עונה 2 עד פרק 5.

Michal Scofield

New member
../images/Emo58.gifעונה 2 עד פרק 5.

למי שתהה מה אומר הקוד... הסבר יצורף בתגובה להודעה זו.

Michal Scofield

New member
../images/Emo58.gifעונה 2 עד פרק 5.

הקוד עצמו לא אומר הרבה, אבל בצירוף למכתב שנשלח אליה... מי שרוצה לדעת מה אומר הקוד צריך ללכת לפי ה"נוסחה" הבאה:
.. ... .. . .. . .. .. ... ... . .. 27325 843 2633 Break the code​
הנקודות מייצגות את מספר הפעמים שנלחץ על אחד המספרים בטלפון כדי לקבל אות כלשהיא. חכמולוג סקופילד.

Michal Scofield

New member
../images/Emo58.gifעונה 2 עד פרק 5. פתרון הקוד

בינתיים קיבלנו את התשובה רק למשפט הראשון, המילה הראשונה שנמצאת בשלושת השורות בעגור של מייקל והיא:
... .. .. . .. .... ... ... .. .... 7363398687 Rendezvous​
נותרו עדיין שתי מילים ככל הנראה: .... .. .. . ... . .. .. ... . .. ... . ... ... . .. . וכנראה נקבל את התשובה לכך בקרוב.

recoil

New member
אנחנו צופים בנמלטים או אבודים?

עכשיו גם בנמלטים יש את המספרים המסתוריים...

אוף.. אבל רגע!../images/Emo58.gif

כשמנסים לעשות את אותו הדבר עם העגור השלישי זה לא הולך... מישהו הצליח לפתור את זה איכשהו?

זה כן הולך ../images/Emo58.gif

וכתוב שם SUN DOWN HOT כמו שכתב dimgold בהודעתו מ- 21:38 26/09/06 אין לי מושג איך זה קשור ל- rendezvous אבל אני מניח שהברווזון הרביעי ייתן לנו את התשובה...

רוב הסיכויים

ש- SunDown Hot זה רמז לנקודת המפגש (הברווז הראשון) שבו מייקל מעוניין לפגוש את שרה. בטח הרמז שבתוך הברווז האחרון יביא לנו את התמונה המלאה (או שלא
...)

dimgold

New member
../images/Emo58.gif ספוילר רציני על הברווז

נמצא גם פתרון הברווז השלישי:ELGILANM לכאורה לא אומר כלום אבל הנה המשפט המלא: Rendezvous Sundown Hotel Gila NM או בעברית פגישה, מלון סאנדואן, גילה, ניו מקסיקו

dimgold

New member
זה רץ במלא פורומים

אני רק קיבלתי את המספרים ותירגמתי עכשיו הם חוקרים את האתר הגרוע עם הציפור

כן אבל

מדובר בכלל על פרקים שלא שודרו. זה אמור להישמר בסוד כמוס הידוע רק למספר קטן של אנשי הפקה. לא סביר שמידע כזה על פרקים שלא שודרו עדיין דלף החוצה..

למעלה