משהו) = מה הייתה הפואנטה של בריטני וסנטנה מצוטטות לריקוד האירוטי של וויל ואמה? חשבתי בהתחלה שהן יספרו לקרל, אבל הוא אמר שאמה חלקה את זה איתו.... מוזר. בכל אופן חוץ מזה אהבתי פשוט הכללל. השיר האחרון היה מדהים מדהים מדהים. גם בגלל השיר עצמו, גם בגלל הכיאורוגרפיה, ובעיקר בגלל הסצנה הקודמת בכיתה של המוסר השכל. אה וג'ון סטיימוס הזה מוכשר, וסקסי בטירוף! הפרק הכי טוב העונה!

DoubleT

New member
../images/Emo58.gifשלושה דברים ../images/Emo9.gif

דבר ראשון - חובה לראות את הסרט (אני אישית ראיתי אותו רק שבוע הבא במיוחד). הוא מוזר בטירוף אבל השירים שם מעולים. דבר שני - אני די בטוח שהשפתיים בהתחלה הם שם סנטנה (בעיקר לפי הקול) ודבר שלישי ואחרון - הסצנה בהתחלה של פין ורייצ'ל מושפעת מאוד עד כמה שאני שמתי לב מהמקבילה שלה בסרט, ככה שאי אפשר להסיק יותר מידי עליהם מהסצנה (כי חלק היה מכוון)

gal255

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

דבר ראשון - אני מאוד רוצה לראות את הסרט, כשהיהי לי קצת יותר זמן פנוי זה מה שאני אעשה. דבר שני - יכול להיות שזו סנטנה, לי זה נשמע כמו קווין... דבר שלישי - אז אולי בסצנה הספציפית הזו, חוסר הכימיה הוא לא באשמת השחקנים/דמויות. אבל ב99% מהסצנות שלהם, קשה לי לא להתכווץ. זה מביך להסתכל על זה. במיוחד הדואט שלהם מפרק 4, שיהיה כביכול אינדיקציה לכך שהם יזכו בטוח בתחרות.

Lamia2

New member
השיר של אלטון ג'ון?

היה אחלה ביצוע, אפילו אגיד שאהבתי אותו יותר מהמקור (שגם מעולה, אני לא מזלזל בו...)

DoubleT

New member
מבחינת כימיה הוא היה ../images/Emo122.gif

ובכלל פין הוא כל כך אוקוורד. זה מתחיל לעצבן

גם אני ראיתי במיוחד שבוע שעבר

את הסרט והשירים שם ממש טובים, אבל הסרט באמת קצת הזוי. לגבי פין ורייצ'ל גם לדעתי הם עשו ככה בכוונה כי ככה זה בסרט

תשובה

בגלל שלא ראית את הסרט של רוקי לא הבנת.. אני ממליצה לך בחום לראות בכל מקרה בסרט המקורי המשרתות מאזינות לה שהיא שרה איתו והדמות שאמורה לשיר את השיר הזה זה הדמות שריצ'ל שיחקה כמו שהוא אמר אז בגלל שבסרט המקורי המשרתות מאזינות ושרות גם , בגלי סנטנה ובריטני האזינו ושרו

../images/Emo58.gifOMG!!!!!

היה פרק מדהים!!! ממש נהניתי מהכל! מהביצועים, מהעלילה, פשוט מושלם
הביצוע האחרון היה מעלף (ולרגע חששתי באמת איך ויתרו על הביצוע הזה). כמובן החיסרון היחיד היה חסרונו של מארק
יוחזר פאק לאלתר!!!!!!!!!!!!! בכל אופן, ללא ספק אחד הפרקים הטובים בסדרה

DoubleT

New member
הרגיש לי ממש קצר ../images/Emo58.gif

קורט יצא מלך
. עשו אותו ממש דומה לריףראף (בעיקר הקול שלו בטיים וארפ). הייתי בטוח שקראתי איפהשהו שהשחקנים המקוריים יתארחו בפרק. כנראה שהזיתי ><"

gal255

New member
../images/Emo58.gifגם אני קראתי את זה

שהשחקן הראשי ייקח חלק בפרק.... מוזר

pepperland

New member
השחקנים המקוריים היו שם.

יש סצינה שבה סו מדברת עם שני מנהלים מהטלווזיה או משהו,אחד עם שער לבן ומשקפיים (השחקן ששיחק את בראד בסרט) והשני הוא הזמר Meat Loaf ששיחק את אדי.

neurotica

New member
נכון !!!

יואו איך לא קלטתי את בראד!
ישר זיהיתי את מיט לוף (כי הוא בכל מקום לאחרונה!) אבל לא הקדשתי תשומת לב לשני. איזה קטע שזה בראד.

sweet shir

New member
מההה חחח הזה עם השיער הלבן והמשקפיים

הוא מספין סיטי! לא ידעתי שהוא שיחק ברוקי חחח מגניב:)

למעלה