ים חדשים!!!

colilon

New member
../images/Emo58.gifים חדשים!!!

אף אחד חוץ ממני לא מביא ספויילרים וזה מבאס... טוב בכל מקרה... פרק 21 (עד שתקראו את זה זה כבר לא יהיה ספויילר אבל בכל זאת): קלייר מפחדת שיחטפו לה את התינוק אז היא לא מוכנה לעזוב אותו, אז סאן וצ'ארלי אומרים לה שהיא חייבת לישון קצת, מה שמשאיר את צ'ארלי עם תינוק בוכה, אז הוא הולך להארלי לעזרה והארלי מטפל בתינוק בדרך מוזרה. בזמן הקבירה של בון לוק מופיע ומסביר שהכל היה באשמתו ומה קרה בדיוק ואת כל הקטע של המטוס,ואז ג'ק קופץ עליו ומנשק אותו...סתם ג'ק קופץ עליו ומרביץ לו וצועק לו "איפה היית למה לא הצלת אותו מה עשית לו" כל האחרים צריכים להפריד בכוח אתת ג'ק... 24 (עכשיו זה לא הרבה אבל זה מעניין) על הרפטה יהיו 4 אנשים .. שלושה גברי0(!!! לא נשים) וילד (מעניין מי...) בין הגברים, (אוקיי מי שלא רוצה לדעת מי יהיה על הרפטה לא לקרוא, למה שלא תרצון לדעת כי שניים מהרפטה מתים אז..)
ענק סוייר..

TheCharm

New member
../images/Emo58.gifמש"ש

לא ממש קראתי את הספוילרים, סתם העברתי וזה, ואני לא יודע מי כתבת שיהיה על הרפטה, מה שאני כן יודע זה שרק 1 מהאנשים עליה ימות ולא 2.

POISEN G

New member
למה הרסת לי את הסדרה!!!!!!!!!!!!!!!

למה?????????????????????????. למה???????????????? פשוט תגידי לי למה??????? את חייבת למחוק את מה שכתבת למטה יש אנשים שלא יעמדו כמוני בלקרוא את הספויילר הזה........את פשוט חייבת באמת זה לא פייר יש אנשים שחולים במחלה שקוראים לה ספיילרת והיא ממש מסוכנת........לאאאאאאאא לאאאאאאאאאאא למה???????? אני לא מת על האיש\ה שכתבת בספויילר אבל זה כל כך הרס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

netaK

New member
אבל היא כתבה שזה ספויילרים חדשים :\

אי אפשר להימנע מכתיבת "ספויילרים גדולים" כי מי יקבע מה נחשב ספוילר גדול וספוילר קטן....

colilon

New member
נעלבתי (ואני בן)...

אני מאוד מצטער אם הרסתיאבל הזהרתי במויחד לפני הקטע עם הרפטה .... (אני ממליץ לך שלהודעות הבאות עם הסםויילרים שלי אל תכנסי כי מעכשיו הספוילרים החדשים הם לפרקים האחרוני!!!)

netaK

New member
../images/Emo4.gif זה בלתי אפשרי לדעתי

חלק מכל פורום המוקדש לסדרה מסויימת לדעתי, הוא ספויילרים. אם אתה לא רוצה לקרוא ספויילרים ההודעות תודה לאל מסומנות, אז אל תיכנס. כל עוד ההודעות ממוספרות אין שום הצדקה לא לפרסם אותן, לא משנה איזה תוכן ספויילרי הן מכילות.

Jason2

New member
אפשר לשים סמל ../images/Emo58.gif

ולציין ליד את מספר הפרק להם הם מתייחסים, אם זה לסוף העונה אפשר לרשום 124 ליד הסימון.

POISEN G

New member
לא התכוונתי להעליב וגם את הגלגל אין

להשיב לאחור (WTF מאיפה המשפט זה) בכל מקרה כבר קראתי זה לא משנה.....)-: ובכל זאת כדי עוד יותר להזהיר אבל ממש הקריאה אל אחריותכם תיזהו זה יהרוס לכם את החיים וכאלו......

TheCharm

New member
זה יהרוס לכם את החיים?

לא טיפה הגזמנו? ספוילר על סדרה יהרוס חיים?

asif75

New member
ספוילרים לא הורסים

בדרך כלל הספולרים נכתבים בצורה כללית וזה מוסיף לעניין בזה שהרבה אנשים בפורמים שונים מנתחים שעות על גבי שעות כל מילה בספולייר(כמו כתב חידה?) חוץ מזה אם אני יודע משהו בגלל ספוליר אני יחכה לו ויבין יותר טוב את מה שקורה שם..

LemonLimeLilach

New member
ספוילרים בלוסט ועוד איך הורסים

הטוויסטים שיש בעלילה הם מה שעושה את הסדרה... אני הייתי מתחרטת ברמות אם הייתי קוראת ספוילרים ואז רואה כי זה כל כךךךך היה הורס לי ספוילרים בסדרות אחרות, פשוטות יותר, הורסים פחות, אבל גם, זה הכל תלוי.

POISEN G

New member
יוווווווו זה היה ממש בצחוק.... חה!ח

חהחהחה...... בדיחהחהחהח!!!

a8145060

New member
../images/Emo58.gif לסוף העונה-פרקים שלא שודרו

פרק 22 המונסון(סופה טרופית) "מכה" באי. מייקל נעשה חולה (גק שמטפל בו חושד בהרעלה) תהיה דמות קבועה חדשה מר ארזצ? (Mr. Artz) נגלה עוד מידע על קיט פרק 23 חלק ראשון רוסו, הצרפתייה המשוגעת מזהירה את תושבי האי "מהאחרים" הרפסודה מוכנה פרק 24 חלק שיני 3 גברים(אחד מהם סוייר) וילד אמורים להפליג ברפסודה ולהתקל במשהו מאוד מאוד מוזר... בנתיים על האי מנסים לפוצץ?(איך בדיוק יש להם חומרי נפץ?) את הדלת hatch מסתבר שעל הטיסה 815 היו כמה כוכבי קולנוע די מפורסמים(מה זה תורם לעלילה?) וכמובן מה שכבר כל ה
רים יודעים מישהו ימות בסוף העונה

POISEN G

New member
אלו היו ספוילרים עדינים יחסית

כמה מהם ידעתי.... הקטע עם הדלת והכוכבים חידש בעיקר

pti4ka

New member
אממ ../images/Emo58.gif לגבי הכוכבים

קראתי איפשהו שמישל רודריגז מקבלת הופעת אורח באחד הפרקים האחרונים אז כנראה היא ה"כוכבת" המפורסמת :)

a8145060

New member
הכוונה היא../images/Emo58.gif

לשחקנים אורחים מסדרות אחרות, שהם לא "כוכבים גדולים"...הם יהיו על המטוס מפני התרסקות? In the thriller's season finale next month, Michelle Rodriguez ("Girlfight," "Resident Evil") will be introduced as a fellow passenger who befriends Matthew Fox's Jack prior to liftoff כמו כן הטייס(שהופיע בפרק השיני אם אני לא טועה) יופע וגם בון, וזה יקרה כי מצלמים לפרקים האחרונים מה קרה במטוס מפני שהתרסק ועוד
קטן וחשוב! בפרקי הסיום המפלצת תחזור

למעלה