ketty the sheep
New member
../images/Emo58.gif מרצ'נדייז
(ה-
במקרה זה מסמל את השטן, ולא ספוילר, אז הרגישו חופשיים להמשיך לקרוא). אתמול, כשעברתי עם אחי באיזו סופרמרקט נידח בעיר מגורי, הצביע היצור (כלומר, אחי
) וצעק 'תראי, סאקורה! את אוהבת, סאקורה, נכון?' בהיתי בו בתמיהה, עד שנחו עיניי על דבר זוועתי במיוחד: פאזל 24 חלקים של סאקורה (שכתוב עליו 'פאזל 24 חלקים של סאקורה'). אני לא לגמרי נגד מרצ'נדייס, אבל כל כך מהר, וכל כך מזעזע? נגיד.. לא הייתי מתנגדת לקבל במתנה פוסטר עם דמותה של סאקורה (כלומר, הייתי מעדיפה פוסטר של טויה\יוקיטו, אבל אני מניחה שאת אלו לא יהיה ניתן להשיג בסופרמרקטים נידחים בעיר מגוריי
אממ), אבל פאזלים (ועוד כאלו שעולים 17 ש"ח ונועדו לפתות את הילדים הקטנים והתמימים לסחוט כסף מהוריהם חסרי האונים
) ובטח עוד מוצרים שיתחילו לזרום למדפים בקרוב, הם פשוט הזוועה בהתגלמותה הזוועתית ביותר, או משהו כזה. כוסות, חולצות, תיקי בית ספר (
), מחקים, קלמרים עם לוגו הסדרה ותמונה מעפנה במיוחד של אחת הדמויות ממנה. כןכן, זה עומד להגיע. אז מה דעתכם על כל העניין? האם אתם מתכוונים לרכוש מרצ'נדייז מהסוג המחריד הזה, או שלא אכפת לכם ואתם חושבים שזה בכל זאת נחמד שיהיה לכם משהו שקשור לאחת הסדרות החביבות עליכם? כלומר, אני לא *לגמרי* נגד. כאמור, פוסטר חביב או אפילו מחזיק מפתחות בלתי מזיק (בלי הלוגו של הסדרה, זה משום מה מרתיע אותי) אני לא אעיף מהחלון אם יביאו לי, אבל מוצרים אחרים, סטייל מה שעשו לפוקימון\יוגיהו ושות'
*בוהה במסך במבט תוהה*
(ה-