מה דעתכם..

Buttrerfly909

New member
../images/Emo58.gif מה דעתכם..

לפי פרק 16 זה נראה כאילו בליק היה די דלוק על שרה לפני שהיא התחילה לעבוד שם...אבל במהלך הסדרה זה לא ממש נראה ככה... מה אתם/ן חושבים/ות על כל הקטע הזה?

adiville

New member
../images/Emo58.gif

הוא ניסה וזה לא הלך אז הוא ירד מזה... אבל הוא עדיין ממורמר והיחסים של מייקל עם שרה בטח לא עושים לו טוב...

Chuck321

New member
../images/Emo58.gif ......

יש מצב שבגלל זה בליק מתייחס מגעיל למייקל יענו בדוק אחת הסיבות כי הוא רואה מה שהולך בינו ולבין שרה (הרפואה) אז הוא מקנא ראסמי זה נראה לי הגיוני..

Chuck321

New member
../images/Emo58.gif אולי זה קשור..

יש מצב שבגלל זה בליק מתייחס מגעיל למייקל יענו בדוק אחת הסיבות כי הוא רואה מה שהולך בינו ולבין שרה (הרפואה) אז הוא מקנא ראסמי זה נראה לי הגיוני

Gilliana

New member
אני חושבת ../images/Emo58.gif

שבליק סתם חרמן שהיה רודף גם אחרי תרנגולת עם שמלה - אז הוא ניסה את מזלו עם שרה כפי שהיה מנסה עם כל אחת - לא הלך, אז לא.

recoil

New member
../images/Emo58.gif

הוא הציע לה לאכול איתו במסעדת ה"לובסטר האדום" בכביש המהיר... אבל היא סירבה בטענה שהיא חייבת לעבוד על משהו לא זוכר.. יכול להיות שהוא פשוט קלט את הרמז והפסיק לשגע אותה? גם תמיד שהוא מדבר איתה הוא מדבר יפה ואלגנטי.. ומוריד את הכובע.. שימו לב. חומיזה שהוא בודד לגמרי הבליק הזה.. כשהוא שאל מי רוצה לאכול איתו בלובסטר האדום הזה, אף אחד לא ממש רצה.. רואים שהוא בודד וממורמר שמחפש לעשות בעיות לאסירים.. ובמיוחד למייקל שהוא רואה שמתפתח משהו בינו לבין שרה..

Martha

New member
../images/Emo58.gif

בקטע הזה, לדעתי, ניסו להסביר לנו, הצופים, איך בעצם שרה הגיעה לעבודה בבית כלא. אם בליק לא היה דלוק עליה, הוא לא היה מציע לה את העבודה מלכתחילה.

למעלה