ספוילר - פרק 3

../images/Emo58.gif ספוילר - פרק 3

אוקי, קודם כל, למי שלא יודע, "ספוילר" (מסומן על ידי
בתפוז) הוא כל מידע לגבי כל דבר שלא שודר\שוחרר עדיין. לגבינו, זה נוגע רק לכל דבר שקשור לפרק 3. אז הנה, אחרי ההקדמה הקטנה, בהודעה הזאת יש ספויילר על פרק 3, אז אם מישהו לא רוצה שיהרסו לו, שיצא עכשיו מההודעה. (מרווח ספוילר) (מרווח ספוילר) (מרווח ספוילר) (מרווח ספוילר) ג´יימס ארל ג´ונס, האיש שעשה את קולו של דארת´ ווידר, נשאל בכנס מעריצים האם הוא יהיה בפרק 3. הוא אמר שהוא בהחלט יהיה בפרק 3 - לחמש דקות - אחרי נפילתו של אנאקין להר געש והפיכתו לאדם-מכונה. וואו!

Padme Amidala

New member
אמרתי לכם!!!!!

אמרתי לכם שהיידן יהיה רוב הסרט!!! אבל דבר אחד עוד לא ברור- איך מהקול הרך של היידן זה יהפוך לקול של דארת´ וידר? ועוד משהו קטן, מין סוג של ספויילר. לפי מה שהבנצי ג´ורג´ לוקאס גם ביקש מהיידן לעבוד קצת במכון כושר, כשי שבפרק הבא הוא יהיה פחות מקלון מאשר בפרק השני!!

Sith Master

New member
לא בעיה

המכונה של וויידר עושה את זה- באמת!! זה מינורי Live long & may the force be with you

odiman11

New member
טוב....(אין לי מה לירשום כאן)

נכון מי אמר שלא אבל יהיה כדארת וידר הוא יהיה רוב הזמן בגוף מכונה וגם כדי מאוד שהוא יהיה טוב אני כבר אמרתי את זה לך ואני עכשיו יגיד את זה לפורום פרק 3 יכל להיות פצצה של פרק אבל אם היידן הזה יהרוס את דארת וידר הטוב והרשע הגדול ועם הקול המפחיד הזה שאנחנו מכירים כל הסרט ילך לפח!!!

funkey monkey

New member
נעמה..

*את הודעה זאת נא לקרוא עם קולות נשימה של איש בשם אנאקין סקייווקר שנמצא בתוך מסכה שחורה* קודם כל, קול משתנה עם השנים, או שמתירתי הקול שלו נפגמו אבל מה שבטוח, לקול המפחיד והסקסי (
) אחראית המסכה *אפשר להפסיק לקרוא עם קולות של נשימה בתוך מסיכה שחורה*

Padme Amidala

New member
הקול של היידן...

לא פחות סקסי!!!!!! ועוד משהו...קראתי איפשהו ראיון עם ג´ורג´ לוקאס ושאלו אותו את מי יראו בפרק 3 יותר, את אנאקין סקייווקר או את דארת´ וידר. לוקאס ענה שיראו רוב הסרט את אנאקין!

Sith Master

New member
סורי אבל ../images/Emo19.gif

להיידן כריסטנסון יש קול בכייני, וכשהוא מנסה להישמע סקסי הוא נשמע צרוד

אייל41

New member
קולו של דארת´ ויידר

ברור שהקול מופק ע"י המסכה ועובדה כשבסרט "שובו של הנ´די" לןק מוריד את המסיכה מדארת´ ויידר ואז שומעים את קולו האנושי.

zViper

New member
הגיוני... אם הבחור נופל להר-געש...

אזי... גם מתרי-הקול מאבדים את הטון, כך שכל הלבוש הרובוטי של ווידר גורם, לא רק לחזרתו לחיים של אנאקין, אלא גם לקולו. (נ"ב:מענין מה כריסטופר ריב היה אומר על המקרה?
) הצפע.

Padme Amidala

New member
ממממ לא חשבתי על זה...

ומסכן כריסטופר ריב!! למרות שלא יודעת למה, אבל מתאין לו להיות מיסטר וידר...

zViper

New member
אני עדיין מקווה שימצא הדרך...

להשיב לו את גופו ותיפקודו המלא. מחכה לראות מה יהיה בנוגע לסופרמן החדש שאמור להיות בעתיד הקרוב... אך זה כבר שייך לפורום אחר
הצפע.

Queen BItch

New member
בלי להעליב...

את היידן כמובן! יש לו קול של איזה זמר קאנטרי מטקסס !!! לא יודעת עד כמה הבחירה לשחקן הייתה מוצלחת- על טעם ועל ריח... מה שכן הייתה שמועה פעם שבין השחקנים לתפקיד של אניקן הועלו גם שני ה"דוסונים": ג´יימס ון דרביק ופייסי (תהרגו אותי-ברח לי השם שלו!). נראה לי שאם כבר אז פייסי היה יכול להיות מושלם לתפקיד הזה!!!

Padme Amidala

New member
ממש לאאאאאאא!!

אוקיי, כמה דברים:
א. לתשומת לבך: הדבר האחרון שאפשר לומר על היידן זה שיש לו קול של איזה זמר קאנטרי מטקסס, כי היידן הוא מקנדה!!! המבטא שלו הוא ההפך מהמבטא של הטקסנים אז לתשומת הלב...למרות שלפי דעתי יש לו קול ממש ממש מתוק והמבטא בהחלט תורם! ב. לפי דעתי היידן מושלם לתפקיד, ולא פייסי ולא דוסון היו יכולים לעשות את זה. פייסי שמנמנן מידי לתפקיד אנאקין (סליחה עם יש כאן מעריצי ג´ושוע ג´קסון [ככה קוראים לו, ג´ושוע ג´קסון...] שפגעתי בהם, אבל ככה זה!). חוץ מזה, בואי ניקח את סצינת האגם כשהם מתנשקים. אם ג´יימס וואן דר ביק היה אנאקין ואני הייתי פדמה אז הייתי בורחת בריצה אם הוא היה מחייך את החיוך הזה... שניהם ממש לא מתאימים לדעתי, פשוט אין להם את זה. היידן משלב גם את הטוב וגם את הרוע של אנאקין בצורה ממש טובה. יש לו גם את המראה וגם את הכישרון. כשהוא צריך להיות רך ועדין הוא יודע לעשות את זה, וכשהוא צריך להיות מפחיד או שחצן הוא יודע לעשות את זה... פייסי ממש לא מתאים לדעתי...

מסכים לחלוטין. היידן מושלם.

תמיד שאלתי את עצמי למה לא לקחו את ג´ונת´ן האמיל, הבן של, אבל מה לעשות, בעוד הוא דומה לאבא שלו מאד, הוא לא נראה אפל מספיק, הוא נראה כזה חנון של שנות השבעים... היידן גם צעיר ורענן, גם עכשווי, וגם יש לו משהו בעיניים שגורם לו פשוט להיות כלכך קורן בעוצמה... זה מדהים.

Padme Amidala

New member
סוף סוף מישהו מסכים איתי!!!

לא ראיתי מעולם את ג´ונתן האמיל, אבל אם הוא הבן של מארק ואתה עוד אומר שהוא דומה לו, אז אולי הוא יהיה מתאים יותר לשחק את אחת המפלצות מ"שר הטבעות". סתאאאאאאאאאם.........
הרבה אוהבים לקטול כאן את היידן, אבל הי חברה, אם הוא גבר על 400 ומשהו נערים אמריקאים שרצו להיות אנאקין סקייווקר, כולל שמות גדולים כמו ליאונרדו דיקפריו, ג´ושוע ג´קסון וג´יימס וואן דר ביק, זאת אומרת שלבחור פשוט יש את זה!! היידן ממש מוכשר. קחו לדוגמא את הסצינה שהוא ופדמה מדברים אחרי ארוחת הערב, רגע אחד הוא מספר לה עד כמה הוא אוהב אותה ומסתכל עליה במבטים עצובים, ואחרי שנייה הוא הוא אומר לה בנימה מפחידה פשוט (ואפילו בהבעה מפחידה) שתודה ברגשותיה כלפיו... דרך אגב, בשבוע מתקפת המשובטים אני ארצה לדבר אתכם על "פיצולי האישיות" של פדמה ואנאקין, בעצם על זה של פדמה אני אעלה כבר בשבוע אימת הפנטום הבא... איך אני אוהבת את הקטע שהוא אומר לה "אני לא אתעכב..." בקול הזה...אחרי הקטע הזה הוא בהחלט כבש את ה-
שלי!!

Lu Tze

New member
היידן לא גבר על 400 איש,

הוא היה הפשרה. לוקאס רצה לקחת מישהו פופי, קיטשי ודביק (למשל דיקאפריו, ון-דר-ביק וכאלה) כדי למשוך קהל דמוגרפי כמה שיותר גדול (כאילו שאיזה שני שליש מהאוכלוסיה לא מספיק לו) אבל האוהדים ה"אמיתיים" של הסרטים (אני מתכוון למי שהיה אוהד של הסרטים עוד מהטרילוגיה הקודמת) פשוט לא הסכימו לזה אז לוקאס נבהל ובחר מישו פופי, אבל לא מפורסם וככה הוא בעצם עשה 3 דברים: הוא הצליח להעביר את היידן בדלת האחורית ובכך הפך אותו לעוד כוכב פופ (בדיוק מה שהעולם צריך, עוד דיקאפריו) וגם הצליח לשמור אמונים למעריצים המקוריים.

Padme Amidala

New member
אממממ...

א. טוב מאוד שהאוהדים התנגדו! ב. אל תשווה את היידן לדיקפריו!! יש הבדל לבין שחקן כשרוני שהיה מועמד גם לגלובוס הזהב, לבין סתם פרצוף יפה שעבר זמנו!!!

למעלה