נו, מה אתם אומרים

../images/Emo58.gif נו, מה אתם אומרים ../images/Emo58.gif

על הפרק של היום? התחיל בסוס ונגמר אחרת לגמרי... זה היה כל כך צפוי, שהתפלאתי על עצמי שלא חשבתי שזה מיד ישתנה מסיפור על סוס. וזה שזה מבוסס על סיפור אמיתי, בכלל מזעזע. מה שינו מהסיפור האמיתי? עצם העובדה שאפשר לדסקס אחרי כל פרק, נותן לצפייה בסידרה ממד חדש.

וגם הפרק

של הפרקליטים מטורנטו היה הפעם טוב במיוחד. זה כיף לראות שאפשר להיות גם עו"ד פלילי וגם בן אדם באותו זמן. היה מאוד מוצלח. ומיץ' כרגיל מאמי.

Nimst

New member
זה היה דווקא נחמד

אם לשם שינוי היום עוסקים בסוס

בן ב

New member
נחמד, אבל מאכזב

It's a nothing case...
ממש אהבתי את הסיום אגב. היה אפשר לראות חיוך קטן על פניו של ג'ק מקוי ישר לפני החשכת המסך...

בן ב

New member
אופס, אל תבינו לא נכון

התכוונתי מאכזב אם זה היה רק על סוסים! היה פרק מצוין.

בן ב

New member
לזה כמובן התכוונתי ../images/Emo58.gif

מה שהיה נחמד בטריק זה שהוא היה מצליח (כנראה) בכל מקרה - אם השופט לא מבטל זה משפיע על המושבעים, ואם הוא כאן יש סיכוי למצוא עוד ראיות. אגב, לדעתי השופט היה צריך לאפשר הצגת העבירות הקודמות שלו. היסוד הפלילי גבר על האפשרות שהדבר ישפיע על המושבעים. היסוד הפלילי - בכך שהוא התקשר לרוצח השכיר בכדי להרוג סוסים, הגיוני שאם הוא אומר "אני רוצה שהיא תיעלם" הכוונה לרצח, מאשר ל"סתם איש" כפי שההגנה גרמה למושבעים לחשוב. מה אתם אומרים?

Nimst

New member
אני דווקא חושבת

שהשופט החליט החלטה נכונה, מבחינה משפטית. הרי עבירות קודמות אינן קבילות. הדבר היחיד שהיה יכול בכל זאת לאפשר את העדות היה דפוס. אבל "תגרום לסוסים להיעלם" ו"תגרום לארוסתי להיעלם" לא מראה על דפוס

בן ב

New member
היו מקרים בהם אפשרו להציג

מקרים קודמים בסדרה, כאשר יסוד ההוכחה הפלילי של העבירות היה גבוה. בסך הכל מדובר על כמה עבירות קטנות (הונאת ביטוח). אם מונעים מהמושבעים לדעת עליהם מונעים מהם להסיק מסקנה מאוד הגיונית על פשר ההתקשרות.

danielhope

New member
נכון לא אהבתי איך שזלזלו

מה אין להם עבירה פלילית על רצח של בעל חיים? אפילו פה יש...

Nimst

New member
יש להם,

אבל לני וריי עובדים במחלק רצח. של בני אדם..

Aussie Girl

New member
סוס?! מה?! פספסתי...

מישה יכול לספר מה היה. יש לי מתכונות במתמטיקה כל יום אז אני לא ממש מצליחה לראות חוק וסדר (או בכלל משהו)...

Nimst

New member
תקציר (באנגלית) ../images/Emo58.gif

HORSE SENSE -- The death of a show horse seems a more likely case for the ASPCA then Briscoe and Curtis, until a shady horse dealer is accused of selling sick horses to unsuspecting, older investors. Later, Kincaid and McCoy push for a conviction when the horse's owner disappears and is presumed dead. TV-PG​

תגידו לי משהו

למה כתוב בתקציר שזה PG ואצלנו יש סימן 18? האמריקנים יותר רגילים לזוועות?

Nimst

New member
מסתבר

זה משתנה ממדינה למדינה. דווקא מוזר, האמריקאים נוטים להיות קשוחים בעניין.

elcool

New member
למה בכלל צריך את ה-18 וה-PG?

לא רואים שם זוועות ולא עירום ואבילו לא מקללים. הפעם היחידה שרואים גופה (חלקית) זה רק לשניה. אם ככה, החדשות בכלל צריכות להיות בשעות 23:00-2:00, השעות שבהם סדרות שמיועדות רק למבוגרים משודרות.

Nimst

New member
לא מדובר רק בדברים האלה

באופן כללי, התוכנית עוסקת ברצח (ואם ניקח דוגמא מפרקים אחרונים - האישה שרצחה את התינוקת שלה בכבשן. זה מתאים לילדים?). ואם נדבר על מדור מיוחד, אז זה בכלל מזוויע.. אונס של ילדים בני 7 וכו'. אני יכולה להבין את הדירוג.

elcool

New member
בסדר, זה נכון

אבל התכוונתי שהם הגזימו מבחינת הגיל. אני בטוח שלא כדאי לילדים בני 7 לשמוע על אנסים ורוצחים, אבל 18? נו באמת. כל נער בגיל 14 כבר למד בשיעור הסטוריה על השואה ועל הזוועות הנוראיות שהיו שם. לדעתי צריך הגבלת גיל 14 ומטה. (אני בן 16 ואני צופה בסדרה מגיל 10 ואף לפני, ושום דבר מהסדרה הזאת לא פגע בנפשי העדינה ולא גרם לי לשום סיוטים)

Nimst

New member
נכון,

אבל כל אחד מתבגר אחרת וכל אחד מושפע אחרת.. הם צריכים להחליט החלטה שנוגעת לכולם, לא רק על סמך אדם אחד.

למעלה