טסובאסה 166

jack4u

New member
../images/Emo58.gif טסובאסה 166

אני רואה את הסוף, שקיעה בארץ קלאו, סאקורה , שאורן, קורוגאנה ופאי יושבים להם על כיסא גלגלים, כולם איבדו כבר את הידיים והרגליים שלהם. פאי משמיע אנחה, ואומר "טוב, נו, לפחות את זוכרת איך נפלת מהאופניים בגיל 6..." ועכשיו ברצינות- למה קורוגאנה חתך את היד שלו?

Ayelet chan

New member
תודה! תודה! תודה! ../images/Emo58.gif

סוףסוף הם יוצאים להם מסלאס! כ"כ שמחתי שהם הגיעו לשם לפני שנים רבות. אבל לא ציפיתי לכמות כזאת של חפירה! כמה אפשררררר. בסדדרררר. ררררר... בכל אופן. קורו-טאן חתך את היד שלו!!!11 האאעע@!!#!@ נראה לי שהוא עשה את זה כדי ליואי יהיה יותר כוח. אולי הדם ממלא אותו בקסם? או לפחות ככה קורו-סאמה חושב? בכל אופן, קלאמפ מעצבנות! הן עכשיו מנסות להשאיר אותם בכוח בעולם שהיה אחד המעצבנים? ;;;;;;;; יהיה טוב, כן. ^^ חג שמח~ 3>

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gif#@$!$!#$!@#$

~ממשיכה לצרוח בשקט כי פקינג 8 בבוקר[מה אני עושה ערה ?._.;] ואחותי ישנה~ מה לזעזאל?#$@#$@#%! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; אני כזה "בבקשה תגידו לי שהוא לא חתך לעצמו עכשיו את היד;;;;;;" ~עוברת דף ורואה שזה באמת קרה~ ";;;;;;;;;; ~צורחת עם היד על הפה" כן.....^_^; ,טוב לפחות יצאו מסלס DDD: ובקשר לאיך שאת רואה את הסוף- XDDDDDDD בדוק

Ayelet chan

New member
לא הם לא. ../images/Emo58.gif

יואי אמר שאין לו מספיק כוח קסם. ם___ם

../images/Emo58.gif סג, את גדולה. הרגת אותי מצחוק. XDDD

טוב, הפרק היה מעולה. קורו טאן עשה זאת בשביל לחלץ את יואי, כי, הוא היה צריך דם. .. אבל, את כל הזרוע? פחפחפח, איזה דרמה קווין.
נייס. מחכה לפרק הבא בכיליון עיניים; מקווה שלא יאכלו לי כמה.

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif

יש לי תיאוריה שקורוגאנה חתך את היד שלו וזרק את סוהי לשם בשביל להחליף את המשקל של פאי, מעיל של פאי + יד של קורוגאנה + חרב של קורוגאנה = המשקל של פאי, וככה הוא היה יכול להוציא אותו מהדבר הזה כי הקללה הייתה בעצם של פאי ורצתה אותו. (הרגע התעוררתי, תתעלמו ממני D=")

Noya Nyan

New member
לאא נכון. ;;;; ../images/Emo58.gif

למה לעזאזל הוא חתך לעצמו את היד?!!? ;;;; מהה. ;;; מה היד שלו עשתה לו רע. ;;;;; טוב נו. לפחות קיבלנו עוד קורויואי
~ חחחח, סלס היה עולם כלכך גרוע אז קלאמפ החליטו להשמיד אותו! XDD גר >: קורוגאנה חסר יד, פאי חסר עין, סאקורה חסרת נשמה XDD, מוקונה חסר עגיל, שאורן!כפיל חסר לב, שאורן!אמיתי חסר... O: אוה, עדיין לא חסר לו כלום. הוא הקורבן הבא! x____x"

misao

New member
!!!!../images/Emo58.gif

למה הוא חתך לעצמו את היד?????????

JeeChan

New member
ם: |ספוילר

והנה הלך למישו עוד חלק גוף :/ קורוגאנה ;_; לפחות אשורה מת D<

|../images/Emo15.gif זומג נראה לי שקלאמפ

החליטו להיות האגודה למען אנשים בעלי נכות! ליואי אין עין לקורוגאנה אין יד לסאקורה יש רק חצי נשמה (סג, נכה נפשית). מה עכשיו? יש לכם שתום עין, גידע ונכה נפשית. מה עכשיו? אני חושבת שקורוגאנה יותר... הקריב את היד והחרב. יענו "אני נותן לכם יד שלי וחרב, בתמורה אתם מחזירים לי את יואי". ועכשיו שמישהו ינסה לומר שזה לא קאנון (כאילו שהסאגה הזו לא צווחת את זה כמו פאנגרל מטורללת בכולמקרה). אני רוצה את טסובאסה הישנה חזרה ;;

למעלה