עונה 19 מש"ש

a8145060

New member
../images/Emo58.gif עונה 19 מש"ש

פורסם מה יהיה בפרקים הראשונים של עונה 19 של הסימפסונים העונה תתחיל ב23/09 (לא סופי) מש"ש
He Loves To Fly And He D'ohs Homer flies in Mr. Burns's private plane and subsequently refuses to go back to normal flying. Treehouse of Horror XVIII Kodos lands in the Simpsons backyard. Flanders builds a Hell House and asks for God's help. Midnight Towboy Homer gets a tow truck in New Jersey and ends up running afoul of the local mob. Husbands And Knives A new comic book store opens up in Springfield, threatening The Android's Dungeon.

a8145060

New member
מש"ש

נתקלתי בזה בפורום אבודים .מש"ש זה בערך מה שלא שודר ,הכוונה למה שעדין לא שודר בישראל ולכן זה ספוילר (צריך הסבר מהזה ספוילר?).

starman

New member
ואם אף אחד מכאן לא היה בפורום אבודים ?

רושמים משהו חדש - מסבירים עליו . ככה לומדים . ספוילר כבר רץ בפורום ויודעים מה זה .

Benn Is Kane

New member
יש לי חולצה עם הכיתוב הזה.

רק עם תמונה של הומר שוכב ולא עושה כלום.

CountingCrows

New member
זה יכול להיות מעניין...

קדימה... אני רוצה לראות את זה... אני קיבלתי החודש 3 חולצות מדרום אמריקה... זה קצת עצוב אבל 3 אנשים ראו הומר וחשבו עלי...

Benn Is Kane

New member
יש לי...

חולצה עם תמונת רנטגן של הומר, שכתוב למעלה This is your brain. חולצה שמראים עליה את הסימפסונס של שנות ה-70, וכתוב עליה Old School. חולצה שמראים בה את בארט נשען על סקייטבורד וכתוב למעלה Summer School Program - XXL. חולצה שרואים את הומר ואת סנטס ליטל הלפר נשאבים אל תוך הטלויזיה (שבה מופיע קראסטי). וחולצה שיש עליה את ווילי קורע את החולצה שלו וכתוב למעלה Make Way For Willie.

למעלה