עונה 2 פרק 2

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gif עונה 2 פרק 2

מה קורה חבר'ה? נראה לי שכולכם התעלמתם מדבר אחד חשוב: אם הכפתור execute הזה מאפס את מה שאנחנו משערים כ"פצצה", למה וולט המליץ בחום לא ללחוץ על הכפתור? הרי קשה לי להאמין שהוא התכוון לאיזשהו כפתור אחר. למה וולט רוצה שהאי יתפוצץ? יודעים מה, עזבו את זה... למה וולט בכלל לא רצה שהחבר'ה ירדו לשם? אם אתם שואלים אותי, או שהבמאים שיחקו בנו בצורה מטורפת וגרמו לנו לחשוב שהוא התכוון להאץ' ולכפתור execute ובעצם הוא התכוון ולכפתור ולפתיחה של משהו אחר, או... או שאין לי שפיץ של מושג. אה כן, עוד משהו קטן: אם המספרים אכן מאפסים איזשהי ספירה לאחור, איך זה מתקשר לעובדה שבעזרתם הארלי זכה בלוטו ושהם בעצם גרמו לו למזל רע? כאילו סבבה... הם מונעים מהאי להתפוצץ, אבל איך זה מסתדר עם הגרלת הלוטו?

netaK

New member
../images/Emo58.gifעונה 2 פרק 2

הכפתור execute הוא פשוט enter עם שם מפחיד
המספרים הם הפקודה לעצור את...מה שלא יקרה ואני מניחה שאנחנו עדיין מחכים לראות איך לעזאזל יסבירו את כל הקטע של המספרים

shayavr1

New member
מישהו יכול להזכיר ../images/Emo58.gif עונה 2+1

מתי וולט המליץ לא ללחוץ על הכפתור?? מתי ולמי ובאיזו סיטואציה...

Marth Darunia

New member
אההה ../images/Emo58.gif

עד כמה שאני זוכר, וולט דווקא המליץ כן ללחוץ על הכפתור. הוא אומר press the button, אבל אני לא זוכר את המילה don't

Marth Darunia

New member
חוצמזה

אולי הכוונה לא הייתה בכלל לכפתור הזה. הרי מקשים במקלדת הם בכלל keys ולא buttons, והוא דיבר אל שאנון

gah

New member
../images/Emo58.gif202

הוא אמר: "Press the button, no.. button is bad". ואני מסכים שזה לא בטוח נאמר בהקשר של הכפתור הזה. עדיין, הקושי העיקרי שלי הוא להבין את הקשר בין המספרים האלה לזכייה של הארלי בלוטו.

Marth Darunia

New member
נו, באמת ../images/Emo58.gif

הוא לוחש את המשפט ממש-ממש לא ברור. החלק הראשון יותר ברור, (press the button), אבל החלק השני יכול להישמע כמו הרבה דברים - no button is bad (אף כפתור הוא לא רע), no body was found (אף אחד\גופה לא נמצא\ה) או אפילו nobody is dead (אף אחד לא מת). ממש לא נשמע לי הגיוני שהוא יגיד no, button is bad כי זה די דפוק שהוא ישנה פתאום את דעתו בקשר לכפתור

אני לא הצלחתי לשמוע שהוא אומר משהו.

אנשים אני חושב שהוא מדבר בהמארית :) סתם , אבל באמת מה הוא אומר... באנגלית אם אפשר

Marth Darunia

New member
../images/Emo58.gif

לא הצלחת להבין, כי הוא אומר את זה הפוך. צריך להקליט אותו ולנגן את זה אחורה. מה שהוא אומר זה press the button ואז עוד משהו קצת לא ברור. את ההשערות שלי לגבי מה הוא אומר כתבתי בהודעה למעלה. היה על זה גם דיון בפורום, אתה יכול לעשות חיפוש (יש שם גם קישור להקלטה שכבר מנוגנת אחורה).

שמעתי...את זה כבר אז..

אבל זה לא הגיוני... נראה לכם שהוא יכול לדבר הפוך?! אתם יכולים?? למרות שאולי הוא לא רצה שמישהו יבין...(האמממ) ושהוא ידע שהיא תבין..

gotio

New member
העניין עם ההיפוך יכול להיות שטות

אחת גדולה. יש כל כך הרבה תקליטים שמריצים אותם לאחור ושומעים כל מיני משפטים יפים. כמו האחד על ג'ון לנון שאומרים שמת בתאונת דרכים הרבה לפני הרצח. לקחו את התקליט של הביטלס, הריצו לאחור, ושמעו. john's is dead john's is dead john's is dead לא צריך יותר מדי משמעות של זה. הוא אמר משהו במפורש שאותו אנחנו צריכים לחקור, לא את ההקלטה ההפוכה שלו.

קובי2003

New member
אולי כל פעם ../images/Emo58.gif

שהוא לא מספיק לאפס את שעון העצר לא מתפוצצת פצצה אלא משהו רע קורה ? מישהו מת ,נפצע,נשרף ? למרות שיש בעיה עם הזכיה של הארלי .

קובי2003

New member
ודבר נוסף ../images/Emo58.gif

יכול להיות שבכל הפעלה מחדש של השעון נועדה כדי לגרום לשדר להמשיך לרוץ.

gotio

New member
נראה לי לגבי המספרים והכפתור

אנחנו יודעים שכל פעם שמישהו משתמש במספרים משהו קורה. כמו בלוטו, ובהגרלה של האיש מבית המשוגעים(פרק 18). אני מניח שהמספרים אמורים לבצע משהו. מדהים או פחות מדהים. אבל אני מספק עם זה עוצר את שעון העצר לפצצה שמוטמנת באי... השם ישמור זה לא מסביר שום דבר שהולך בסידרה, למה לעזאזל יהיה פצצה על אי.. למי אכפת מפצצה על אי בודד. זה גדול מזה, הרבה יותר גדול. מי שהתחיל עם התאוריה הזו סיפר במקרה שהוא יודע מה קורה בפרק האחרון של צולם בעונה השניה אבודים. אלו שחושבים קצת יותר יודעים כי הצילומים לעונה השניה לא הסתיימו ולא קרובים.. בגלל זה יש את ההפסקה בפרק ה14+... כי אנחנו מקדימים את הקצב של הצילום. עזבו אותכם מהתיאוריה חסרת הבסיס הזו.

אייל 100

New member
../images/Emo58.gifנצל"ש 201../images/Emo58.gif

בפרק הראשון של העונה השניה בדקה 1:08 כשרואים את דזמונד לפני שהוא שם את התקליט אם אני לא טועה, רואים בצד ימין של המסך מנורה שוקראים לה "Lava lamp" (שמתי קישור כדי שתראו על מה אני מדבר). סוג המנורה הזאת נראה לי די חדש ולא משהו שיהיה לו הרבה שנים שם, ועוד תחשבו, כאילו זה פריט עיצובי "הם" לא רק נותנים לו אוכל אלא גם מותרות... אייל מצטער אם כבר דנו על הקטע הזה אבל לא ראיתי הודעות.

למעלה