למחר

blaahh

New member
../images/Emo58.gif למחר

בדרך כלל רשימת השירים כבר משוטטת לה באינטרנט עד עכשיו אבל משום מה אף אחד עדיין לא יודע כלום. חוץ מ-2 שירים: אליוט-it had to be you כריס-night and day או day and night...חחח..לא זוכרת איזה אחד מאלה זה השם... עוד דברים שיודעים: אייס מופיע שישי. והרבה מהמתמודדים היו צריכים לשנות את השיר ברגע האחרון כי לא אישרו אותו. פאריס, לפי מה ששמעתי, קיבלה רק 24 שעות להתכונן על השיר שלה אחרי שדחו לה כבר 4 או 5 שירים! *כלום פה לא בטוח. קראתי את זה באינטרנט אז לא לקחת את זה כעניין סגור*

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

זהו, שהם לא ישירו שירים מקוריים שלו, אלא שירים מתוך אלבום קאברים של רוד סטיוארט ששירים ממנו תוכלי למצוא כאן (רק זה היה חסר, שיהרסו את Blue Moon ו-What A Wonderful World
). חבל, דווקא היה יכול להיות מעניין לראות הופעה של טיילור מבצע את Do Ya Think I'm Sexy.

Lady in red2

New member
לא זיהיתי הרבה

אבל יכול להיות שאם אני אשמע אני אכיר. בכל מקרה, אני דווקא אוהבת את Blue Moon.

Lady in red2

New member
בדקתי באינטרנט ומסתבר

שהשיר נכתב בשנות ה-30, ובוצע בשנים מאוחרות יותר ע"י אלביס פרסלי, פרנק סינטרה, בילי הולידיי וכו'.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifלמחר

גם אני שמעתי שכריס ישיר את NIGHT AND DAY אבל זה עדיין לא סגור. כמו שאמרת באמת כלום עוד לא ברור.

oceanblaze

New member
|ספילר|

גם אני שמעתי שהוא ישיר את זה. שמעתי גם את השיר, והוא די משעמם.
אבל מצד שני, רוב השירים שניתנו לבחירה הם די משעממים.. אני יכולה לראות את כריס שר את השיר הזה.

oceanblaze

New member
../images/Emo58.gif לגבי כריס!!

מסתבר שהוא לא שר Night and Day, אלא הוא שר את What a Wonderful World! כל כך רציתי שהוא ישיר את זה!!
לפי ביקורות שקראתי, המון צופים שבדר"כ לא אוהבים אותו התרשמו ממנו. כל השופטים שיבחו אותו, כולל סיימון.
הנה מה שהם אמרו [או חלק מזה]:
Randy - You showed the sensitive side and it was the bomb. Paula - You have definitely proven that you are in this to win it. Simon - I have to take some credit for this performance. I think that listening to me that you can do better in this competition. I thought it was a great performance.​
עכשיו אני יכולה לישון בראש שקט.

MeetLofe

New member
OMG ../images/Emo58.gif

האם אני שמעתי פה במקרה גיוון? כריס?גיוון? אני גאה בך! אני באמת מקווה שההופעה הזאת שלו תהיה מדהימה.

In Circles

New member
../images/Emo58.gif למחר: (כל השירים)

אייס - That's All
כריס - What a Wonderful World
אליוט - It Had To Be You
קת'רין - Someone to Watch Over Me
קלי - Bewitched, Bothered and Bewildered
פריס - These Foolish Things
טיילור - You Send Me

למעלה