יש אלוהים!

irene17

New member
../images/Emo58.gifיש אלוהים!

זוכרים את כל הסיפור של המוות בפרק 6? אז תודה לאל זה לא יקרה! בראיון עם רוב ת'ומס הוא אמר שיש כמה דמויות שלא יהיו בכל הפרקים אבל אף אחד לא מת. וויביל ישחק רק 12 פרקים. ועוד מישהו ישחק רק ב - 16 פרקים אבל הוא לא אמר מי הוא רק אמר שזה לא לוגן ולא קית' (הלוואי וזה דאנקן) והחדשות היחידות שקצת מעצבנות אותי בכל הראיון הזה הם שכן... הולך להיות משולש אהבה של לוגן-ורוניקה-דאנקן... אבל שיהיה אם היא נשארת אם לוגן בסוף אני מוכנה לסבול קצת, והעיקר שאף אחד לא מת!! (אה וגם לכל אלה שעדיין חושבים שזה יכול להיות וואלס בדלת אז רוב אומר בבירור שזה יהיה או לוגן או דאנקן). הנה קישור.

irene17

New member
קליפ שהכנתי (אין ספוילרים)

לכל מי שאוהב את לוגן ודאנקן (ואני בטוחה שזה מדבר לכולם...) הנה קליפ שהכנתי על החברות של שניהם: לוגן-דאנקן (תעשו שמירה בשם) ואפשר למצוא אותו גם באתר: WWW.FAN-VIDEOS.COM

Nitzan122

New member
../images/Emo4.gif רק לי זה

לא עובד? עם איזה תוכנה אתם רואים את זה? כי אני רואה רק קווים כאלה ושומעת את הקול...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!!!

עשית קליפ של ורוניקה ולוגן עם השיר 3am של באסטד!!!!!!!! OMG. זה בטח מושלםםםםםםםם. זה השיר שאני הכי הכי הכי הכי הכי הכי אוהבת שלהם... ובכלל אני מטורפת על השיר הזה[ועליהם אבל זה לא קשור]
וגם אני תומכת LoVe אז זה פשוט מושלם!!!
האינטרנט שלי דיי מקרטע עכשיו אבל אני אוריד את זה כשהוא יסתדר, פשוט הייתי חייבת להתלהב מזה! חח

irene17

New member
חח כן זה באמת שיר ממש יפה

וזה ממש התאים לי לשניהם כי יש שם שורה שאומרת: I'M CALLING YOU AT 3AM AND I'M STANDING HERE RIGHT OUTSIDE YOUR DOOR וזה התאים לי לפרקים שהוא בא אליה לדלת. וזה עוד היה לפני שראיתי את הפרק האחרון, אז עכשיו זה בכלל מתאים (בתקווה שזה לוגן בדלת).

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo99.gif|סוגד|

אני פשוט סוגדת לך!!! זה עשה לי את היום/שבוע/חודש! זה היה מעולההההההה
. אין... השיר הזה תמיד אבל תמיד עושה לי פרפרים בבטן [במיוחד בקטע של התופים בהתחלה] מרוב שאני אוהבת אותו... [והוא גם מזכיר לי את הפירוק של הלהקה אבל לא משנה :/] ובשילוב עם ורוניקה מארס [וLoVe בפרט] זה פשוט מושלםםםםםםםם
*הולכת לראות עוד כמה פעמים*

irene17

New member
אני שמחה שאהבת!

תמיד כיף לשמוע שאנשים אוהבים את זה, גם מאוד נהניתי לעשות את הקליפ הזה כי אני מתה על באסטד (ואומנים בריטים בכלל).

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאם את אוהבת את באסטד..

למה את לא בפורום?
פורום 1024 [כמו שכתוב בחתימה שלי...]

irene17

New member
באסה כי הם התפרקו

ואני לא מעריצה מעריצה, אני פשוט ממש אוהבת את השירים שלהם

noa4u

New member
קליפ מדהיםםםםם!!!

כל הכבוד לך!! באמת קליפ יפה, והשיר ממש מתאים! ואם לוגן יהיה בדלת בעונה הבאה אז בכלל זה יתאים (כיאלו הוא בא אליה ב3 בבוקר כמו שאומרים בשיר.. חחח)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאשכרה זה היה ב3 בבוקר!

חחח אהבתי.

noa4u

New member
איזה כיףףףף!

וואי אני כל כך שמחה שאף אחד לא ימות!! בקשר למשולש זה היה דיי צפוי אבל לא נורא, העיקר שבסוף היא תהיה עם לוגן!!! רק חבל שזה יהרוס את החברות של לוגן ודאנקן אבל בטח זה שאבא של לוגן רצח את אחות של דאנקן גם יתרום להרס החברות בינהם... בקשר לדלת, לדעתי זה יהיה דאנקן... אוף יש כל כך הרבה זמן לחכות ולראות!!! :(

irene17

New member
כן גם לי נראה ../images/Emo58.gif

גם לי נראה שזה דאנקן בדלת, זו די תהיה תחילת המשולש (אוף!). ובקשר לחברות של לוגן ודאנקן ממש חבל לי כי הדמות היחידה שממש נהניתי לראות עם דאנקן היה לוגן אז אני מקוה שהם עוד יסדרו את העניינים שלהם, ואם כבר הם יריבו זה יהיה על ורוניקה ולא על זה שאבא של לוגן רצח את לילי, כי ראינו את התגובה של דאנקן בפרק 22 וזה לא נראה כאילו הוא מאשים את לוגן (לוגן בעצמו ישנא את אבא שלו אחרי שהוא יגלה שהוא הרג את החברה הקודמת שלו וניסה להרוג את הנוכחית)

noa4u

New member
בטוח

שלוגן יכעס עליו, גם ככה הוא שונא אותו עכשיו אז אחרי שהוא יגלה בכלל הוא ישנא אותו!!!

למעלה