עונה 15-פרק 4 מש"ש!!!!

אני צופה :) ../images/Emo58.gif

חלק מהתמונות מרכבת ההרים הורסות מצחוק!
טוב שאן לא עפה מתוך הכיסא, היא מספיק דקיקה כדי להשתחל החוצה בטעות.
מה הבעיה של כריס? רכבות הרים זה אדיר!
איזה פרס מעולה היה לאתגר הזה. P: הממ קייסי יוצאת ממש פוסטמה בשיחה עם לקסי והבנות. ~גלגול עיניים~ וואו, יצורי הים האלה דוחים בצורה מזעזעת.
למה תמיד עושים שם דברים כאלה, מה זה, אפקט הפחד?
עשו את קיילה ממש יפה לצילום הזה. לשם שינוי כריס נראית טוב... P: ריאנה הייתה מדהימה לדעתי (גם אם היא עושה את אותה הבעה כל שבוע
). הקטע עם הנעליים של קייסי וטיירה
(אילו נעליים יפות יש לטיירה
) הפה והלסת של קייסי מזעזעים בתמונה (ובכלל), ואני לא מבינה ממה השופטים כ"כ מתלהבים. בסופו של דבר יש משהו קצת מוזר בפנים בתמונה של קיילה, לא יודעת מה, אבל בגדול אהבתי את התמונה. חוץ מיד שמאל על הכתף שלה, היא נוקשה מדי. אן מזעזעת בתמונה! בא לי להרביץ לשופטים.
חבל שריאנה לא ממש הצליחה, כמו שהם אמרו - אם העיניים היו חזקות יותר זה היה יוצא בטח טוב. צ'לסי קצת מכוערת בתמונה. וואו, אני לא מאמינה שאן שוב ראשונה. התמונה שלה מזעזעת, היא מזעזעת. אני שונאת את השופטים!
וקייסי שנייה?! הם דיברו ממש טוב על קיילה, איך היא הגיעה כ"כ למטה.
ולקסי יחסית למעלה... רגע רגע. ליז נשארה במקום ריאנה?! וטפ. הם שונאים תירוצים והכל, גם אם ריאנה עוד לא הוכיחה את עצמה - גם ליז לא הוכיחה את עצמה, והיא תירצה את עצמה כל הדרך עד עכשיו. אני לא מאמינה, השופטים מאכזבים ברמות אחרות כרגע.

Shir Sparotty

New member
מילה במילה!

נמאס לי מאן,אני מקווה שיעיפו אותה בגוסיס שהיא לא תדע לייצג את עצמה.. וכנ"ל לתמונה עם קיילה,הייתי בטוחה שהיא תהיה שלישית בערך
והדחה צפויה,כרגיל..אחרי דקה בפרק אפשר כבר לדעת מי עפה

דווקא ההדחה לא הייתה 100% צפויה ../images/Emo58.gif

מרוב הפרק כן היה צפוי שריאנה תעוף, אבל מהקטעים עם ליז שהיא תירצה והייתה מפגרת וזה שהשופטים כעסו - הייתי בטוחה שריאנה תינצל כי לליז מגיע לעוף בגלל הגישה. (באמת ממש הגיע לה לעוף, ולריאנה הגיעה עוד הזדמנות בינתיים
)

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif אחלה סיכום...

הנעליים
הרכבת הרים
ומה אם עשתה במקום ראשון.. קיילה הייתה צריכה להיות במקומה....

וואי עם הנעליים..../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אחר כך כשטיירה קראה את הסדר, קייסי הפוסטמה הזאת באה יחפה ועמדה על קצות האצבעות כאילו יש לה עקבים חחחחחחחחח ואני כבר די בטוחה שאן תיכשל כשיגיעו הפרסומות לקאבר גירל. היא הכי לא קאבר גירל בעולם ואני ממש לא רואה אותה אותה פרסומת...(להחזיק אצבעות
) השופטים אכן לקחו סמים העונה
למרות שטיירה נראית פשוט מהמם., אבל זה לא קשור

../images/Emo58.gif

אבל בעונה הזאת זה פחות קאבר-גירלי, אז לא בטוח שהיא לגמרי תכשל בגלל זה. ואכן, טיירה פשוט 100ממת
היא הרבה יותר מצחיקה גם

spiceupmylife1

New member
טיירה ../images/Emo23.gif

הקטע עם השעת תה
שהיא טחנה את כל העוגות גזר oh well no more carrot cake so its time for you to go
מלכה
מתה על טיירה

אכן טיירוש מלכה../images/Emo99.gif

איזה כיף שהיא מראה גם את הפן המצחיק והכיפי שלה בעונה הזאת, כל פעם התבאסתי שרק בטוויטר רואים כמה היא מצחיקה ורק בקליפים הפסיכים שהיא מפרסמת בtyra.com..
אין כמו טיירה

../images/Emo45.gif על הכשלון ../images/Emo6.gif

טיירה תמיד נראית מהמם
אבל אני דווקא לא אוהבת את השיער שלה בשיפוטים העונה, התלתלים.

לא שמת לב? :0

דיברו על זה מלא, שמה פתאום היא רזתה אחרי הדרמה של בגד הים ואיך היא צעקה בטיירה שואו (אם לא שמעת- פאפארצי צילמו אותה בים עם בגד ים והיא הייתה די שמנה יחסית למה שהיא הייתה פעם. הם נורא התלהבו מזה שטיירה שמנה ופירסמו את זה בכל מקום. מה שהם לא ידעו שזה בכלל היה פוטושוט ובכוונה זה היה. טיירה לקחה את כל הירידות עליה ממש קשה מן הסתם, וצעקה על כל העולם ואשתו בטיירה שואו שאח"כ בזמן שהיא לובשת את הבגד ים מהפוטושוט. [לינק1] [לינק2] ) אמרו שזה לגמרי נוגד את כל הערכים שלה נגד זה שצריך להיות ממש רזים כדי להצליח וכאלה :S

הממ

לא נראה לי שהם לא ידעו, זה סתם לא קשור. זה פשוט במקרה היה בזמן פוטושוט. אבל כך או כך, כן - אחרי שהיא די פרשה מדוגמנות היא השמינה ובסדר, זה לא שינה או הזיק לשום דבר. (בתמונות האלה עם בגד הים ההוא, זה לא הזמן שבו היא הייתה באמת מלאה.) היא ירדה חזרה במשקל אח"כ אולי גם בגלל הבלגן שעשו לה - ואז זה באמת נוגד את הערכים שלה וקצת צבוע, אבל גם בעיקר כי היא חזרה לעבוד לדעתי. היא אף פעם לא התיימרה לומר שהיא משנה את האופנה וזהו זה. רק שהיא מנסה לפתוח את תעשיית האופנה לסוגים נוספים של יופי. אבל מה לעשות, במה שהיא חוזרת לעשות היא לא יכולה להיות פלאס סייז ולהיות שוב טיירה בנקס. אז היא רזה שוב.

אני יודעת, אני לגמרי פרו-טיירה,

לא משנה מה היא תעשה
סתם, אבל זה באמת מפגר שכולם כל הזמן מדברים על המשקל שלה. היא מושלמת גם אם היא פלאס סייז וגם אם היא לא

סביר שכן

או לפחות כמעט-פלאס סייז, הסוג הזה של "בין לבין" שהיא דיברה עליו בהקשר של עצמה כמה פעמים (פלאס סייז של דוגמנות כמובן, במציאות היא לגמרי רזה)

למעלה