מתחתיי...

khzh120

New member
../images/Emo58.gif מתחתיי...

חברה , מצאתי תקצירים שמשנים את התמונה העכשווית , ובהרבה. הקריאה על אחריותכם: פרק 179: סער מתחיל לרקוד עם ניקי ומילי מצטרפת, ליאן מבקשת מסזאר שיקח אותה הביתה; זיוה מייעצת לאלינור לקחת את אסי לטיפול; קארין מתחילה לכתוב את הכתבה; מילי מספרת לטובה שהיא מתאהבת בסער. פרק 180: עובד מתחמק מיפית כדי לא להתלוות אליה לבדיקות הפוריות; טוקו מבואס שאלונה ברחה לו; זיוה מביאה לסער את מסמכי הגירושים; קארין מגלה שג`וש העלה את הכתבה לאינטרנט פרק 181: אסי נטרף מהמחשבה שהכתבה פורסמה. קארין לחוצה וכועסת על ג`וש; זיווה ואלינור מבלות ביחד; ענבל ורני ממשיכים בטיפולים; אוסקר אומר לאהרל`ה שהוא חייב למצוא עבודה פרק 182: ליאן מגלה שגל בילתה עם סער וניקי, ומתמלאת קנאה; יפית אומרת לעובד שהיא יודעת שהוא שיקר לה, והוא מסביר לה שנלחץ; איציק מתאכזב כשהוא מגלה שלא עבר את האודישן להיות פרשן פרק 183: טובה נלחצת ממצבו של דורי; סער פוגש את סזאר אצל ליאן; עובד מוטרד מתוצאות בדיקת הפוריות; החבר`ה בקבוצה צוחקים על אסי; זיוה מנשקת את אלינור; אסי מנשק את קארין זהו...

תודה.. ../images/Emo9.gif

הייתי חייבת לקרוא אני גרועה בדחיית סיפוקים.. איףף מי זה הסאזר הזה? הוא יהיה עם ליאן? עדיף שתשאר לבד.. וזה היה ברור שסער וניקי יהיו ביחד.. אבל מה גל אשמה?

khzh120

New member
צודקת...

חח מעניין מי זה הסזאר הזה... אה, נראה לי מישהו מ"הכוח" (השחקנים הזרים שהביאו). אבל זה לא יפה. ליאן היא האמא של גל וסער וניקי , לפחות ניקי לא צריכה להיות איתה. זה כאילו היא האמא שלה והיא לא. זה לא טוב... חחח "סער רוקד עם ניקי ומילי מצטרפת..." איך זה נשמע.... חחח...

nofarosh11

New member
אממ..

סזאר זה השחקן האתיופי[?!,לומשנה זתומרת עם עור חום] שהביאו לקבוצה. זה שישב עם עובד וטוקו בטוטו באיזשהו פרק שהם הסבירו לו מזה באעסה

למעלה