טופ 8 תוצאות

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

SUBG

New member
../images/Emo58.gif טופ 8 תוצאות

אז ככה- זה היה נראה לי אחד ערב התוצאות הטוב ביותר אם לא ה.... גם פול עף גם קלי וג'ייסון עם השיר שאני טוחן מאז הcma גוד בלס דה צ'יילד!

גם אני../images/Emo58.gif

חורשת על השיר של קלי וג'ייסון מאז ה-CMA
העדפתי האמת שהיילי או סטפאנו יעופו לפניי פול אם כי לא באמת אכפת לי מפול.

RacheLambert

New member
../images/Emo58.gif

AMERICAN GOT IT WRONG AGAIN!
הוא היה צריך להגיע לטופ 4!
היה הפייבוריט המובהק היחיד שלי.. טוב, לפחות הוא שוב שר את Maggie May שזה בעיניי הביצוע הכי טוב שלו והכי אהוב עליי

../images/Emo58.gifמסכימה איתך

דבר ראשון במשחק הניחושים ניחשתי את כל הבוטם 3 שזה כבר יפה רשמתי בסוגריים שאני מקווה שפול יעוף ולא רשמתי אותו כמודח כדי לא לפתוח עין שהוא ישאר וסוף סוף העיפו אותו... אלוהים כמה עוד אפשר? ערב התוצאות הכי טוב שהיה מבחינתי לפחות
הזוי שכל מי שהגיע עם סטפנו לבוטם 2 עף בסוף ותמיד אלה היו המתמודדים הכי מבטיחים...

../images/Emo58.gifאני מניח ש

התוצאות היו צפויות, וסוף סוף קיבלנו ערב לא מפתיע. הבוטום 3 כולו היה די צפוי, למרות שלדעתי קייסי היה הכי פחות טוב, היתה לי תחושה שפול כנראה יפרד מאיתנו הערב. סוף סוף הודח בן!!!!!! ובטח שבוע הבא היילי תעוף
או סטפנו?

B a 7 a K

New member
אני מניח שבפסקה על קייסי

המילה "פחות" הייתה טעות הקלדה. אחרת אני מתקשה להבין אותך.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

אוי אלוהים מה סקוטי ולורן עשו לשיר שלי
מזעזעים שניהם! שיחזרו מיד לשיר שירי משמשים

פטל 11

New member
../images/Emo58.gifריזולטס../images/Emo205.gif

רק חוב מתכנית ההופעות- רק אותי ויל איי אם ממש מצחיק?
אפשר לתת לו לשפוט תכנית שלמה במקום חסרי התועלת שיושבים שם כעת... הדואט של קייסי והיילי היה ממש מעולה
. הם יכולים מבחינתי להיות בגמר ככה. ביי פול. גם הסטוריית הבוטום 3 וגם להופיע ראשון... איט ואז טו מאץ' טו הנדל.

קליספרה

New member
../images/Emo58.gif

הגיע הזמן אני לא אתגעגע אני לא מבינה מה הוא עושה שם מלכתחילה

מלאני4

New member
מאוכזבת

ההופעה האחרונה של פול הוכיחה את הסיבה למה היו צריכים להשאיר אותו ונדמה לי שסטפנו גורר אנשים לאבדון ברגע שהשם בבוטום איתו מי שנשאר לידו הולך. למרות שלדעתי לסטפנו אין סיבה כבר להישאר שם

moshavnikit

New member
די, כאילו..די!אני לא יכולה יותר עם הכדור שינה

הזה שנקרא סטפאאאאנו, די!!!!!!!!!!! דה מוסט בורינג אנד קיטשי מן אבר! אוח

Theshe

New member
איזו אכזבה.

אני לא מאמינה שהעיפו את הפייבוריט שלי, סאמק. איך זה שתמיד אני אוהבת את אלה שלא זוכים, אה? אני מתעבת את השמלה שלורן לבשה, היא חייבת להפנים שצהוב זה לא צבע של אף אחת בעולם כולו! מה זה לעזאזל היה? המחרוזת(?) משירי סיימון וגרפונקל מהסרט "הבוגר" שבוצעה על-ידי הרביעיה (פול, ג'יימס, ג'ייקוב וסטפנו) היתה נהדרת, סבלתי בדואט של לורן וסקוטי, כמעט זרקתי משהו על הטלוויזיה כשהשופטים נעמדו למחוא כפיים להיילי ולקייסי (מה הם שומעים אצלה שאני לא, מה?) ואז ההדחה המכעיסה - פול הלך לא לפני ששר לי שוב את maggie may, ועשה את זה יוצא מן הכלל. לשם ההגינות, הבאים לעוף חייבים להיות היילי וסטפנו, הסדר כן משנה!

LeAnnDylan

Well-known member
אוי כבר אמרתי לך שאני אוהבת אותך?

עיצבן אותי לראות בכל מקום אנשים מתעלפים על הביצוע של קייסי והיילי. הוא היה נוראי בעיניי. היא עדין נבחה רוב השיר וזה שהיא הוסיפה כל מיני דולידו דווו-הווז לא הופך את זה לארטיסטי. איפה קארה שתסביר להם מה זה ארטסטרי

למעלה