../images/Emo47.gif../images/Emo58.gifWOW
איזה פרק! נהניתי מכל רגע! אהבתי הכל! העלילה, השירים. פשוט פרק מעולה! מעולם לא ראיתי את הסרט מופע הקולנוע של רוקי, אבל זה לא הפריע לי להבין מה הולך בפרק. ההתחלה הייתה מצחיקה בטירוף עם השפתיים של קווין (?), וה'יעני' מחזמר שלהם. גולת הכותרת של הפרק בשבילי הייתה וויל ואמה, שהם הזוג האהוב עליי בסדרה. אני אוהבת את הכימייה והמתח המיני בין השניים. פין ורייצ'ל צריכים ללמוד מהם איך משחקים משיכה פיזית חחXD. הסצנה בין פין ורייצ'ל בהתחלה הייתה מביכה. כל הכימיה הפיזית שלהם מביכה, באמת שאני מתכווצת בסצנות שלהם. על הנייר זה אמור להיות סיפור האהבה מדהים, הit couple אם תרצו, אבל בפועל, לשני השחקנים אין כימיה, וכל סצנה זוגית שלהם גורמת לי להתפלל שזה יגמר. האמת שבפרק הזה זה לא היה כזה נורא, כמו הדואט שלהם בפרק הקודם. עוד משהו שלא כל כך הבנתי (אולי כי ראיתי בלי תרגום, או שפספסתי משהו) = מה הייתה הפואנטה של בריטני וסנטנה מצוטטות לריקוד האירוטי של וויל ואמה? חשבתי בהתחלה שהן יספרו לקרל, אבל הוא אמר שאמה חלקה את זה איתו.... מוזר. בכל אופן חוץ מזה אהבתי פשוט הכללל. השיר האחרון היה מדהים מדהים מדהים. גם בגלל השיר עצמו, גם בגלל הכיאורוגרפיה, ובעיקר בגלל הסצנה הקודמת בכיתה של המוסר השכל. אה וג'ון סטיימוס הזה מוכשר, וסקסי בטירוף! הפרק הכי טוב העונה!