מיאמי-אינדי

clevelandrocks

New member
../images/Emo58.gifמיאמי-אינדי

מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק התקפת הווילדקאט של מיאמי? מדובר במהלך התקפה ספציפי או שם קוד כללי להתקפה יצירתית?

JayneCobb

New member
WILDCAT

בגדול, זה מבנה התקפי (FORMATION) שבו ה QB הרגיל יוצא מהמשחק, ובמקומו יש ב BACKFIELD 3 רצים... לפעמים ישנם מצבים שבהם מכניסים למשחק רץ אחורי שבעבר שיחק QB, או QB שהוא פשוט אתלט מצויין (מייקל ויק זאת דוגמא טובה). מבנה כזה נותן להתקפה הרבה מאוד אופציות,כיוון שקשה מאוד להגנה לדעת לאיזה מ 3 הרצים ילך המהלך...

Yo-man

New member
ולא רק זה

אלא שיש להתקפה ככה אדם נוסף שיכול לחסום את ההגנה בשביל לאפשר לריצה להגיע רחוק יותר, שכן ה-QB לא משתתף לרוב בחסימה.

clevelandrocks

New member
תודה רבה לשניכם

אבל במקרה כזה, כשלהגנה ברור שהם הולכים לרוץ ולא לזרוק, לא יותר קל להם לעצור את זה, אפילו עם 3 רצים?

roei90210

New member
אם אני לא טועה, הQB לא יוצא מהמשחק

הוא פשוט נעמד כרסיבר בצד הרחוק מהמהלך. או לפחות ככה זה אמור להיות. בתור הגנה, אם תראה שלפני ההאדל הQB יוצא מהמגרש, תדע שמגיע ווילדקאט

avishaiam

New member
במיאמי זה כמו שרשף אמר

בפילדלפיה זה יותר הגיוני כמו שרועי מבוורלי הילס אומר. ויק כQB מקנאב כWR עם עוד איזה RB או שניים. שנה שעברה היה עם פארב כמה WILDCATS שעמד כרסיבר. בפרה סיזן היה אחד עם פארב שנכנס מגעיל בשחקן הגנה. כל מקרה נראה לי שפשוט ההגדרה זה מערך הזוי לחלוטין שאין לך מושג לאן/מי ירוץ/יזרוק.

meirhala

New member
נסיון שני לשלוח ת'הודעה...

וויילד קאט הוא פורמיישן.. שהשחקן שמקבל את הכדור.. הוא לא הק"ב.. אלא שחקן אחר (בד"כ רסיבר או ר"ב) שעומד בשאטגאן.. הגרסה המפורסמת יותר.. של מיאמי.. כוללת את הק"ב עומד בWR.. את הRB רוני בראון עומד בשאטגאן.. את הRB ריקי וויליאמס בSLOT.. וכל השאר יכול להתחלף.. רגע לפני תחילת המהלך, וויליאמס רץ לכיוון בראון.. ברגע הסנאפ, או שהוא מקבל את הכדור.. או שהם עושים פליי אקשן ובראון רץ.. או מוסר בעצמו.. או עושה REVERSE עם שחקן אחר.. או עם הק"ב פניגנטון ואז הוא מוסר.. השנה יש להם שני פיתוחים חדשים.. 1)וויילדקאט בWISHBONE.. יענו שלושה ר"בים מאחורה כשבראון מקבל את הסנאפ. 2)וויילדקאט עם פאט ווייט.. ק"ב רוקי שאוהב נורא לרוץ.. הרעיון כאן שהוא יוכל גם לרוץ כמו בראון.. אבל גם להיות איום מסירה לגיטימי. יאללה.. אני עייף. לילה טוב.

למעלה