לכל הפורום!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif לכל הפורום!

ל"ג בעומר וחג שמייח
תעשו הרבה שמייח והתנו במדורה! ואם בא לכם אז בואו נעשה שירשור חדש: 1. איפה אתם עושים את ל"ג בעומר? 2.עם מי אתם עושים את ל"ג בעומר? 3. מישהו מוכן להסביר לי מה זה:
אמור להביע? חחח מה זה בכלל? אז חג שמייח לכולם!!!

omni96

New member
ל"ג בעומר שמח !!!

זה נראה לי כמו עורלה שחורה חחח סתם בדיחה פרטית

MiNUsH

New member
לא ולא!

אני יסביר... (עשיתי עבודה ענקית על הכנסת אורחים אצל הבדואים ולמדתי משם אז...) זה לא פינגן מה שבתמונה...אצלנו אולי מכנים את זה ככה אבל במקור פינגן זה הכוסות שאיתם שותים את הקפה...

sweet 666

New member
או קיי... פינג'אן זה כוס בערבית...

מתקבל..?(כן!כן! בבקשה שכן! חח)

bobby6killer

New member
לאאאא זה לא

יסמין מזה הלבולי מוח האלה... פינג'אן זה סוג של fin שזה קיצור של findland ו jan שזה ראשיי תיבות של: Jessus Alires Norgoho שזה אומר ביוונית: ישו תמיד יחיה ובעבר שהויקינגים שבאו מסקנדינביה (פינדלנד) כבשו את יוון הם שילבו שתי כלים: פין שזה כלי ויקינגי והג'אן שזה כלי יווני להכנת תה ואת השארית מההמצאה ההיא אפשר לראות בחליטות תה שמכינים היום... דר"א שאלה לחכמים: הבדואים שחיים במדבר עם הגמל שלהם , איך יש להם את הכוסות האלה והפינג'אן הזה אם הם לא הלכו לשוק מה יש להם מכשיר לייצור מתכת וזה? וזה בטח של סבא של סבא של סבא של הבדואים האלה...

sweet 666

New member
פינלנד, אני מבקשת, פינ-לנד. הלנד של

הפינים. בן, זה פגע בי קשות...זהו. איך יכלת לעשות את זה..? וחוץ מהפגעיה בנפש העדינה והחסרת תועלת שלי...-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!

למעלה