מנגה 367

Hikaru

New member
../images/Emo58.gif מנגה 367

אני כל כך שמח להיות זה שכותב את ההודעה הזאת. נאמיקאזה מינאטו = יונדאימה הוקאגה = אבא של נארוטו = TRUTH. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: (מקווה שהסינים האלה לא טועים >_< אין עדיין רוו יפני אז אני לא יכול לקרוא, אבל התרגומים אומרים ככה!)

UselessCds

New member
הולי פאק ../images/Emo58.gif

כבר כולם התחילו לרדת מהתיאוריה שנארוטו הוא הבן של הרביעי אבל קישימוטו הביא את זה בבום אחד! וגם סוף סוף יודעים את השם של הרביעי! ואת השם של אמא של נארוטו!

נראה לכם ש../images/Emo58.gif...

טובי הוא בכל-זאת אוביטו, ושפשוט הוא אמר שהוא חזר כמו מאדארה, ולא שהוא מאדארה? כי אם הרמיזות שאסומה הוא הבן של השלישי ונארוטו הבן של הרביעי התגלו כנכונות, אז אולי גם הרמיזות שטובי הוא אוביטו נכונות!

lgmtk

New member
אההההההההההההההההההההההההההההה ../images/Emo58.gif

אהההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!! סוףףףףףף סוףףףףףףףףףףףף דייייייייי סוף סוף!!!!!!! ~מתעלף~ אבל אתם לא מבינים מה זה אומר?! כפר הגשם נמצא במדינת הWHIRLPOOL או ההפך אני לא זוכר XD הבחור! שדומה לנארוטו עם הפירסינג! אני מתערב אתכם שהוא אח שלו או בן דוד או משהו >_< די אוף יאללה O_O טסונאדה רגשית, איזה חמודה 3>

o pie

New member
אני מתערב...

שבעצם הלידר של האקאטסוקי זימן את קיובי לקונוהא, שהרג לנארוטו את המשפחה, ואז בקרב הסופי שנארוטו מול הלידר וסאסקה מול איטאצ'י, הם בעצם נמצאים באותו מקום של נקמה באח שלהם שהרג את המשפחה שלהם. ואז חוזר המשפט הנדוש שמיטב הגיבורים כבר אמרו אותו, גארה, האקו, נג'י...: You are like me, Naruto רק שהפעם סאסקה אומר אותו... ובקרב הזה סאסקה ימות ונארוטו יגבור על כוחות הרשע

Shishi san

New member
הוווו

איך לא ניחשנו, קישמוטו הגאון, טוויסטים מפתיעים כאלה כל כך הרבה פעמים, אני נפעם. לא. בחיי, למה אי אפשר להפתיע לעולם בנארוטו, זה יהיה קשה כל כך ? =(

shaoran li

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo189.gifצפוי אבל

זה כיף לישמוע שההשערות נכונות ואיי יכול ליהיות קרב פין ג'רייאה

למעלה