ל Desperate Housewives

lostharpy

New member
../images/Emo58.gif ל Desperate Housewives

מצטערת שזה חצי קשור אבל מי שעוקב אחרי הסדרה הזאת בטח שם לב שבפרק שיצא היום (17) יש קטע שהבן של ברי רואה טלויזיה בחדר היא נכנסת לבקש ממנו להוריד את הפח או משהו כזה אבל הקטע הכי מצחיק הוא שמראים בטלויזיה את לוסט. לא יודעת למה אבל לא היה לי למי לספר וחשבתי שזה פשוט מצחיק בטירוף.

Jason2

New member
ABC דואגים לקדם את הסדרות שלהם

אולי באחד הפרקים של לוסט תתגלגל לחוף מודעה של "עקרות בית נואשות".

Anat L

New member
כן גם....

גם בזהות בדויה היה פרק ששמו ברקע את You all everybody (נראה לי ככה קוראים לשיר חח)

joeys pizza

New member
../images/Emo58.gifגם אמרו....

שיכניסו הקשר לאבודים של הCIA בגלל זהות בדויה.

כן, גם אני שמעתי על זה.. אבל

אני מניח שזאת לא תהייה סידני שתרוץ ותציל אותם, או משהו כזה.. אני מניח שפשוט יזכירו את שתי הסדרות בשתי הסדרות: למשל, ב-ALIAS יגידו "ישנם ניצולים על האי", ובאי יאמרו "ה-CIA יודע שאנחנו פה". אני מניח שמפגש אמיתי בין שתי הסדרות, לא ייקרה..

M i l k y W a y

New member
אין לי שמץ..אבל ג'ק בן 39?!?!?

וואו...כאילו הוא ממש מבוגר...לא נראה לי שמתיו יותר צעיר לא?

debojam

New member
crosseover

או שגם היה כבר משמרת שלישית ואי אר זה יהיה נחמד חוץ מזה היה בבאפי ואנג'ל למרות שזה שונה כעיקרון כי אנג'ל יצא מבאפי אבל אחרי שהוא עזב ראינו את באפי בפרקים של אנג'ל גם את ווילו ראינו וגם את ספייק שניה דמות ראשית בעונה החמישית

Jason2

New member
המשפט הזה הוא לא ממש קרוסאובר

ה-cia הוא ארגון אמיתי אז משפט כזה לאו דווקא מתכתב עם הסדרה ההיא אלא עם המציאות. אם הם היו אומרים ctu יודעים שאנחנו כאן, זה כבר משהו אחר.

LemonLimeLilach

New member
כל מי שרואה לוסט יודע על אליאס

ושג'ייג'יי עושה את שתיהן, אז אם יגידו באי משהו על ה CIA זה יהיה ברור שזה ידבר על אליאס...

debojam

New member
כן גם אני ראיתי

זה היה מגניב אמרתי לאחי והוא לא שם לב כשברי אמרה לבן שלה אז רואים את קייט רצה

למעלה