סיום עונה 3

חדשה14

New member
../images/Emo58.gifסיום עונה 3

שלום האם יש אפשרות שהצוות של האוס באמת עומד להתחלף? או שבטוח שהשחקנים ממשיכים גם בעונה הבאה? כי דווקא זו יכולה להיות התפתחות מעניינת לראות צוות חדש, קצת גיוון לא יזיק. מה דעתכם?

LiLoOKuN

New member
זה בהחלט כייף לראות גיוון,אתה צודק אבל..

תלוי מי יהיו האנשים..שלא יהיו פחות טובים מהקודמים..XD

vikush666

New member
עונה 4?

כרגע ראיתי את הפרק האחרון של העונה השלישית, ולמרות שהוא היה ממש יפה, קצת התאכזבתי. התרגלתי לצוות השחקנים (קמרון, צ'ייז ופורמן) וחבל לי שהם עוזבים. אני לא חושבת שיחזירו אותם בעונה הבאה, כי זה יהיה מאולץ מדי והסידרה היא סידרה איכותית למדי. הם לא יעשו משהו כל כך לא טבעי. פשוט קצת חבל... מישהו יודע מה יהיה בעונה הרביעית? (היא אמורה להיות משודרת החל מאוגוסט 2007..... ניראה לי...) ויקוש :)

מיכי7

New member
באמת?:-O../images/Emo58.gif

מאוגוסט? כל כך מהר?.. חשבתי שבאוגוסט הם יתחילו לצלם ויתנו לנו זמן לחכות אבל אוגוסט 2007 זה בעוד חודשיים או פחות [תלוי מתי באוגוסט..]

vicz

New member
בשבילי עד אוגוסט זה יותר מדי זמן

מקווה שיעבור מהר מכורה חייבת את מנת הציניות שלי כל שבוע

בטוח../images/Emo58.gif

כ-ל השחקנים ממשיכים לעונה הבאה. בדקתי את זה. ולא משנה עד כמה מאולץ או לא זה יהיה, הם יחזרו כולם בכל מקרה. אני יודעת עוד פרטים לגביי עונה 4 (ממה שדיוויד שור אמר), מי שרוצה לדעת, שישלח לי בפרטי.

vicz

New member
הניחוש שלי

חשבתי על זה ולא נראה לי שמחזירים אותם כצוות נראה לי שכל אחד יהיה במקום שונה וכל פרק יהיה מורכב מכמה סיפורים וכך גם נרוויח את ההסתגלות של הצוות החדש להאוס (זה אמור להיות ע-נ-ק) וגם "נשמור על קשר" עם הישן אבל זה רק ניחוש שיגיע כבר אוגוסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיכי7

New member
אממ../images/Emo58.gif

יכול להיות אבל לא נראה לי... בעייני בכוונה הם פירקו את כל הצוות כדי למרוח את זה לעונה הבאה ושהאוס יבין כמה הוא אוהב אותם [או שלא!
]

אופיר62

New member
../images/Emo58.gif הניחוש שלי

יכול להיות שלהאוס יהיה צוות חדש, ואז יהיו חלקים מצחיקים לאיך הוא מתרגל אליהם ובעיקר איך הם אליו, יהיה נחמד אם הם יהיו מקבילים לשלישייה, אחד מסכיםעם מה שהוא עושה, אחד לא מסכים עם מה שהוא עושה, ואחת שנחרדת מוסרית ממה שהוא עושה. ובמקביל יהיה את הסיפור של קמרון צ'ייס ופורמן בעבודות החדשות, יכול להיות שהם יעבדו גם באותו מקום. אפשר לחבר אותם להאוס על ידי התיחסויות, אנשים או מקרים. אפשר גם שלהאוס/קאדי/וילסון יהיה בעיה רפואית והם יתצרכו לחזור ולטפל בזה. או שלפורמן/צ'ייס/קמרון תהיה בעיה רפואית והם הזדקקו להאוס כדי לטפל בזה. ויש עוד הרבה אפשרויות, אבל זו יכולה להיות פתיחה של העונה הרביעית. נ.ב- תמיד יכול להיות שקמרון וצ'ייס יזמינו את האוס לחתונה או משהו כזה.

אופיר62

New member
בקטע הזה כבר הרצתי דברים מוזרים בראש

וחוץ מיזה אי אפשר לדעת מתי בסדרה תתחיל העונה הרביעית.

למעלה