ספוילר

faith2

New member
../images/Emo58.gif ספוילר ../images/Emo58.gif

בלעע הודעה רק לאוהבי ספויילר~ טוב ככה בפרק שלש בוע הבא............................. ג´סטין הולך למסיבת סטודנטים ולא ממש מוצא את עצמו משתלב....בכל אופן הוא פוגש שם את אריק סטודנט אף הוא...ג´סטין לוקח אותו לחדר הקרוב ביותר וההמשך ידוע (אגב זוהי הפרק הראשונה של אריק עם...)בכל אופן......תפנית מדהימה בג´סטין המלאך שלנו
......תהיו מוכנים! אריק בא לבקר את ג´סטין וזה מתנהג באכזריות לאירק המסכן ואומר לו שהוא רק היה זיון לילה.............אריק הפגוע יוצא בדמעות.

enya

New member
הוא ...

בטח למד מבריאן להיות כזה מאנייק ...

הייתי אומרת שהוא לומד יותר מדי....

כי הוא למד על בשרו את הקטע של "הזיון ללילה".....

faith2

New member
כן.....חבלו´ש

בריאן מתחיל להשתנות וג´סטין מתחיל להיות חסר רגשות

הפינה של פיית´../images/Emo58.gif

אחת לשבוע אחרי הפרק תעלה הפינה של פיית´ שתביא ספוילרים...ראו
זה הסימן....
שרימפי

ruthyanat

New member
תודה

אני משקיעה את כל מרצי לעדכן אותו כמה שיותר ולמצוא דברים חשים ומקוריים להוסיף---אבל זה קשההההה
אני שמחה על כל פידבק טוב ואני שבה וחוזרת שמי שיכול ורוצה לכתוב לי כתבתו או מאמרים או פאנפיקים לאתר מוזמן בהחלט!!!!! :)

lolly1

New member
ואפילו../images/Emo58.gif

הקטע הכי חשוב שכחת!!!!!! הוא ינשק את אריק!!!!!!!!! מה שנוגד את החוקים!

faith2

New member
ספוילר ../images/Emo58.gif

ס פ ו י ל ר הזכרתי את זה בישרשור של הספוילר....
אבל אריק יהיה *זיון* לילה.....וג´סטין יתנהג מגעיללללללל!!!!

maayan15

New member
אתם מנסים להרוג אותי?

ייתחתנו..... אתם פשוט רוצים שאני ימות אה?...... חס וחלילה... חס ושלום.... וזה לא רק בגלל שזה ג´סטין..... אם בריאן ייתחתן אם מישהו אז הוא פשוט ייהרס (עד כמה שבן אדם מדהים כמוהו יכול לההרס)..... זה פשוט יהרוס את כל העניין של הסידרה.... לכן..... לא להזכיר מעכשיו את המילים בריאן ו....... חתונה באותו משפט.... (אלא אם מדברים על החתונה של לינדזי ומלאני.....).... ד"א.... זו רק אני שהתאהבה בלידה?......

למעלה