עונה שישית פרק ראשון

Tal2012

New member
../images/Emo58.gif עונה שישית פרק ראשון

נכנסתי להתקף צחוק היסטרייייייי כשקלארק הולך שם עם הכפייה חחחחחח אמא שלי כבר נבהלה ממה אני כל כך צוחקת
ואייי אחד הענקים !!!! טום, מה עשו לך ?
מצטערת, הייתי חייבת לחלוק את זה ולהוציא את זה ממני

כן ראיתי את זה היום חחח

כמו איזה ערבוש
התאכזבתי מהפרק כי חשבתי שזוד ילבש צורה יותר מפחידה או מרשימה מאשר לקס.. תראו איזה מתח שמו אותנו בסוף עונה 5 ובפרק הראשון של עונה 6 זה ממש לא כמו שציפינו לו

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הדבר הראשון שעלה לי בראש זה " אלוהים ישמור, איזה קלארקי-ערבושי ! " חחחח חשבתי שאני בטעות רואה איזה סרט על מדבר סהרה
כבר הספקתי לראות את הפרק הרביעי

julie90

New member
מייקל היה כ"כ חתיך בפרק הזה! ../images/Emo58.gif

עם החלוק הזה...הוא היה דומה לאלה מהמטריקס חח
. אהבתי את המשחק של אנט אותול הפרק!! במיוחד במבצר!! פשוט וואו
וזה רק אני או שג'ור-אל מדבר ממש אבל מ מ ש ל א ט . . .
אהבתי את המבוכה שהייתה בין קלארק ולויס בבית החולים
איזה חמודים!! (אבל...זה לא להרבה זמן, לצערי). והיה נראה שקלארק התאכזב מעט כשקלואי אמרה "זה היה סוף העולם, לא ציפיתי שנהיה זוג"..
דווקא היה יכול להיות נחמד. חח איזה לא החלטית אני
אני בעצמי לא יודעת עם מי עדיף שהוא יהיה: קלואי או לויס?... לאנה הייתה פשוט עוצמתית הפרק!! לא ציפיתי ממנה. ניראה מה יהיה עם הממזרה הזאת בהמשך (טוב, כבר ראיתי קצת אז אני יכולה להגיד שזה רק הולך ומשתפר
).

Tal2012

New member
ואי, מטריקס כל כך ../images/Emo6.gif

הקטע גם כשלקס העיף את קלארק ושניהם עפו בשמיים עד שנגררו על האדמה, כל כך מטריקס 3
ג'ור - אל באמת מדבר לאט.. זה בשביל להעצים את דמותו
חח ואוו, קלארק ולויס, עם היד... איזה מבט הם שמו חחח כן, קלארק התאכזב כשקלואי אמרה את זה.. וגם ג'יימי הזה נכנס באמצע חח יאווווו הקטע עם החרב ביד של לאנה, זו הייתה חתיכת צעקה, באמת גרמה לי לחשוב שזה אמיתי. אווצ'..

nirushka1

New member
הפרק הראשון אהמ..

מאכזב טיפה, ציפיתי יותר, אבל בהמשך הסדרה יותר מעניין. אני לא יכול שלא לחשוב על סמולוויל עכשיו, ראיתי עכשיו 7 פרקים ברציפות מהעונה השישית - 16,17,18,19,20,21,22 ואתמול ראיתי 10,11,12,13,15 העונה הזאת ממש הרשימה אותי משאר העונות, היו שם פרקים ממש טובים וגם כמה שמזכירים קצת מלויס וקלארק אבל בגרסה יותר עדכנית וטובה מבחינה גרפית. (כל הכוחות של קלארק באיכות טובה יותר ) ויש עוד הפתעות על לויס וקלארק בהמשך (לא משו מהמיתולוגיה אבל סתם מצחיקות) וג'ימי אולסן פשוט גאון :]

SharoNofit

New member
החרב הזאת ביד של לאנה היה קטע אימה!!

וואי כמעט צעקתי ביחד איתה חחחחחח מסכנה.... כמה כוח סבל היה לה בשביל להוציא את זה בעצמה שתהיה בריאה.... אשת חיל....

Tal2012

New member
סצנה מעולה ../images/Emo6.gif

ואוו , כמעט צרחתי איתה. שיחקה מעולה את הקטע הזה חח גרם לי להאמין שזה באמת תקוע לה ביד
העיקר שאחר כך לקס תמים כשהוא רואה אותה עם תחבושת ביד חחחחח

SharoNofit

New member
קלארק לא היה היחיד שהתאכזב....

גמני התאכזבתי.... אבל נראה לי שקלואי אמרה זה בידיעה שקלארק אוהב את לאנה אז אין לה סיכוי איתו ולא היה לה כוח לשמוע עוד שיחת הבהרה מקלארק שהם רק ידידים... זה סתם פוגע... חחח הרי זה ברור שג'ימי הזה בכלל לא מהווה תחרות לקלארק.... אחחח... מה נאמר? עוד לא אבדה תקוותנו... התקווה בת שנות אלפיים.... (או 6 עונות..)

SharoNofit

New member
קלואי בכלל נהייתה יותר יפה בעונה ה-6../images/Emo99.gif

מתה עליה

julie90

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gifמי ראה את 6X05?!

וואי איזה פרק!!!!
זה חשף כ"כ הרבה מהעבר האפל של לקס, אלוהים!!!
אני פשוט בשוק! איך הוא יכל להרביץ ככה לחבר היחידי שלו?! איך היה לו לב??
לקס...אוף. כ"כ חבל עליו. חבל גם על לאנה. "מה שמשנה זה הגבר שהפכת להיות"?! תפקחי כבר את העיניים, בייב. אבל מצד שני...מצא מין את מינו. שיישארו יחד
. אולי' הזה ממש חתיך
זה כזה נחמד שיש לקלארק חבר סופסוף
. הם אחלה צוות יחד
. אוקיי, החלטתי סופית (ניראה לי
), אני רוצה שקלארק יהיה עם לויס (ולא עם קלואי). אני מתה לראות כבר איך היחסים שלהם התפתחו
.

SharoNofit

New member
חחחח לקס הצעיר.....

עם הכובע הזה.... איזה חנון...
גם עכשו אגב הוא כזה, אלא פשוט מסתתר מאחורי אחוזה וכסף.... נראה מה הוא שווה (0) בלי כל זה!!
אוליבר באמת חתיך!! אבל קלארק הכי שולט כמובן - ללא צל של ספק!
לא בטוחה שלאנה מצאה את מינה.... הם לא מתאימים היא ולקס... (ותחושת הבחילה שנהיית לי כל פעם שהם ביחד מחזקת את זה
) היא סתם עכשו במעין פוזת דאווין כזאת....
אם היא חכמה כמו שהכרתי אותה עד עכשו היא תפקח את העיניים כמו שאמרת.
ולגבי עם מי קלארק יהיה.... ממממ... פעם זה היה לאנה, אח"כ זה נהיה קלואי, ואז לויס, ושוב פעם לאנה... וקלואי... (בעיקר שניהן) עוד לא החלטתי סופית... ממש הרגע זאת קלואי!! (חח עד הפעם הבאה... זה כל רגע משתנה....)

Tal2012

New member
פרק חזק + פרק 6X10

הזכיר לי את הארי פוטר 5, עם סנייפ והילדות שלו
אולי' חתיך.. ללא ספק, ואת האמת - שממש מתאים ללויס ! ערכו ממש טוב את הפרק לדעתי, הכל השתלב ממש יפה... איך שגם החבר היחיד של לקס, הצעיר אמר לו : " עד כדי כך אתה נואש להיות אחד מהם ? " שבר לי את הלב. לומדים מלא שם על לקס ( טוב, כאילו שלא ידענו שהוא רשעעעע )
לפרק 10 נראלי.. הקטע שלויס מנשקת את הגרין אררו
ואז אולי' בא חחחחחחח ענק !!!! פשוט חזק. איך לויס וג'ימי תיחמנו את אולי' ובסוף אולי' תיחמן אותם.. פשוט חזק. מה שהיה מצחיק יותר היה הקטע שקלארק היה בדירה של קלואי ולויס, קלואי כל שניה אמרה לקלארק להקשיב לדבריה של לויס מפני שזה משתפר ובסוף לויס אמרה ( על הנשיקה ) שיש כמה דברים שהוא יכול ללמד את אול'י חחחחחחחחח איזה פרצוף קלארק עשה
פרק ענק

SharoNofit

New member
חחח כן.... נהנה מזה מאוד מסתבר....../images/Emo3.gif

ואיזה חתיך.....(!)
פעם ראשונה רואים גם את טום בחליפה! (הרבה יותר יפה משל סופרמן המקורי אני חייבת להגיד)

SharoNofit

New member
../images/Emo58.gif חח אלו היו סצנות מעולות!! ../images/Emo6.gif

קלארק בחליפה....
ה-נשיקה.... אהבתי גם את הפרצוף של קלואי איך היא חייכה לקלארק מרוצה מעצמה\צוחקת אחרי שלויס אמרה לו שהוא נישק אותה מעולה....
וכאב לי בשיחה של לאנה וקלארק כשלאנה אמרה לו: "לא משנה מה הסוד שקלואי עוזרת לך להגן, בבקשה, תבטח בי, - רק הפעם"
כ"כ זקוקה לזה... ואז כמובן: "זה לא משנה כבר, אני יודע על התינוק" -עד שכמעט הוא סיפר לה חייב להיות משהו שיהרוס.... (
)
כוכבת אורחת: דונה מ"בוורלי הילס"!!! חחחחח זה היה ענקקקק
עשתה את התפקיד מעולה!! שוב פעם טום ביים לנו פשוט אחלה של פרק
(הרבה יותר מהקודם!!)
לדעתי זה פרק פשוט בין ההכי טובים!!
היו בו הכל!

למעלה