ספר 7

ToryMaster

New member
נמחקה פה הודעה ../images/Emo18.gif

שימו לב, לינקים להורדות של הספרים אינם חוקיים, הימנעו מכך בהמשך, כיון שאין לנו הרבה סבלנות לדברים כאלו. בנוגע לצילום הכריכה, אני עדיין מבררת האם זה חוקי, יכול מאוד להיות שכל השרשור ימחק.

קראתי :| למה :| :| :||תאוריה|../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

אני עדיין משכונע ב100% שסנייפ טוב! אבל לפחות עכשיו אני יודע שאני אוכל לקרוא את הספר בצורה דיי נורמלית ובסוף העמוד כבר נכנסתי לזה והייתי מוכן לעוד 15 פרקים
נו זה לא כזה נורא שקראתי את הקטע עכשיו ולא ביום שבת, ביום שבת אני אעבור ישר לעמוד 2!

Guid

New member
חחח גם אני...

נכון זה מעצבן לראות את התמונה הזאת ולא להצליח לקרוא? ‎:D

InBaR 85

New member
שאלה בנוגע למה שכתוב../images/Emo58.gif

למי שקרא את זה..
מי זה Yaxley? הוא דמות חדשה או שהופיע בספרים הקודמים?

LiRs Lullaby

New member
לא תמיד ה*כל* אמיתי

יש לפעמים גם מתחזים ממש טובים. אם האפילוג שנתתי לו קישור בהודעה הוא אמיתי, אז אני צנצנת. עזבי צנצנת, אני אהיה ממש מאוכזבת מהסוף הזה

LiRs Lullaby

New member
איפה ההמשך? ../images/Emo58.gif

וכבר ראיתי את הצילום הזה. הוא נראה מאוד אמין, בעיקר בגלל הכתיבה. אבל למי שחושב שזה לא קשה לזייף את הדברים האלה - רק תסתכלו על האפילוג המעפן שנתתי בקישור כאן למישהי. מישהו ב-IMDB גם הסביר בפרוטרוט איך ניתן לזייף את זה. וכן, אם אתה מוכשר מספיק, אתה יכול לזייף דבר כזה, כולל התמונות. האפילוג: http://zummer.blogspot.com/2007/07/fact-or-fallacy.html

gurke

New member
אם את רוצה את ההמשך שלחי לי מסר

אגב, מעניין שהאפילוג שהבאת פה, הוא בדיוק האפילוג שיש בהמשך של הצילומים של הספר (כמו העמוד הראשון שהוא שם פה)

Snow Black

New member
../images/Emo58.gif זה אכן אותו אפילוג שקיים בצילומי

הספר.. זה באמת איכ. כאילו, מישהו מאמין שזה האפילוג שהיא כתבה מזמן (והראתה למראיין ההוא), ונעלה בכספת?

gurke

New member
אני דווקא מאמין לזה!

כי אז היא הסגנון כתיבה שלה היה שונה לגמרי מעכשיו, נכון? אז לקרוא את זה עכשיו זה מוזר..אבל היא כתבה את זה פעם...

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo58.gif אתה יכול לשלוח לי? ../images/Emo13.gif

ו...אתה רציני? זה הסוף? זה נשמע כמו קישקוש בלבוש. גם אם סגנון הכתיבה שלה היה שונה, היא יכלה לשנות את זה, בדיוק כמו שהיא שינתה את הסוף והמילה האחרונה לא הייתה צלקת. אם זה הסוף, הוא פשוט קיטש לא נורמלי, וכבר הייתי מעדיפה שהארי ימות. וזה דבר גדול, כשזה בא ממני, כי אני דווקא רציתי שהוא יחיה. אתה בטוח שהם לא קיבלו רק את העמוד הראשון, ואת כל השאר הם זייפו? דיייייי, זה כזה מאכזב

gurke

New member
לא קראתי את האפילוג ../images/Emo58.gif

אבל אני קורא עכשיו את הספר, לאט ותדעי לך שצדקתי לגבי דמבלדור, במאת האחוזים!!!! לגמרי!! אז הרשי לי לומר לך - אמרתי לך! ומגלים את זה כבר בפרק השני!

LiRs Lullaby

New member
המ, קראתי עכשיו שההוצאה לאור

בטוחים בזה ששום דבר מהספר לא דלף. ואגב, הלינק ששלחת לי - נאמר לי שזה נמחק

למעלה