עוד שירשור ספוילרים!

../images/Emo58.gif עוד שירשור ספוילרים!

הפעם! מדוייקים יותר! (פתחתי חדש כי הקודם לא קופץ) וניפתח בסצינה מתורגמת מתוך הפרק וורטקס, הסצינה מביאה לנו דו שיח בן לקס לרופא על מצבו של ליונל (זה עדיין לא יכול להגיד לנו אם לקס הציל בסוף את ליונל או לא) *רקע: בית החולים של סמולוויל, לקס ודוקטור מקאינטייר בחדר של ליונל, לילה* *עיניו של ליונל מכוסות בתחבושות, גופו מכוסה בחליפת מתכת, שמונעת ממנו לזוז* דר. מקינטייר: יש לאביך נפיחות בחוליה התחתונה שלו בעמוד השידרה, הנפיחות גורמת לאיבוד העצב ששולט ברגליו. REVERSE to see Lex talking to DR. MACINTYRE (50´s). They´re in the largest private room in the hospital. לקס: אתה אומר שהוא יהיה נכה? דר. מקינטייר: זה עדיין מוקדם מידי לקבוע את ההיקף של הנזק בעצב. לקס: אני רוצה שיועבר במהירות לבית חולים במטרופליס, אני רוצה צוות מומחים לעמוד שידרה מוכנים, אני רוצה- דר. מקינטייר: אביך עדייך במצב קריטי, אין מצב להעביר אותו למטרופוליס. *לקס מביט בליונל, חסר תנועה, חסר ישע. שלוש אינפוזיות מחוברות לו לווריד של ידו השמאלית* לקס: זה לא סתם חולה שוכב פה, דוקטור. דר. מקינטייר: אני יודע מי זה ליונל לות´ר, אבל אני לא יכול לתת לו טיפול מיוחד, אנחנו עוד המומים מאיך שזה עכשיו. לקס: זה לא מה שהתכוונתי. *לקס מביט בדר. מקינטייר* לקס: הוא אבא שלי. תעשה כל מה שאתה יכול בשבילו. יש איזה משפט שלא הבנתי, וגם אני לא בטוח שככה מתרגמים את השם של הדוקטור... יאללה, עוד ספוילרים בהמשך!

נמשיך ב...../images/Emo58.gif

ספוילרים ומידע כלליים לעונה השניה של סמולוויל 1*קלארק ולנה "אולי" ייצאו. 2*"הסידרה ניקראת ´סמולוויל´ ולא סתם" אומר גוף. "עכשיו שכיוונו כבר את רגשות הקהל כלפי כל אחד מהדמויות, נוכל קצת לשחק עם זה ולספר את הסיפור המלא של חלק מהדמויות, כמו לנה לנג, לקס לותר" הוא אומר לשימחתנו "הסיפורים של כל אחת מהדמויות לא תמיד מעמידים את קלארק באמצע וזה דבר שאנחנו מאוד מצפים לו בעונה השנייה." 3*האם ברוס ווין הצעיר יופיע אי פעם בסמולוויל ויפגוש את נער הברזל שלנו? טוב, זה קודם כל תלוי לחלוטין בDC קומיקס ו-וורנר ברוס, אם כי אחרי שראו את הצלחתה של סמולוויל רצו המפיקים ליצור סידרה דומה רק של באטמן - אבל יציאת הסרט החדש ודברים נוספים לא איפשרו זאת, למרות שהרעיון לשלב בסידרה את באטמן הצעיר קורץ מאוד למפיקים. אז ככה שאפשר לומר שכן ניראה אותו בסידרה, אבל לא בהכרח בעונה השנייה. 4*אם התוכנית תישרוד עוד שתי עונות (ואנחנו יודעים שכן) קלארק קנט, קלואי וכולם יעלו לקולג´. 5*גוף אומר "קריפוטנייט אכן עושה דברים משונים ועוזר לעלילה, אבל בעונה הבאה נאזן את הפרקים שהוא משמש בהם ליצירת הפריק של השבוע, לבין אלה שלא. 6*"התוכנית תיסקור יותר את עברו של לקס, ניראה אותו בפנימייה שלמד בפלאשבאקים" אומר גוף. "יהיה גם פרק שלם שיוקדש ל"יום שאחרי" שיראה מה קרה שעות וימים אחרי גשם המטאורים ההרסני". "אנחנו רוצים לחקור לעומק את העבר של לקס" ממשיך גוף, "הוא סוג של דמות מאוד מורכבת ומעניינת ומייקל רוזנבאום מבצע בה עבודה ניפלאה. אנחנו רוצים יותר להראות את העבר של לקס לפני שהגיע לסמולוויל". 7*יהיה פרק שלם בעונה הבאה בה החבורה הרגילה תגיע למטרופוליס. 8*הקריפטונייט האדום ייחשף בנקודה מסויימת בעונה הבאה, הקריפטונייט הירוק ישפיע בצורות שונות מהעונה שהייתה. ההשפעה על קלארק של הקריפטונייט האדום עדיין לא הוחלטה. 9*קלואה סאליבן היא בת דוד\תה של לויס ליין, וכולנו יודעים מה תהיה לויס ליין בשביל קלארק כשייגדל. מאוחר יותר, קלואי תהיה זו שתישלח את קלארק לעבוד ב"דיילי פלאנט" איפה שייפגוש ויכיר את לויס. קלואי גם תעזור לקלארק להכיר את הצד העיתונאי שלו (עוד כמה סיבות לאהוב את קלואי...:) 10*ריאן קלי יחזור לתפקיד שלו כ"ריאן" בפרק המשך לפרק (המוצלח) בעונה הראשונה - "לתעות". הפעם, ריאן כבר גדל קצת ויכולת לקרוא המחשבות שלו יוצאת מן הכלל. הוא יפתח מערכת יחסים קרובה עם קלארק ומשפחת קנט בכלל. 11*זה ניראה שוויטני לא יחזור העונה הזו, למרות שאריק ג´ונסון (השחקן שמשחק את וויטני) הצהיר שהוא יופיע מתישהו. 12*אנחנו ניראה יותר מהצד הפראי שבלנה שכבר נחשף תחת השפעת פרח הניקודמוס. 13*הצד האפל של לקס יתחיל לצאת החוצה, אם זאת "הדרך לצד האפל היא מסע שלם בפני עצמו, לא כמו שמכבים אור" מצהיר גוף. 14*סם ג´ונס השלישי, פיט רוס, תהיה דמות יותר מרכזית בעונה השנייה. "הוא שחקן צעיר מבריק שמגיע לו ולדמות שלו יותר משלוש שורות לפרק", אלפרד גוף, פיט כנראה, שימו לב - ספוילר רציני, יהיה זה שיגלה את הזהות האמיתית של קלארק. 15*קלארק יתחיל לגלות וללמוד יותר על המורשת שלו, יותר ספציפי על הייחוס שלו בקריפטון. הוא מקבל את היכולת של מבט החום (Heat Vision) בפרק השני מה שמגביר את הסיכויים לחשיפת זהותו. 16*עוד דמויות מהעולם של סופרמן יופיעו בסידרה - אבל לא בחצי הראשון של העונה השנייה, לקראת הפרקים האחרונים של העונה הבאה. 17*המוטו של "נו פלייט נו טייטס" יישאר. הדילמה של קלארק בין הברונטית השכנה, לנה לאנה לבין הבלונדינית החצופה קלואי סאליבן, יעלה על פסים חדשים. אומנם העדרותו של וויטני תשנה הרבה, מגלה אלפרד, אבל קלואי לא זזה לשום מקום למרות האיום של אביה.

../images/Emo58.gifלנה ומרתה מדברות על...

היום של גשם המטאורים: מרתה: אני זוכרת את זה כמו שזה היה אתמול. לנה: כן, גם אני. מרתה: אני מצטערת, אני לא התכוונתי להעלות זיכרונות רעים. לנה: זה בסדר, כבר המון זמן עבר מאז וזה ניראה לי מסודר, התמונה של הנסיכה התמימה במאגזין "טיימ". מרתה: אם זה עוזר לך להרגיש טוב יותר, את הבעת משאלה אחת באותו היום שבאמת התגשה. *לנה מסתכלת על מרתה בסקרנות* מרתה: ג´ונתן ואני קנינו פרחים בחנוות של נל כמה זמן לפני שהמטח התחיל. את ישבת על הדלפק, עם הכנפיים הקטנות שלך והשרביט. את שאלת אותי אם יש משאלה שאני רוצה לבקש, וביקשתי. כמה חודשים אחרי זה קלארק הגיע לחיינו. *מחייכת* אני מעולם לא סיפרתי את זה לקלארק. לנה: יש לו מזל שיש לו הורים כמוך וכמו מר. קנט. אני תמיד קצת קינאתי, המשפחה שלכם תמיד ניראתה כל כך פתוחה. מרתה: אני שמחה שאת וקלארק התקרבתם. לנה: גם אני. הוא חבר טוב. מרתה: הדלת לביתנו תמיד פתוחה, לנה. אני מתנצלת שלא אמרתי לך את זה לפני, פשוט אני ונל אף פעם לא היינו קרובות. לא רציתי לעצבן אותה. לנה: תודה גברת קנט. *הטלפון מצלצל ומרתה מעיפה אליו מבט חטוף, מקווה לחדשות מג´ונתן. העובד רווחה מבלבל לה את המוח. לנה מסתכלת על מרתה, נותנת לה נשיקה בעדינות על הלחי.* מרתה: בשביל מה זה היה? לנה: ביקשתי בשבילך משאלה נוספת *מרתה סוגרת את עיניה, הן מתחבקות*

ד י י ז י

New member
וואי!! ../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי!! דר. משהו :"אביך עדיין במצב קריטי , אין מצב להעביר אותו למטרופוליס: אין מצב מאיפה כל הספוילרים האלה?

007bg

New member
כל הכבוד!!!

(לוקח זמן לכתוב ולתרגם את כל זה...) תמשיך!

וואוו, תודה../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

משהו באמת מעריך את זה,
. והינה עוד אחת, בשבילך: *רקע: החדר של המנהל - תיכון סמולוויל - יום ריינולדס יושב מאחורי שולחנו, כלב דומה לסופר שבמונטה קריסטו עומד בפינה. קול מבהיל אותו* לקס: *מעיין בספר* בחירה מעניינת. המעשייה הקלאסית על מישהו שעברו חוזר ומציק לו. *ריינולדס מסתכל אל לקס* ריינולדס: מה אתה עושה פה , לקס? לקס: אני רוצה לתרום מעבדה כימית לתיכון סמולוויל. ריינולדס: למה? אתה לא איש משכיל גומר מכללה. לקס: אני אקח את זה כ"תודה רבה". אתה כל הזמן ציפית לטוב היותר ממני, ואני למדתי מזה. בכמה דרכים, אתה אחראי למה שאני היום. ריינודלס: אולי אתה צריך לבקש התנצלות. *לקס מצםצם את את עיניו כנזיפה* לקס: עברו כבר שמונה שנים. אני לא בטוח שאני מבין את העוינות שלך. ריינולדס: תקח את זה כחרטה. היה לך את הפוטנציאל לשנות את העולם, לקס, אבל המאבק שלך באביך כדי לשלוט במפעל דשן כימי זה הגדרה של טיפשות. לקס: ואיך אתה מגדיר גשש מהיר של פנימייה שפתאום מוצא את עצמו משחק מנהל בכפר חקלאי בקנזס? ריינולדס: אני לא. ואני מקווה שלא באת לפה כדי להשוות בין הקריירות הכושלות שלנו *הוא נאנח* אז תגיד לי, המעבדה הזו, מה התשלום שלה? לקס: מה גורם לך לחשוב שאני רוצה משהו בתמורה? ריינולדס: אני למדתי שתמיד יש מחיר כשמתעסקים עם בני משפחת לות´ר. *לקס חושב, אז מסתכל על ריינולדס במבט מת* לקס: הייתי רוצה שתרד מהחבר שלי קלארק. *ריינולדס מנענע את ראשו בתדהמה* ריינולדס: אני חושש שאאלץ לסרב להצעתך הנדיבה. *מביט בלקס* ליונל מכיר אותך היטב לקס: אבא שלי? ריינולדס: הפגישה הזו - זו מזכיר את התקרית שכמעט סולקתה בגללה. לקס: לאבי אין שום קשר לזה. ריינולדס: לא. רק מאוחר יותר. אחרי ששמע על הסילוק שלך, הוא הציע בנדיבות פתאומית שתי מעבדות חדשות, עם שתי תנאים חדשים. שאתה תוכל להישאר, ואני הורשתי ללכת. *לקס נעמד* להיסטוריה יש דרך מעניינת לחזור על עצמה, הלא כן? *ריינולדס נעמד והולך לעבר ארונית, מוציא משם תיקייה. לקס נישאר עומד, מביט בריינולדס* לקס: לאבי לא הייתה שום זכות לעשות זאת. תגיד לי רק למי להתקשר ואני יתקן את זה. ריינולדס: זה כבר מאוחר מידי בשביל זה, לקס. *מחפש מסמך כלשהו* אבל יש משהו שאתה תוכל לעשות בשבילי. *ריינולדס מעביר ללקס תיקיית מסמכים. לקס פותח אותה, ונירתע קצת כשהוא מוציא חיבור כתוב ביד: "איפה אני רואה את עצמי בעוד חמש שנים - על ידי לקס לותר" לקס: אתה שומר את העבודות של כל התלמידים שלך? ריינולדס: רק את המוכשרות ביותר. אני קיוויתי שתיזכור את השורות הראשונות. לקס: *מביט בעיניו של ריינולדס* למה? אתה יודע מה זה אומר. ריינולדס: "בעוד חמש שנים, אני בכלל לא אהיה כמו אבי. ואני אהיה מאושר" *לקס מניח את החיבור, עדיין שקט* ריינולדס: כל מה שאני מבקש, לקס, זה שמדי פעם תיזכר בהבטחה שפעם נתת. *לקס הולך, מביט בספר החיבור הצהוב*

BlackRose

New member
צחי!../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo141.gif

אני מבינה שרק ככה אפשר ליצור איתך קשר... אני צריכה לדבר איתך אבל זה באמת דחוף צור קשר.

למעלה