- ספוילר- פרק 3!

Padme Amidala

New member
../images/Emo58.gif- ספוילר- פרק 3!

שלום לכולם!!! אזהרה: אם מישהו לא רוצה לדעת שום דבר על פרק 3, שיסגור מיד את ההודעה! אז ככה. היום צפיתי בסרטונים של מאחורי הקלעים של מתקפת המשובטים. אחד מהם עוסק במקומות בעולם בהם צילמו את הסרטים. ג'ורג' אמר שבתוניס (שם מצלמים את טאטואין)- זה הביקור האחרון!! הוא הסביר שבצילומים לפרק השלישי הם לא יחזרו לשם, כי בזמן שצילמו את מתקפת המשובטים צילמו בנוסף סצינה אחת מהפרק השלישי בתוניס, והוא לא מתכוון לשם עם צוות גדול ולחזור על הכל... מה שאומר שנראה את טאטואין בפרק 3 רק לסצינה אחת ויחידה!!!!

idanyd

New member
טוב, לא ממש ספוילר

אני מניח שכל מי שראה את ה-DVD כבר יודע את זה, ואם הם ראו לנכון להכניס את הקטע לסרטון התיעודי, כנראה שגם הם לא מחשיבים את זה לספוילר. מי מוכן להמר מה תהיה הסצנה?

Padme Amidala

New member
אני מוכנה...

אולי הסצינה תהיה כשאובי ואן נוחת בטאטואין, ונותן לברו ואוון את התינוק לוק...

zViper

New member
יש לי הימור:

בסצינה זו, נראה כיצד אובי-וואן לוקח את לוק התינוק למשפחה האומנת... מה דעתכם? הצפע

יש בעיה עם ההשערה הזאת...

כי יואן מקגרגור לא היה בתוניסיה בצילומי פרק II... אולי יוספו אותו דיגיטלית\מסך כחול, מצד שני.

zViper

New member
אין לדעת...

מה שבטוח: כפי שיצא לי לקרוא באחד האתרים האחרונים שציינתי בעבר, בפרק השלישי הולכים להשתמש בטכנולוגיה חדישה ביותר, שאף-אחד לא השתמש בה עד-כה. זה כבר גורם לציפיה גדולה... הצפע

Lu Tze

New member
לא נמאס ללוקאס?

"תראו איזו חללית מגניבה" "תראו איזה קרב מגניב" "תראו איזה איכות צילום מגניבה" "תראו איזו סצינת קרב מגניבה" "תראו איזה חייזר מגניב" דייייי! בסדר, הבנו, יש ללוקאס פעלולים יפים וגאג'טים מאגניבים וחברת פעלולים בשווי מיליוני דולרים, אז?!? אם בא לו שיעשה את כל EP3 במחשב ללא שחקנים חיים (אפשרי טכנית) וככה לא יצטרך לדאוג לדברים כמו "איכות משחק" או "עלילה" אלא פשוט להקרין שעתיים של פיצוצים, חלליות וקרבות ואז בסוף להשמיע את קול הנשימה של ווידר (שגם אותו בטח אפשר ליצור בצורה ממוחשבת ללא שום קול "טבעי") והנה - יש לנו סרט. מה קרה לדיאלוגים? לעלילה? לאיכות משחק? (חוץ מלהיידן, ממנו אני לא מצפה לכלום). משהו חוץ מהרבה "בומים" ו"ווווושששים" ו"באנגים"?

steve2

New member
הוא רוצה להשחיט את אומנות הקולנוע

ובאמת אני לא יתפלא עם חלק מהשחקנים הראשיים(לא ג'אר ג'אר
) יהיה ממוחשב. יופי לוקאס יצרת מפלצת. HE CREATED A MONSTER

zViper

New member
מה רע בטכנולוגיה? ואגב...

לא בהכרח, טכנולוגיה הורסת עלילה, ממש לא כך... עלילה קשורה ישירות לתסריט! ותאמינו או לא, החלק השלישי עוד יפתיע רבים, מבחינת העלילה והטכנולוגיה יחדיו! זיכרו מי אמר לכם זאת, עוד שנתיים נותר לנו לחכות... הצפע

למעלה