ים ...

LillipooT

New member
../images/Emo58.gifים ... ../images/Emo35.gif

אני..אישית..לא ממש מאמינה להם..אבל נגיד: אודרי ופייסי ישארו ביחד עד אמצע העונה בערך.. כנראה שלפייסי יהיה קטע..עם...עם.. ג´ן! זה כמובן יגרום למריבות קשות בין אודרי לג´ן (שיתקרבו מאוווד בעונה). הקטע בין פייסי לג´ן לא ימשך זמן רב ואודרי ופייסי יחזרו להיות ביחד בסוף העונה. ממ.. מה דעתכם

LillipooT

New member
ממ.. עוד כמה!

שמעתי ש"סצינת הסקס" של ג´ואי ודוסון צולמה כבר !!
דרך אגב.. אח של קייטי הולמס ישחק בעונה הבאה.. שמתם לב? ובקשר לצ´אד.. אף אחד עוד לא יודע.. הם עובדים קשה על להסתיר את זה מאיתנו..

Gloria_Nathan

New member
הרשו לי לצעוק שניה...

"אהההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!" האם לתסריטאים של קריק יש בעיה מסוימת שהם חייבים כל הזמן לקחת דברים שכבר קרו ולמחזר אותם? פייסי וג´ן- היה להם סטוץ בעונה השניה נראה לי. ואודרי וג´ן מתקרבות ואז בן מרחיק בניהם??? האם מישהו אמר ג´ואי וג´ן עונה ראשונה? ובקר לג´ואי ודוסון אל תתנו לי אפילו להתחיל! אנחנו בעונה החמישית נכון? כמה זמן אפשר למשוך את זה?!?!?! ארבע עונות זה היה יותר מדי, ואז באמת התאים הקטע עם פייסי כדי לנסות לגרום לדוסון לקנא פחות לג´ואי, אז מה הבעיה שלו עכשיו?!?!?

hadas555

New member
שאלה ללי

זה בטוח שאח של קייטי הולמס ישחק שם? לכמה פרקים? ומה שמו הפרטי?

LillipooT

New member
וול וול וול

טוב שלא ישבתי חצי שעה בשביל לחפש את השם שלו במיוחד בשבילך (בשבילכם)
בכל מקרה.. הקטע הוא שקוראים לו: Oliver Hudson והוא דמות קבועה נכון לעכשיו שתשחק את הדמות "אדי" שיכול להיות שיהיה לה משהו עם ג´ואי.. איך לעזאזל זה יכול להיות ?!

Digi Lista

New member
משהו בין הדמות של ג´ואי לאדי?...

כלומר קייטי הולמס ואח שלה?!?!? זה מפחיד אותי לחשוב על זה, מצד שני שחקנים טובים עושים כול עבודה טוב..אז בטח אין מה לדאוג. פייסי וג´ן?דיי, זה פשוט מתחיל להימאס(הרביעייה למי שזוכר שאמרתי...), מה לגביי ג´ק יהיה לו מישהו?הוא ישנה שוב את נטיותיו(הגיוני שלא...)? לג´ושוע ג´קסון באמת היו רומנים עם קייטי הולמס ומישל וויליאמס נכון?אבל עכשיו הוא עומד להתחתן(או שכבר התחתן...)

ב ד י ו ק!!!!!!

זה בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב (טוב לא בדיוק) אבל באמת לג´ן ולפייסי היו יחסים של סקס וסקס בלבד. אולי הפעם הבמאים של דוסון יתנו לפייסי וג´ן קצת יותר הזדמנות לדוגמה קשר קצת יותר רציני. נ.ב שמתם לב שפייסי לוקח מדוסון כמעט את כל החברות?! 1- ג´ואי (כולנו יודעים איך זה הסתיים) 2- אודרי (היא לא הייתה חברה שלו, אבל בהתחלה... מה לא דימיינתם קצת?:) 3- ג´ן (טוב הוא לא ממש לקח אבל תבינו לבד...) 4- גרטשן (אז איף!!!! ) גרטשן היא אחותו של פייסי אז ממש הוא לא לקח! מזל....

LillipooT

New member
עוד ספוילר! (אנדי)

זוכרים שאמרתי ש"דמות מוכרת" תחזור לכמה פרקים? ואז חשבנו אולי זאת אנדי וכולי.. אז.. צר לי לאכזב אותכם פורומיסטים יקרים שלי אבל ממה ששמעתי.. הדמות המוכרת היחידה שתבוא הוא המפיק שראינו בפרק 501 ושנראה שוב גם בפרק הסיום.. (סוף עונה) דוסון יעבוד איתו בתחילת העונה..

shirakl

New member
ושמתם לב

שפייסי היה כמעט עם כל אחת מהבנות שאי פעם היו בסדרה הזו? (טוב שלא עשו גם רומן בינו לבין אחותו גרטשן...)

למעלה