ספוילרים!

DAN1EL

New member
../images/Emo58.gifספוילרים!../images/Emo58.gif

אוקיי אני הולך לרשום כאן ספויילרים שהולכים לקרות בעתיד, מי שלא רוצה לדעת שלא יקרא! - סוניה תמות. - נירה תבגוד בשאול והוא יעזוב את הבית, והקשר שלו עם מישל יתחדש. - ארז יתדרדר לסמים. - ירון ויעל יחזרו להיות זוג, ורותם וארז יהיו זוג. - דמות חדשה בשם שחר תצטרף (השמועות אומרות שישחק אותו עופר שכטר) - ליה וירון ישכבו, וירון יפרד מיעל - שירן ויעל ישתפו פעולה כדי להרוס לרותם את החיים, הן יטילו עליה קללה שכמעט תגרום למותה - רותם תתחפש שוב לרם, כדי לעשות איזה טובה לזיו בקשר לשירן! - גופתו של גנגנה תימצא, והסיפור יגיע לעיתונות - קובי הופך לחשוד בפרשה - ריקי ותומר (ריקרדו) יתאהבו מחדש - קובי יתלבט בין ריקי לליה - שירן וזיו יתחתנו - אלפסי ישלח את הבריונים שלו כדי לטפל בקובי... - עינבר תעשה הפלה בעקבות הלחץ של אודי, ותיכנס לבית חולים, והרופאים יודיעו לה שלא תוכל ללדת יותר. - ירון יגלה שליה והוא אחים, ויעזוב אותה בלי לספר לה למה (זה לא אומר שהם באמת אחים) - אפי וירון יתקרבו (לא במובן שאתם חושבים!) ויהפכו להיות חברים טובים, וירון יתייעץ עם אפי הרבה.

DAN1EL

New member
את לא רוצה אל תאמיני!!

איך אני שונא את הפרונואידים האלה שתמיד חושבים שמשקרים להם! חמודה, סיפרתי לכם את זה בשבילכם, אין לי שום סיבה לשקר, אני לא מהילדים הקטנים האלה. חוץ מזה למה אני בכלל מתווכח איתך, תוך כמה פרקים תגלי כבר בעצמך...

מה ?מי אמר שאני לא מאמינה....

שאלתי מאיפה אתה יודע... לא אמרתי ששיקרת..מה אתה רוצה ממני? פשוט ניראה לי מוזר כמה דברים....לא אמרתי שזה לא נכון... אל תכניס לי מילים לפה בבקשה..

smile smile

New member
יש לי עוד ../images/Emo58.gif

שירן יעל יטילו כישוף על רותם, היא תחלה, זיו יטפל בה (למרות התנגדותה של שירן) ויבין שהוא מאוהב בה. שירן תפסיק לשנוא את רותם והם יתחברו. יעל תבקש מאודי את תפקיד יוליה. כשרותם לא תוכל להגיע לחזרות (בגלל שהיא חולה), יעל תציע לליה שהיא תשחק את יוליה - ליה מסכימה, אבל עד שרותם תחזור. כשרותם חוזרת, יעל דורשת מאודי שיחזיר אותה להצגה. אודי דורש מליה להחזיר את יעל. ליה מסכימה שיעל תחזור לתפקיד יוליה בתנאי אחד - יעל ורותם ישחקו שתיהן את יוליה אבל רותם תשחק בפרימיירה. ארז ינסה להתאבד, אמא שלו תחזור, ירון ישלים איתו. ירון וליה יתקרבו וינהלו רומן. ירון וליה יזמינו את ענבר וארז לדאבל דייט, ארז וענבר יפגשו מספר פעמים ויתקרבו. ריקרדו יגלה שהוא תומר, הוא ינסה לחזור לריקי, ריקי תגיד לו שהיא רוצה את קובי ותומר יתעקש. בתיה תתנקם בריקי - תגלה לתומר שריקי בגדה בו עם קובי. אלפסי יפיל את קובי וריקי בפח ויגרום להם להודות שהם אשמים במות גנגנה. אלפסי ישלח אליהם את הבריונים. במקום לירות בקובי הם הורגים את תומר. קובי וריקי חשודים (כצנלסון חוקר!!). כצנלסון יבין שהם לא הרגו את תומר, אבל כדי להעלים את מעורבותם במות גנגנה הוא רוצה את עזרתם במעצר אלפסי והם מצליחים. ירון מצליח לשכנע את ליה לתת לארז תפקיד אחר בהצגה אבל ארז מבין שהוא לא שחקן טוב ומסרב. מי שמטיל ספק במה שכתוב, שיתקשר ל 067-900000

למעלה