נניח ש...

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif נניח ש...

ג'ורג'ה לא חותמת לעונה 8. הציעו תסריט אפשרי. (אל תגידו-היא תמות, תפרטו..) אני אכתוב לאחר שאחשוב על משהו רציני...

מממ

תתפטר? תפוטר? תעבור למשמרת אחרת? תעבור לעיר אחרת ,לעבוד כחוקרת? הייתי יכול להציע תחטף אבל זה יותר מידי מיאמי סטייל כזה וגם מחזור של מה שקרה לניק...

הדמר

New member
רק מלקרוא ספוילרים שכאן ../images/Emo58.gif

ואני מקווה שהבנתי נכון את הרעיון שהעלו פה פעם ואת הספוילרים שדברו עליהם שהיא תהיה רוצחת המינטריות

DeepThoughts

New member
העלילה שלי

הודג'ס הוא המיניטור קילר. גריסום במשרד ומנסה להתקשר לשרה שנמצאת בבית שלה/שלהם. הוא לא מצליח, הוא מרגיש שמשהו קורה. הוא נוסע אליה.. יאדה -יאדה הוא מגיע בזמן אבל הוא רואה עוד דגם מיניאטורי של הבית, מצליח להציל את שרה , כולם יודעים שהם ביחד, הודג'ס נעצר, לשרה הגיעו מים עד נפש, היא פורשת מהעבודה ובעונה הבא נראה אותה פה ושם בתור בת הזוג של גריסום וזהו

Deadly Whisper

New member
קשה.....

אמ, הכי לא הייתי רוצה שהיא תמות. היא וגריסום מדברים וגריסום מחליט שקשר רומנטי רק יפגע בהם והיא מחליטה שהיא לא יכולה להתראות איתו יותר, כי היא לא יכולה לעמוד בזה יותר ועוזבת :(

FeLL67

New member
גם אצלי משהו בכיוון.

או שיקרה ביניהם משהו והם יחליטו שעדיף ככה בשביל שניהם. לדעתי גריסום סופסוף ייעשה איזה צעד מיוחל ושרה תהיה זאת שתחליט שעדיף שלא.

למעלה