ליהוק ענק!!

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gifליהוק ענק!!

ובכתבה יש יותר מאשר ליהוק... מדובר גם על העלילה. התקשרתי וסיפרתי לאחותי והיא אמרה שכנראה גם היא תראה את זה (למי של איודע- אחותי ראתה על טבעי עד כמעט סוף עונה 2 והפסיקה)!! אני מזה מקווה שלא צוחקים עליי (אם כי הייתי בטוחה גם שצוחקים עליי שכגיליתי שדארן כריס- זמר\שחקן שאני ממש ממש אוהבת- אמר שהוא אוהב באפי. הוא אמר את זה בריאיון כתוב, אז אני מרגישה שמישהו יודע שאני אתפנגירל בטירוף מזה...): http://www.tvline.com/2011/08/supernatural-buffy-reunion/

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif XD לא אמרתי מה הליהוקים בהודעה עצמה

הזהרתי מספויילר נוסף הרי... אז למי שלא רוצה לדעת סטוריליינס- כריזמה קרפנטר וג'יימס מרסטרס!! ד"א- מה דעתכם- כדאי לפרסם את זה במקומות של מעריצי באפי? כי אם אני מראש באה ומסמן ספויילר לעל טבעי הם ישר קולטים שזה ספויילר באפי בתוך על טבעי, אז אני תוהה אם זה לא הורס גם למי שלא נכנס להודעה.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif רעיון שחשבתי עליו עוד קודם

הרעיון עצמו לא ספויילר, אבל הוא קשור לספויילר אז העדפתי לסמן. רציתי, במקור בשביל יומני הערפד (אבל הסגנון וכו' נראה לי יותר מתאים לעל טבעי), ששרה מישל גלר תשחק מישהי ששומעת על קיומם של יצורים על טבעיים ומסרבת להאמין בהם (אבל בסוף מכסת להם את הצורה, כי למרות שזו דמות אחרת, ברגע שזה reference לבאפי, אני חושבת שלעשות אותה דמות לא חכמה ו\או חלשה יהרוס).

Ayelet 363

New member
יהיה סרט לבאפי, אבל אני לא מתלהבת בכלל

זה בלי היוצר המקורי...

למעלה