עונה 15- פרק 5

../images/Emo58.gifאז ככה-

היה קל לנחש את הבוטום 3, ושקנדל שוב תינצל. אבל ממש הופתעתי שהשאירו את ג'יין, הייתי בטוח שהיא תודח, בעיקר בגלל שסוף סוף הראו אותה קצת מדברת. אני בשוק שאן שוב הוקראה ראשונה
ואני ממש שמח שקיילה ממשיכה להיות מעולה, ושצ'לסי חזרה למוטב! אני חושב שאסתר גם היתה טובה, ולמרבה הפלא אני מתחיל לאהוב גם את כריס!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם הרוב

אני לא רציתי שיעיפו את ג'יין
לקסי הייתה ממש לא משהו היום לא נורא..

../images/Emo58.gif

מה נסגר? שנלך כולנו הבייתה כבר עכשיו ונכתיר את אן לזוכה?! חאללללס .

Shir Sparotty

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

האתגר היה כלכך מצחיקקקקקקקקקקקק ממש ריחמתי על צ'לסי XD לקסי באמת היחידה שהתמודדה עם זה טוב (אני לא הולכת לפרגן לקייסי) שכחו לתת זמן מסך לקיילה השבוע
ועד שהתחלתי לחבב את לקסי העיפו אותה :/ הפרה-פאנל הזה כלכך מיותר XD הגולגול של קיילה היה די מעוות והתמונה של ליז מפחידה XD חחח איך לקסי שמחה שביקרו את קייסי לא טוב ושכריס תטפל בשיער המזעזע שלה לא אוהבת את ג'יין..היא יפה,אבל היא כלכך אדישה ולא ממש יודעת להביע את עצמה בפרצופים.. אמג אן כזאת מכוערתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני משתגעת מה הם רואים יפה בה? "העיניים!" "הפה!" "העיניים!" "הפה!" שתקו.|סוכן| אוהבת את העונה עד כה

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif היה אתגר מעולה

על המשפט האחרון
הם דיברו על התמונה .... במציאות היא באמת כיעור מהלך... :\ מה היא עושה שם.. ונתמונה הזאת הייתה גרועה איך היא שוב ראשונה...???

Shir Sparotty

New member
על התמונה דיברתי!

היא נראת כמו חייזר (הסמיילי ששמת עורר בי השראה
) !!!

../images/Emo58.gifדיייייייייייייייייייייייי

נמאס. לי. מאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רוני את מצחיקה אותי

באיחור של שבוע ../images/Emo58.gif

סגרתי שבת אז נאלצתי לחכות שבועיים לפרק, אבל זה אומר שעכשיו יש לי שניים! יש. :) (זה כתוב מוזר כי זה תוך כדי צפייה) עדיין מבאס אותי שריאנה עפה. :( זה היה כזה לא צודק. הגבות והשיער של מיס ג'יי הורגים אותי, כ"כ מכוער
פפט, הייתי מעדיפה שלקסי תזכה באתגר מאשר קייסי. >_> קייסי ממש מעצבנת. P: יה, ALT בבית שלהן D: הסופרמודל הזו לא יפה אפילו :X הממ. :X איזה כיף שאסתר וקיילה היו מעולות בפוטושוט. :) וכיף שאן לא הייתה משהו. P: יש, טיירה עם שיער חלק בפאנל! :) יו, מה כל כך טוב בתמונה של אן?!?! התמונה תחת!
היא הייתה גרועה בפוטושוט! היא מכוערת! אמגגגגגגגגגג שופטים עקומים
ממש לא הבנתי מה עבר עליהם כשהם אמרו לקיילה לעזוב את השיער שלה
המזעזעת גם נקראה ראשונה?! מה?! די, אני מפסיקה לראות את העונה הזו!
... טוב, אני לא. אבל זה מזעזע וממש מעצבן! אני הולכת לכתוב בקרוב טוויט זועם לטיירה בנושא.
לגבי ההדחה, לא כזה משנה לי שלקסי עפה. אני לא זוכרת אם חיבבתי אותה או לא בפרקים הקודמים אז זה באמת לא משנה.

למעלה