מי זה... אוסקר שיילס? הקרח המבוגר שכל הזמן מראים את התמונה שלו?
י יבש לי בגרון New member 26/9/06 #1 ../images/Emo58.gifמי זה... אוסקר שיילס? הקרח המבוגר שכל הזמן מראים את התמונה שלו?
L liraz z New member 26/9/06 #2 תשובה../images/Emo58.gifליבוש בגרון חחח שמע בחורציק השלס הזה הוא אסיר אשר מהון הבלש רודף אחריו ,כבר כמה שנים ולא הצליח לשים את ידו עליו ! בדיוק מה שעושה לו כעת מייקל +לינק ! יש !
תשובה../images/Emo58.gifליבוש בגרון חחח שמע בחורציק השלס הזה הוא אסיר אשר מהון הבלש רודף אחריו ,כבר כמה שנים ולא הצליח לשים את ידו עליו ! בדיוק מה שעושה לו כעת מייקל +לינק ! יש !
N newbie7 New member 26/9/06 #3 זה עוד אחד../images/Emo58.gif שברח מהכלא ועשה למהון חיים קשים... יש הטוענים שזה אביו הרוחני של מייקל ו/או לינקולן (אם לא אביו הביולוגי של אחד מהם)
זה עוד אחד../images/Emo58.gif שברח מהכלא ועשה למהון חיים קשים... יש הטוענים שזה אביו הרוחני של מייקל ו/או לינקולן (אם לא אביו הביולוגי של אחד מהם)
D Darakan New member 26/9/06 #5 אה? ../images/Emo58.gif מייקל ולינקולן אחים ואבא שלהם כבר הוצג בעונה הקודמת (מה שמזכיר לי שהוא בטח יופיע בקרוב בעונה השניה)
אה? ../images/Emo58.gif מייקל ולינקולן אחים ואבא שלהם כבר הוצג בעונה הקודמת (מה שמזכיר לי שהוא בטח יופיע בקרוב בעונה השניה)
T Tankard New member 26/9/06 #6 ../images/Emo58.gif בפרק שמייקל.. ריסק בו את המכונית אז הסוכן הממושקף הזה אמר
י יבש לי בגרון New member 26/9/06 #7 וזהו? לא נתקלנו בפרצוף הזה קודם? כי יש לי איזה זכרון ולא ברור לי מאיפה