עונה 1, פרק 10 - B-12

Girl Afraid

New member
../images/Emo58.gifעונה 1, פרק 10 - B-12

סתם רוצה לפתוח שרשור לפרק, אני מתנצלת מראש שאני לא מרחיבה. ג'ורדן עושה בלאגן כי היא מוצפת בהורמונים. כן, חברים וחברות, היא בהריון, אבל ממי? אנחנו רואים אותה מספרת לדני, אבל האם התינוק שלו? דני מנחש שהסיבה שג'ורדן לא יכולה לקבל את הזריקה היא כי היא בהריון, אבל אם התינוק אכן שלו (או של כל דמות אחרת) זה די מבאס שלא יצא לנו לחזות ברומן. אבל חפיף, עדיף מאשר שזה יהיה סתם של מישהו. אבל יפה להם להשאיר אותנו ככה במתח. ביצ'. זה שהם היו צריכים לוותר על המערכון של לוסי ודאריוס... מוכר מאוד למדינת "התכנית מופסקת לרגל מבזק מיוחד" כשלנו. חוץ מזה הם הכי מצחיקים שהם יורקים אחד על השני,לא הבנתי למה מרת'ה אודל חזרה, מאט אלבי היה הכי בייב בעולם! סחתיין על ה"מצווה" שהוא עושה. ושהוא מתקשר לדני ומזמין פיצה... ואיך שדני עונה לו... בקיצור, מצחיקים. וכן, התסריטאי המדוכא היה סבבה. הארייט חמודה עם הבדיחה (כן, היא מסוגלת להיות חמודה). וברכותיי לסוזן על הקידום בתפקיד! סורי שאני ככה מעבירה את זה, אבל אני חייבת ללכת. ביי חבר'ה!!! ותגיבו כי נהיה כאן קצת עצוב

אה לא משנה היה אצלי בלבול..אגב

רק אני לא אוהבת את הארייט? הייתי רוצה לראות את ג'ורדן בתפקיד הארייט ולהפך... הארייט מעצבנת...חבל שלא לקחו שחקנית אחרת..קצת יותר חמודה

Girl Afraid

New member
עקרונית היא ממש מציקה

אבל השבוע דווקא היא הייתה חמודה לשם שינוי.

darklighter

New member
הגבתי למונדלרית שאמרה שהיא לא אוהבת

את השחקנית... אבל אני אוהבת את השחקנית וגם את הדמות...כאילו אין לי בעיה איתה...

חחחחח יו איזה קטעיםם

אני בדיוק רואה את הפרק העשירי ושהכריזו על האוי מנדל כאורח בדיוק הטלויזיה שלי הייתה פתוחה והיה "ג'יי לנו".. והוא בדיוק קרא להאוי מנדל שמתארח אצלו בתוכנית חח

darklighter

New member
110../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פרק טוב!!!!!!!!!!!1 דני ומאט היו מצחיקים כרגיל
והארייט הייתה כל כך חמודה עם הבדיחה חחחחחחחחח איך היא הסתבכה עם זה
וסוף סוף ג'ורדן סיפרה שהיא בהריון!!!!! מעניין ממי!!! כמה דקות לפני זה חשבתי שלא יכול להיות שזה יהיה בפרק הזה כי היא שתתה...בכל מקרה אני שמחה שהיא סיפרה את זה ואני מקווה שזה מדני...

Girl Afraid

New member
OH MY GOD../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אוקיי, זה הכי טוב שמצאתי עד עכשיו. חבר'ה, תראו עד הסוף (כי סטודיו 60 זה האחרון). פריוויו לפרק הבא, ופאאאאק, יש למה לצפות... http://youtube.com/watch?v=EJd4sTqKka4

buffgirl

New member
Oh, wow!

מגניב מגניב מגניב. גם לזה, וגם להירוז. יש למה לצפות שבוע הבא
אוי, פוּצ'וֹנים! =]

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 110

התחשק לי פתאום להגיב. משהו בזמנים של הפרק היה קצת דפוק לדעתי, איך שהם קפצו מהווה לימים אחרים בשבוע, היה משהו קצת דפוק ולא חלק שם, אבל חוץ מזה היה נחמד. עוד זמן מסך לבראדלי, יה בייבי!
הקטע עם היריקות - WTF?! היה נחמד
ג'ורדן בהריון - וואו, בטח סורקין ממש התעצבן שהוא היה צריך לכתוב את זה לתוך הסידרה, מעניין מה יהיה הפתרון לזה, ואיך לעזאזל היא הולכת להיות עם דני?! כבר בפרקים האחרונים היו רגעים חמדמדים ביניהם. האמת היא שאני לא רואה ביניהם יותר מידי כימיה - נגיד זה לא ג'וש ודונה מהבית הלבן - אבל אני גם יודעת שסורקין אוהב מסיבה לא מובנת לקחת את הזמן שלו בדברים האלו. ובכל זאת, לג'וש ודונה היתה כימיה מדהימה עוד מהפרק הראשון, אז... נצטרך לחכות, אני מניחה. כולם חולים - מאיפה זה בא לעזאזל?! מוזר. בסך הכל פרק לא רק בכלל ואני כבר מחכה ומצפה בכיליון עיניים לפרק הבא

eliz16

New member
../images/Emo58.gifדווקא אהבתי את הקטע

של הזמנים. חח ומת'יו היה מצחיק. שדני בהריון וכל הקטע עם הבדיחה של הארייט (בכלל כל הסיפור הזה) היה ממש מעולה (איך שהוא אומר לדני "שני הארייט לא יודעת לספר בדיחות) אחלה פרק ממש אהבתי

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 110

לא היתה לי בעיה עם הקטע עצמו של הזמנים, להיפך אני אוהבת את זה, הבעיה שלי היתה עם הביצוע שהיה קצת לקוי.

למעלה