למכורים הצופים בזמן אמת

../images/Emo58.gif למכורים הצופים בזמן אמת

בלי לדרוך על יבלות אלו שאינם יכולים לעת עתה לצפות בסידרה כמובן, רשמו לפניכם. ביום שלישי ה-23 במרץ לכוון את מכשירי הוידאו לשעה אחת לפני לחיות ולתת הוראה להקליט שעתיים. יהיה ספישל משולב בין "הפרק הרלוונטי של כל ילדי והפרק המקביל בלחיות דהיינו שעתיים של כיף בשבילי שהרי אלו הסבוניות היחידות שאני רואה. בכל מקרה קחו מקדם בטחון והתחילו להקליט שעה לפני. ומי שזקוק להסברים מי הוא מי בכל ילדי. יכול לבקש ואני אענה. תופה בסידרה "רק" 19 וחצי שנים. יהיה פרק מיוחד מאוד לפי מהלך הסיפורים בשתי הסדרות.

KinKin

New member
וחוזר חלילה...../images/Emo58.gif

כל סיפור התינוקות ממש לא לעניין לדעתי... כמה אפשר??? זה סיפור נדוש וחרוש ולעוס מכל כיוון צלע וזוית אפשריים. אז למה?? למה שוב??

../images/Emo58.gifאני יכולה לומר אותו דבר

על סיפור הרגשות המתחדשים של בובו ונורה.
כבר ראינו אהבנו נשמנו כל רגע ורגע. אבל לא. אני לא אגיד כי גם אני רוצה אותם יחד לפחות בשביל מתיו ולא בשבילנו. אבל סיפור תינוקות כזה שחוצה סבוניות עוד לא ממש היה לנו. תחשבי על זה. אני לא אוהבת את הרעיון שקלי תקבל תינוק כדי להחזיק בקוין אבל זו הרגשה אישית שלי בתור אמא, לא חושבת שמגיע לה שום דבר. היא צריכה לדעת לוותר. אני דווקא רואה אותה בחזרה עם גואי, גם הוא מסכן עכשיו אחרי ש.... גין הוכיחה לו שהוא טוב מידי. מצד שני אני לא רוצה את קווין פנוי. הנאד הנפוח הזה , רוצה את בלייר עם טוד לעוד תקופה. הם טובים ביחד וככה הילדים רוצים. מחכה בקוצר רוח ליום שלישי

KinKin

New member
DON'T EVEN GO THERE

אה.. בו ונורה קדושים!!! (ועכשיו תתכונני לחירטוש החודש!;D) ראשית נשמנו אהבנו ובהחלט התאהבנו... כן דברים טובים קרו שם ולצערי ולצער רב של אחרים גיל פרן פיליפס הרסה את גן העדן המדהים שהיה שם והגיע הזמן שמייקל מאלון וג'וש גריפין יעשו משהו בנידון! (והם עושים.) את בו ונורה ניסו לגבש עם מספר בני זוג ממש לא תואמים.. נתחיל בלינדסי וסם.. זיווג פאטאלי לשניהם, לאחר מכן בו התחבר למאלני (תזכירו לי למה היא חושבת שהיא שחקנית???) ונורה לטרוי... בו עבר לגבי (אבוי ואבוי, עצם המחשבה מהתמונה שלה עם הרגלים למעלה מעורר בי חלחלה!) בקיצור-הכימיה של היל ובובי היא נורא יפה ונורא מדהימה. זה משהו שאין בהרבה זוגות מה שגורם להם להיות מיוחדים! {סיימתי}!

KinKin

New member
ואגב בנוגע לקלי...

משום מה קשה לי מאוד להתרגל להת'ר טום בתור קלי... אין לה את החן של ג 'ינה טוגוני ואני תמיד צריכה להיזכר בטוגוני כדי לחשוב על קלי....

KinKin

New member
את מציאה ש?

לא נדבר בכלל על לחיות? גם על מה שקורה בחו"ל? נכון שזה באסה רצינית שאין לחיות בארץ והאמיני לי שאני עצובה איתכם אבל להפסיק לנהל דיונים על לחיות בכלל לא נראה לי נכון (ויש כאלה שכן מעוניינים בספוילרים.)

בתור חובב מושבע של "לחיות"

אני אגיד לך את האמת, זה כבר לא מעניין אותי. אני לא מתעדכן בספוילרים, צריכים לגרור אותי בכוח כדי שאני אצפה בסרטונים. האהבה נשארה, אבל החשק נעלם, במיוחד כשאת יודעת שאין סיבה ממשית להתעדכן (ועם כל הכבוד לגישה האופטימיות, בשלב הזה אני ממש לא רואה שהתוכנית תחזור). ויש משהו בדברים של סטאר, יחד עם זאת יש כאן ממש מעט אנשים שרואים את הפרקים בארה"ב והפורום די שומם וחסר חיים. במצב הזה אפילו לא אכפת לי אם יסגרו אותו. ושוב, אני לא בא להתקיף חלילה אותך או מישהו אחר (חוץ מיס הרעים), אני רק אומר את מה שאני חושב, ובמיוחד הדגשתי שאפילו אני, "בתור חובב מושבע" - כבר לא משנה לי, אז תביני את המצב של הישראלים. זה די מתסכל להיות מעורב בתוכנית שאתה לא יכול לראות.

Woods rules

New member
צהובון, ממתי נהיית קורא מחשבות???

אני לא חושבת שיש פה מישהו יותר פנאטי ממני בקטע הזה (לנסוע עד לניו יורק כדי לפגוש אותם???) ות'אמת? ממש לא מזיז לי מה יקרה, הרי ברור שאת הפרקים האלו לא נזכה לראות. אגב, אתמול סוף סוף נותקתי מ- YES, אחרי חודשיים של תחנונים ואיומים - YES, YES, YESSSSSSSSSSS!!!!

soapsfan

New member
../images/Emo45.gif

רוב הדיונים בפורום מתמקדים בין האנשים שיכולים לראות את הפרקים בארה"ב..תפוז היו טיפשיים שהם פתחו את הפורום אחרי שהתוכנית נגמרה,בגלל זה הוא שומם וחסר חיים,ות'אמת דיונים על הפרק היומי בארה"ב ניתן לעשות במיליון פורומים אמריקאיים במקום לנהלדיון בין 2/3 אנשים שמשוחחים על כל הדמויות החדשות ועל ההתפתחויות האחרונות

קודם כל! פורום לעולם לא מת בגלל

בגלל דיונים שמתקיימים בו. אם פורום מת זה בגלל חוסר דיונים בו. זה שאחדים מן האנשים לא יודעים לנצל את העובדה שהפורום נפתח כדי לדבר על הסידרה, לא רק על הפרקים המוקרנים בצפון אמריקה כי אם גם על הפרקים בהם צפיתם עד כאן, על הדמויות המגווונות של הסידרה ועל האופציה התקווה להחזרתה למסכים בישראל. בקיצור. חושבים שהפורום מת? תתחילו להחיות אותו, ואל תקטלו אנשים שכן כותבים בו. ובאשר להערה שניתן לעשות את הדיונים על הפרק היומי במליון פורומים אמריקאים? נסה להריץ שם דיון בעברית צחה. ושוב דיון של שניים שלושה אנשים מפריע לכם תעלו נושאים תשאלו שאלות , בשביל זה יש גם מתקדמים בפורום. ובקיצור תנו לחיים לחיות.

KinKin

New member
תרשו לי להבהיר משהו..

הפורום היה אמור להיפתח הרבה לפני ההודעה על הורדת לחיות, מאחר והוא נפתח אחרי אני לא רואה מקום לסגור אותו אלה אני חושבת שזה ה-מקום להתאחד ולהמשיך לרצות ולהילחם למען החזרת הסידרה. אם כל אחד ירים ידיים, ותגידו "וואלה לא מעניין אותנו" "לא איכפת זה אבוד" , אז לי ולכל אחד אחר אין מה לעשות, משלט רחוק בטח שאין לי יכולת לעשות הרבה וזה נמצא בידיים שלכם. אני רק רוצה להזכיר לכם, עשינו את זה פעם, ואפשר לעשות זאת שוב, במדינה שלנו הכל אפשרי השאלה עד כמה דבקים במטרה. יום נפלא לכולם.

dviridit

New member
לדעתי טוב שיש את הפורום!

לדעתי הפורום נחוץ למי שרוצה להמשיך ולהתעדכן, למי שלא איבד תקווה שהיא תחזור ובעיקר למי שאינו עצוב וכואב לו יותר מדי לשמוע על הסבונייה.זו מסקנתי מהכותבים כאן. אני נמנית עם אלו שלא איבדו תקווה ושלא עצוב להם לשמוע מה קורה. אני דווקא אוהבת נוסטלגיות וקטעי וידאו. בעצמי אני גם רואה קטעי וידאו וכך מרגיעה מעט את געגועי. אני מבינה את אלה שעצובים והודעות רבות מדכאות אותם. לדעתי כנרת צודקת ואם החזרנו אותה פעם אין שום סיבה שלא נצליח גם הפעם אם נדבק במטרה. אני יודעת שהמאבק של הנמיך פרופיל בזמן האחרון אבל בקרוב אמשיך בו. זה הפורום הראשון ששאלתי עליו ושהתעניינתי בו אחרי שהתקינו לי מחדש את המחשב לאחר שוירוס תקף לי הכל. שמחה לחזור לפה עידית נ.ב חיפשתי את התוכניתדיברה הדודה המתוקה ולצערי הרב לא מצאתי. את בטוחה שדיברת על הארץ. חיפשתי בערוצי ם 22 ו-3 , סטאר וולד ואפילו E. אולי פיספסתי את השעה.

מעולם לא אמרתי שדיברתי על הארץ

הכוונה כמובן היתה גם במקור לשידור של צפון אמריקה. שמחה שחזרת אלינו ותזהרי מהוירוסים.

dviridit

New member
נו טוב, תיארתי לעצמי. בארץ אף פעם

לא משדרים את הדברים האלה וחבל. תודה לך על הכל.

אין בעד מה באמת

לצערי באמת שאין כי.. ובכל מקרה, אשמח לעמוד לשרותך בכל שאלה שאוכל לענות עליה. וכמו שציינתי יש לי נסיון עשיר מאוד בסידרה. ותק של יותר מ15 שנים

למעלה