עוד יום 1!! promo
D DeepThoughts New member 17/5/07 #3 6 בבוקר אני קמה וישר לאתר!! אם הם ישאירו אותנו עם קליףהאנגר, אני לא אשרוד את הקיץ!!
D DeepThoughts New member 17/5/07 #6 לא לא לא הפרומאים תמיד עושים ביג דיל גדול יותר ממה שהפרק באמת בסצינה האחרונה, במשך 3 שניות נראה נשיקה אני אופטימית
לא לא לא הפרומאים תמיד עושים ביג דיל גדול יותר ממה שהפרק באמת בסצינה האחרונה, במשך 3 שניות נראה נשיקה אני אופטימית
D DeepThoughts New member 17/5/07 #7 ובכל מקרה היום בערב ב Youtube.com/cbs או Youtube.com/cbsnewsonline יהיו סרטונים שקשורים לCSI, עם הבזק קצר מהפרק..
ובכל מקרה היום בערב ב Youtube.com/cbs או Youtube.com/cbsnewsonline יהיו סרטונים שקשורים לCSI, עם הבזק קצר מהפרק..
F FeLL67 New member 17/5/07 #8 ג'יסז, כרגע שמתי לב שככה אני קולטת איזה יום בשבוע היום, " איזה יום היום? אה, מחר CSI, רביעי."
F FeLL67 New member 17/5/07 #10 כע, אני יודעת, זה היה אתמול../images/Emo3.gif בדיוק המרצה הזכירה מעבדות מז'פ, ואת מה שעושים שם, שכל דבר משאיר סימנים, ואז היא עברה ללהרצות לנו שיש חיידקים בכל מקום.. איבדתי אותה בשניה המדויקת שהיא הזכירה "CSI", ולא שבתי להקשיב גם שעה ארוכה לאחר מכן
כע, אני יודעת, זה היה אתמול../images/Emo3.gif בדיוק המרצה הזכירה מעבדות מז'פ, ואת מה שעושים שם, שכל דבר משאיר סימנים, ואז היא עברה ללהרצות לנו שיש חיידקים בכל מקום.. איבדתי אותה בשניה המדויקת שהיא הזכירה "CSI", ולא שבתי להקשיב גם שעה ארוכה לאחר מכן
י יוני 18 היחיד New member 17/5/07 #14 נו אז על מה מדובר? לא הבנתי. מה אומרים שרה מתה שמתה, מה מי מו?!?!??
D DeepThoughts New member 17/5/07 #15 who is this person? עוד 10 שעות נדע מה קורה!!! עונה 7 פרק אחרון
ר ראניה15 New member 17/5/07 #16 יש באתר את הפרק האחרון בTV links או שמעלים את החלק האחרון של הפרק? אההה עזבו :| איזה תסכול
D DeepThoughts New member 18/5/07 #17 הפרק עוד לא שודר מה את רוצה? אחרי שישודר יהיה שם ובינתיים ב6 בבוקר, יהיו את הקטעים החשובים ב grissomsararomance
הפרק עוד לא שודר מה את רוצה? אחרי שישודר יהיה שם ובינתיים ב6 בבוקר, יהיו את הקטעים החשובים ב grissomsararomance