לעונה שניה

קובי221

New member
תקציר, לקוח מהפורום.

האנטומיה של גריי: מרדית גריי אישה המנסה לחיות חיים רגילים בזמן שהיא עובדת בעבודה שלא מאפשרת דבר כזה. מרדית' היא מתמחה בחדר ניתוח בשנה הראשונה בבית החולים סיטאל גרייס, מקום בו תוכנית ההתמחות ההכי קשה ממערב להרווארד. מרדית ושאר המתמחים השנה הראשונה כריסטינה יאנג, איזי סטיבנס, ג'ורג' אומאלי ואלכס קארב היו סטודנטים אתמול. היום הם רופאים ובעולם בו התמחות בעבודה יכולה להיות עניין של חיים ומוות, כולם מתמודדים עם העליות והמורדות של חייהם הפרטיים.

קובי221

New member
התקציר לא משו...

אבל תנסי לראות כמה פרקים, ואם לא אהבת אז סבבה
.

Gilliana

New member
אני אנסה, תודה ../images/Emo13.gif

ברגע שיתפנה לי קצת זמן - רשמתי לפני.

קובי221

New member
../images/Emo6.gif, ../images/Emo3.gif.

תודיעי לי אם אהבת/ לא אהבת... לפי התשובה יהיה לך זמן רק עוד המון זמן
.

Gilliana

New member
אמממ... כן, זה יקח עוד קצת זמן

משהו כמו שבועיים עד שלושה, ואני בהחלט אודיע לך.

Marv123

New member
לא אתה לא היחידי

התחלתי לראות בהתחלה ופרשתי לאחר שלא ראיתי שום התקדמות בפרקים והבנתי כמה הסדרה הזאת איטית וחסרת מתח ועניין... סקראבס אבל מעולה אין ספק

Gilliana

New member
מן הסתם... ../images/Emo58.gif

... אחרי כולם, אבל אני מניחה שמכיוון שמייקל ולינק הם בכ"ז כוכבי הסדרה - יושם דגש עליהם.

mayden

New member
וואו אחד השחקנים הטובים שיש :]

אני כל יום ראשון מסתכל הפלישה, אחד השחקנים הענקיים אשר משחק את השוטר, ואיזה באסה אני קצת שונא אותו בגלל הפלישה, כי שמה הוא משחק את המניאק (תום).

קובי221

New member
גם אני שונא אותו בגלל פלישה!

פלישה ענק. נעים לדעת שיש עוד אנשים שצופים בסדרה המעולה הזו.

SNave

New member
זא תהסידרה הכי מבלבלת שיש ! ספוילר

ניסיתי לראות איזה 2 פרקים ככה באמצע מה זה ? הוא חיי ב3 עולמות לא יודע משהו ממש מוזר ויש יצורים לוקחים די אנ אי ? מה זה ? חחחח

קובי221

New member
אולי טום?

זה שירו בו?!. מכיוון שטום הוא 'יצור'(כתוצאה משיכפול ע"י חיה שמאירה במים) ה- DNA שלו השתנה והוא לא כבר מה שהיה פעם. {יש מין חיה במים שמשכפלת את הבן אדם ושיכפול אחד היא משאירה במים- הבן אדם המקורי ושיכפול אחר יוצא מהמים- כפיל שונה.} הפרק שאתה ראית זה מין תזכורת על התאונה שהייתה לו במטוס לפני הרבה שנים ושהוא נותר חי מהתאונה והאחרים שהיו במטוס מתו. {הראו שהיו עיתונאים וכל זה שניסו להבין איך הוא נשאר חי.} התזכורת הזו שולבה תוך כדי שהוא מאושפז בביה"ח בגלל שירו עליו, כלומר במקביל לניתוח שעשו לו 'נכנסו' לזיכרון שלו והראו לנו את מה שהיה אז כשהוא ניצל מהתאונת מטוס שהייתה.

וואי, הוא כזה שחקן מעולה !!!

(תודו שכל הסדרות ב-22:20 (או התוכניות שלפניי 22:20) כל יום הן הסדרות הכי טובות בטלוויזיה
)

למעלה