לגבי ההמשך

AVIMC

New member
../images/Emo58.gif לגבי ההמשך

אני לא יודע אם פרסמו את זה כבר פה, אבל בקרוב מאוד עומד להיכנס לפחות רווק דוגמן אחד לוילה כאובייקט נוסף על איתן. אני לא יודע איך זה בדיוק יתבצע אבל זה וודאי. יש לי מכר שעבר לפני כמה ימים את כל האודישנים שרצתה ההפקה ויש לציין שזה היה ממש בזמנים לחוצים (כנראה שזה לא היה מתוכנן וקרה עקב הרייטינג שגבוה רק במעט מהרייטינג של ערוץ 23). אז צפו ל"הפתעה" בקרוב מאוד !

תודה על המידע

וכמו שאמרת, פרסמו כאן שמועות לגבי זה. וניתן להבין שהמהלך הזה נובע מהכישלון הטואטלי של התוכנית הזאת ומהייעוד שלה.. נראלי הגבר החדש שיכניסו מרוב שהבנות נואשות מהגברים החלודים שישנן בבית כרגע, הבנות יעוטו על הבחור החדש.

AVIMC

New member
אז זהו, שאני

לא יכול לתת לינק אבל אני יכול להתחייב שזו כבר לא שמועה ושיש כבר שם שעבר את כל האודישנים.

tapuzo

New member
חבל שרק אחד..

נכון שגם זה משהו אבל כדי שיהיו כמה רומנים ותחרות אמיתית בין הבנות על הבנים צריך להחליף את חבורת איתן ולהכניס פנימה לדעתי 3 רווקים אחרים שכל אחד מהם יוכל להתחרות על הבנות.. נראה לי שאולי יכניסו מישהו רק על תקן זמני כמו שאר הסלבס וחבל.

עינת 1

New member
נמאס לי מחבורת הבנים האלה

הראשון שיקבל שוק זה יוני שמינה את עצמו לפסיכולוג הבית. כמה הוא חופר ומתנהג לבנות בהתנשאות. בטוח שבחוץ אף אחת לא מביטה בו מבט שני. מחכים לרווק החדש, אולי זה הנפיל של הישרדות החדשה? מייקל לואיס? יש סיכוי? לא בא לי גם עליו. מע

lapin1000

New member
זה מעט מידי ואולי מאוחר מידי אבל עדיף

מכלום. באמת רק בשביל לראות את הפרצוף המופתע של הבנים,זה שווה. אני לא אתפלא אם איתן מודע לכך,וזו הסיבה לפרצוף החמוץ שלו.

noaxxx

New member
הפרצוף החמוץ של איתן? כי קטעו לו את ירח הדבש

עם דניאל, בכלל לא מעניין אותו המשחק נראה לי שהוא שכח לשם מה התכנסנו כאן

Klayhamn

New member
הוא חושב

שהשמש זורחת לו מהתחת ושהוא יכול להמשיך לעשות מה שבא לו וההפקה כבר תדאג לזה שזה יהיה איכשהו מעניין. ואולי בעצם גם לא איכפת לו בכלל אם זה מעניין או לא, הוא פשוט בסוג של VACATION.

noaxxx

New member
לגמרי, נראה שהוא איבד כל קשר עם המשחק

זה שעדיין יש לו כח בידיים זה הכי מרגיז כי הוא בכלל לא יודע מה הולך בבית. כל הימים האחרונים הוא התבודד עם דניאל, קצת עם קרן ועם הבנים, או עם עצמו. ממש טמטום

Lichy7

New member
הוא ככה כבר שבוע לפחות

זה לא שהוא לא היה צנונית מהרגע הראשון, אבל בשבוע האחרון הוא נראה ממש סובל בבית, כל נוכחות של מישהו/מישהי לידו מעיקה עליו, הוא מנסה להתרחק מכולם, נראה אפאטי לגמרי. מכל הבעיות בתוכנית הזו אין ספק שהנפילה הגדולה ביותר היא הרווק עצמו. הייתי יוצאת מדעתי עם אחד כזה

למעלה