לסוף עונה 2!

הלו אנשים!

קוראים לי שני והסדרה joan of arcdia היא הסדרה האהובה עליי, רציתי לפתוח קומונה אבל ברגע שחיפשתי אם יש לי "מתחרים" וראיתי שיש כבר פורום שלם לסדרה אז החלטתי להצטרף, את הסדרה לא ראיתי מתחילת העונה הראשונה (אולי כמה פרקים בודדים) אבל את העונה השניה ראיתי מהפרק הראשון (שעד עכשיו שודרו ממנה רק ארבעה פרקים....) וזה רק נהיה טוב יותר מרגע לדודלי. דפדפתי בתגובות שלכם וראיתי שרשור שכתוב בו משהו על בגידה של אדם בג'ואן?! מתי לעזאזל זה היה ולמה? הוא עדיין בוגד בה? שמישהו יסביר לי בבקשה (סלחו לי על הדרמאטיות אבל עצוב לי שזה ככה
) תודה לכולם! שני

שאלה ששחכתי ^^

(אני מניחה ששואלים אתכם הרבה את השאלה הזאת אבל תעמדו בזה עוד פעם :) ) איך קוראים לשיר הנושא של הסדרה ומי המבצע? שוב, שני ^^

Gilmore Girly

New member
|ספויילר|!! ../images/Emo7.gif

אוווף....את הרסת לי מה קורה בהמשך!! פעם הבאה תשימי סימן של ספויילר (|ספויילר|) בכותרת!
איזה שיייט זה!

mikmik000

New member
כי לא ככה רושמים...

רושמים ספוילר ולא ספויילר.. ככה רק בלי הרווח: |ספוילר |

nofar 17

New member
../images/Emo58.gif הסבר...

בפרק 16 או 17 של העונה השניה אני כבר לא זוכרת כי ראיתי אותם די מזמן אז אדם וג'ואן נוסעים לאיזה פסטיבל של משהו ומעבירים את הלילה בטנדר של אבא של אדם. אדם רוצה לשכב עם ג'ואן אבל היא לא רוצה ובקיצור הוא די מאוכזב מזה.. אחרי 2 פרקים (פרק 19) ג'ואן מגלה שאדם בוגד בה ושהוא שכב כמה פעמים עם אחת שקוראים לה בוני ואז הם נפרדים ... פרק עצוב...

למעלה