סן-דייגו

girlontop

New member
../images/Emo58.gif סן-דייגו

ההיסטריה של ברוק ממש עובדת עליי. משחק טוב של קק"ל. חבל שברוק כועסת על עצמה כשאין לה שום סיבה לעשות זאת. היחסים בין ניק והופ ממשיכים לפרוח. חבל שאי אפשר לומר את אותו הדבר על היחסים בין ברוק והופ
סצינה מצוינת בין סאלי ודרלה. אהבתי את הירידות של סאלי על סטפני ("בשביל הבן הבכור שלה היא תרצח בדם קר") ואת הסימפטיה למורגן, כנראה המעצבת הבאה של ספקטרה קוטור. בעצם, כנראה שלא - אחרי שאמבר תושיע את רידג' היא תחזור על כס מלכות למשרדי ספקטרה ומורגן תירקב במוסד לשארית חייה. אין צדק בעולם. מורגן ואמא שלה קצת יותר מעניינות מאתמול, אבל הסיפור הזה ממש מעיק עליי. משעמם אותי לראות את רידג' פעור ומרגיז אותי שרוצים שאני ארחם עליו - אני לא. הג'ינס של מורגן מהמם. אתם קולטים שבעוד כמה ימים שרה בקסטון חוגגת 40? היא מדהימה.

sashkashurik

New member
ובאיזו סן דייגו בדיוק ראית את הפרק?

פתחתי עכשיו טלויזיה בציפיה לראות קצת את היפים ומה אני רואה? כדורסל!!!!!!!!!!!!!!!!! לא, אין לי כבלים, לא, אין לי 3 ערוצי ספורט בהם לא משדרים את הכדורסל אלא מישהו מתראיין משהו, אלא צריך בCBS בזמן היפים בסן דייגו להראות את הכדורסל.
טלי, סליחה על ריבוי האייקונים, אבל: ()*&^%%$$##@@#$$%%^^^&&&**))()()*&^%$$#@@!@@#$%^&**))(())**&&^^%% $$##$$@!!@#$%
להחרים את CBS כבר אמרתי!!!
|אייקון של אצבע משולשת|

girlontop

New member
סן-דייגו סניף קנדה? ../images/Emo3.gif

אז ה preemption התחיל אצלכם כבר היום? אצלנו אין פרקים עד יום שני בגלל הכדורסל מכללות. תתנחמי בכך שלא הפסדת שום דבר מעניין, באחריות.

sashkashurik

New member
התעדכנתי באינטרנט. ../images/Emo10.gif

ומה זה "אצלינו"? גם בארץ יש כדורסל במקום סטפשקה? לא סתם אני לא רואה CBS בכלל, חוץ מיפים ואמיצים. שתביני, בשבילי החצי שעה הזאת ביום זה מן אור באמצע המנהרה האינסופית הזאת שנקראית "טיפול בתינוק". התינוק הזה מעסיק אותי 24 שעות ביממה - גם ביום וגם בלילה בלי הפסקה. בזמן היפים, ב9:30 בבוקר, הוא בדרך כלל ישן, ואם לא, אז הוא הולך לישון. אם הוא ישן, אני רואה את הסידרה "לייף" ואם הוא ישן אחר כך, אז אני מקליטה ורואה אחר כך. אני יודעת שזה נשמע פטתי אבל אלה החיים שלי עכשיו ואין מה לעשות נגד זה. כשאין פרק באיזה יום, בלי שום התראה מוקדמת, אז פשוט חצי יום שלי הולך, נעלם! ככה זה. הנחמה היחידה - היום שוריק בבית כי עוד מעט יש לי ראיון לאזרחות ארה"ב (אקבל אזרחות ואעוף מפה לכל הרוחות
), אבל הלא נחמה היא שמחר הרי שוב לא יהיה פרק ומחר שוריק כבר לא יהיה בבית...

sashkashurik

New member
עוד צד אפל של העניין -

הפרק שאותו קראתי עכשיו באינטרנט ישודר אצלנו ביום שני.
זאת אומרת שגם ביום שני לא יהיה לי סטפשקה. למה תמיד דופקים את השחורים, למה???

girlontop

New member
../images/Emo24.gif מאמי, את חייבת לקחת מטפלת

לפני שתרדי מהפסים
בהצלחה בראיון לאזרחות - הלוואי עליי... *** נמחק ונכתב מחדש כי פתאום ההודעה נשלחה מבלי ששלחתי אותה. פאקינג תפוז.

sashkashurik

New member
את רוצה לבוא ולהיות מטפלת אצלי? ../images/Emo3.gif

ההצעה עוד תקפה למי שמעוניין.

girlontop

New member
יס יס יס!

רק קחי בחשבון שאין לי סבלנות לילדים ושאני לא מחליפה חיתולים

sashkashurik

New member
כמוני כמוך ../images/Emo3.gif

לפחות הייתי... עכשיו אני כן מחליפה חיתולים אבל סבלנות אין לי...

נו, אז מה התועלת ממך...

וסשה, תפסיקי להתבכיין. עוד שבוע וחצי אני באה ואז אני אחליף חיתולים לכולכם!!!!

SoldieRonit

New member
אני רוצה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

ובנוגע לטלי-אני כן מחליפה חיתולים ויש לי סבלנות
(אפילו יותר מדי
) טיסה של איזו שעה לקחת
תמיד רציתי להיות אופר (נני בשבילך) בחו"ל
תמתיני שנה וחצי למרובת המלצות כמוני
;-/
(......... ועד כאן רונית מנסה למכור עצמה לחו"ל,כי בארץ יש מיתון,אין עבודה קשה-קשה
)

יש לי רעיון לפינה חדשה!../images/Emo32.gif

בואו נמצא מטפלת ליונתן!! באותו סגנון שחיפשנו שחקנית שתגלם את דיאנה בברוקיה. תתחילו לשלוח רזומה ומכתבי המלצות!!

SoldieRonit

New member
לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוףףאם לא הייתי בצבא

אני רק מחפשת להיות אופר/נני בחול.......או בארץ

לינה18

New member
טלי-אפשר בבקשה קצת יותר פרוט על

מה בדיוק היה עם ברוק בפרק, ואיך זה שניק מבלה כל-כך הרבה זמן עם הופ? האם זה אומר שהוא נמצא כל הזמן בבית של ריג' וברוק?

למעלה