מרצ'נדייז

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif מרצ'נדייז

(ה-
במקרה זה מסמל את השטן, ולא ספוילר, אז הרגישו חופשיים להמשיך לקרוא). אתמול, כשעברתי עם אחי באיזו סופרמרקט נידח בעיר מגורי, הצביע היצור (כלומר, אחי
) וצעק 'תראי, סאקורה! את אוהבת, סאקורה, נכון?' בהיתי בו בתמיהה, עד שנחו עיניי על דבר זוועתי במיוחד: פאזל 24 חלקים של סאקורה (שכתוב עליו 'פאזל 24 חלקים של סאקורה'). אני לא לגמרי נגד מרצ'נדייס, אבל כל כך מהר, וכל כך מזעזע? נגיד.. לא הייתי מתנגדת לקבל במתנה פוסטר עם דמותה של סאקורה (כלומר, הייתי מעדיפה פוסטר של טויה\יוקיטו, אבל אני מניחה שאת אלו לא יהיה ניתן להשיג בסופרמרקטים נידחים בעיר מגוריי
אממ), אבל פאזלים (ועוד כאלו שעולים 17 ש"ח ונועדו לפתות את הילדים הקטנים והתמימים לסחוט כסף מהוריהם חסרי האונים
) ובטח עוד מוצרים שיתחילו לזרום למדפים בקרוב, הם פשוט הזוועה בהתגלמותה הזוועתית ביותר, או משהו כזה. כוסות, חולצות, תיקי בית ספר (
), מחקים, קלמרים עם לוגו הסדרה ותמונה מעפנה במיוחד של אחת הדמויות ממנה. כןכן, זה עומד להגיע. אז מה דעתכם על כל העניין? האם אתם מתכוונים לרכוש מרצ'נדייז מהסוג המחריד הזה, או שלא אכפת לכם ואתם חושבים שזה בכל זאת נחמד שיהיה לכם משהו שקשור לאחת הסדרות החביבות עליכם? כלומר, אני לא *לגמרי* נגד. כאמור, פוסטר חביב או אפילו מחזיק מפתחות בלתי מזיק (בלי הלוגו של הסדרה, זה משום מה מרתיע אותי) אני לא אעיף מהחלון אם יביאו לי, אבל מוצרים אחרים, סטייל מה שעשו לפוקימון\יוגיהו ושות'
*בוהה במסך במבט תוהה*

S.Riddle

New member
אמ...אמאמאמאמ :xx

תשמעי, בובה.... גם ביפן יש להם מרצ'נדייז >>; מה שמטריד אותי הוא שסאקורה תיכנס לקטגוריית הסדרות שנוצרו לשם מרצ'נדייד- מה שבכלל לא נכון לגביה. זאת בהחלט מחשבה מטרידה. מצד שני.... אני גם אשמח מאוד לאיזה מחזיק מפתחות חמוד של סאקורה או איזה פוסטר
*מצביעה על הפוסטר טויה\יוקי שיש לה על הקיר* הוא בודד o.o; הוא צריך עוד פוסטר של סאקורה >.>

Ray girl

New member
יש סדרות כמו...

יוגי או, שאמרו שזה נועד למסחור, אבל (לדעתי) זה לא....

S m e l l y Cat

New member
לי לא אכפת..../images/Emo108.gif

מה אכפת לי מה מסתובב בחנויות? מה אכפת לי אם ילדים בני 10 ילכו עם חולצות של סאקורה?
העיקר שאני רואה ת'סדרה ונהנית ממנה. וגם לא יזיק אם יהיה לי כמה פוסטרים נחמדים של הסדרה[:

אמ..אישית אין לי בעיה עם מרצ'נדייז

שהילדים הקטנים יהנו להם.. חוץ מזה שגם אני דווקא אשמח לקבל פוסטר של סאקורה או משהו בסגנון ^^;; לדוגמא, הלכתי לי בטבריה והופ מול העיניים שלי אני רואה מדבקות של סאקורה, אומנם מזוייפות..אבל מדבקות, אז קניתי ^^;; אני אוהבת דברים כאלה =]

DanaDuck

New member
איפה הגבול?

כשאני הייתי קטנה, אפילו בתיכון, נורא אהבתי סדרות והייתי במצוד תמידי אחרי המרצ'נדייזינג שלהן. כשפוקמון עוד לא היה ממוסחר, חיפשתי בקדחתנות אחרי דברים של צוות רוקט, אבל איך שראיתי את כל אותם הלוגואים בצבעים המחרידים האלה בכל מקום, זה כבר לא היה אותו הדבר. (פיקאצ'ו ירוק?!
וכד') בקשר לסאקורה. אני חושבת שזה יהיה בלתי נמנע, כי הסדרה כן מצליחה וכן תופסת. התחלתי לראות גם חוברות הפעלה כאלה לילדים והדבר שהכי הרג אותי שם זה הפרמידה שמתחילה בראשי-תיבות של באר-שבע: ב"ש, אחר-כך בוש, וכן הלאה, עד שלבסוף, המילה הארוכה ביותר שנוצרת בפירמידה היא אבושק'ה! :)

SailoR VenuS

New member
אבל מה זה קשור?

זה שיש כל מיני דברים של הסדרה לקנייה שמיועדים בעיקר לילדים קטנים לא אומר ש"הלכה לה עוד סדרה טובה". כי הסדרה ממשיכה להיות טובה בלי כל קשר למוצרים שלה... ומי שרוצה, שיקנה. ומי שלא, אז לא
אף אחד לא מכריח אף אחד לקנות את המוצרים הללו.

Ray girl

New member
אני יודעת

אבל כזה נהיה ממוסחר, יש לי מין הרגשה כזאת של "האם אני באמת אוהבת את זה? או בגלל שכולם אוהבים?" אני יודעת שעם סאקורה זה לא ככה

h p g i r l

New member
אםםםם..../images/Emo82.gif

כבר יש חולצות של סאקורה
... אני אישית ממש לא רוצה שזו תהיה סדרה שנוצרה בשבל זה, זאת אומרת זה לא בייבליד או יוגי הו עדיין אבל אני מקווה שזה גם לא יהיה כזה... בלה פוסטר באמת יכול להיות טוב (לי!!!
)

Yosh Yosh

New member
אני דווקא

אני לא מחשיבה עצמי כאחת ממעריצי הסדרה. אני רואה רק בערוץ 6, ואין לי כל כך כוונה להמשיך לראות ביפנית (ראיתי את ה6 פרקים הראשונים), כך שמוצרים אין הרבה סיכוי שאקנה. אבל אם יהיה מדובר בסדרה אחרת שאני אוהבת, אני אשמח גם אשמח למלא את חדרי בשטויות למיניהן XD

פיצ'יפקס וכאלה... ^-^ אהבת חיי

כלומר אני אוהבת פוסטרים, חולצות (יייאיייי! חולצת קארו, טויה, ראאאאאר) ואפילו מחזיק מפתוחות אבל אני ממש לא אוהבת שאין בזה השקעה ועושים את זה רק כדי למכור את זה... כלומר אני לא אוהב קלמר שמודפס עליו לוגו וכולם רצים לקנות כי זה זה... ופאזל של 17 חלקים זה בסדר לגילאים קטנים! אני אישית מווטיחה שאם תצא חולצה יפה של הסדרה אני אקנה אותה! למרות שאני נגד מיסחור על גב הסידרה
אני בעד מיזחור קליל לסידרה בשביל הצופים שלה..
טוב נראה לי שמיציתי ביי ביי

אווו...חולצה של טויה *__*

כן!כן!אני ארצה כזאת בהחלט *____* רארררר...אני אחבק אותה בלילה כשאני אשכב לישון *_* טויה *___________*

ותחשבי! יהיו גם בובות טויה ../images/Emo99.gif

ושל קארו הדובי המעפן השולט!!!!!!!! דייייי

nolee232

New member
.. לא יודעת../images/Emo4.gif

אני אישית לא אוהבת מוצרים של סדרות למיניהם *בועטת באוסף הפוקימון מכיתה ד' עמוק עמוק לתוך הארון* כי זה ממסחר את הסידרה ועד שלא רואים חיקויים של מוצרים מזעזעים בחנויות כולם ממשיכים לקנות ובסוף לכולם נמאס מהסידרה ולאף אחד לא מתחשק לראות את הסידרה יותר אבל אני לא הייתי מתנגדת לכרית עם ציור של יוקיטו\טויה (רעיון לא רע) *מצרפת את הבקשה לרשימת המתנות ליומולדת* אבל אני בחיים לא קונה משו עם הלוגו של הסדרה כי זה עושה לי צמרמורת ומעביר לי בראש "מושפעת" אבל סך הכל מוצרים של סדרות זה לא רע כל עם זה בא ברמה סבירה

למעלה