- טופ 7 תוצאות

../images/Emo58.gif סיכום הערב

אז מי שהוכרז ראשון SAFE היה קייסי והבוטם 3 - ראשון שנשלח לשם היה ג'ייקוב, אחריו סטפנו אוח"כ היילי היילי מייד נשלחה לספה כבטוחה, סטפאנו נשלח הביתה לא יאמן שמישהו הצליח להביס את סטפנו בבוטם2 כן, וגם דיוויד קוק הופיע.... TOP6 - כזה מוזר להסתכל על הפרק הראשון ולראות שהיילי נמצאת היום בטופ6, בחיים לא הייתי מאמינה,היא עברה כזה מהפך, לא יכולתי לסבול אותה בהתחלה, אף פעם לא שיניתי דעה על מתמודד באיידול מהקצה אל הקצה בצורה כזאת כמו על היילי, לגמרי מגיעה לה להיות שם. אני לא הייתי מעבירה אותה אפילו את האודישן הראשון

RacheLambert

New member
למישהו יש קישור להופעה של קוקי?

אני גולשת מהאייפון ואני לא מוצאת כלום ביוטיוב ומה שאני כבר מוצאת לא פועל לי =\

אני יכולה להעלות את זה לפליקס

אבל זה יקח איזה 20-30 דק בטח.. צריכה לערוך את זה קודם.. רוצה את כל הקטע כולל מה שמדברים איתו?

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

איזה באסה שדווקא סטפאנו... קיוויתי שג'ייקוב היילי או קייסי קודם... אני היחידה שלא אוהבת את קייסי ???

חח טוב לדעת...

אני ממש לא אוהבת אותו , ואת ההתנשאות שהוא מקרין, ואת זה שהשופטים כ''כ אוהבים אותו ...לא מצליחה להבין למה. הוא לא כזה גאון מוזיקלי כמו שעושים ממנו . ואם השופטים לא היו מבזבזים עליו את ההצלה הוא היה עף מתי שמתאים לו. והם עוד היו יכולים להציל את פיה או מישהו אחר.. כ''כ חבל שהם התעקשו עליו. אבל זו רק דעתי...

../images/Emo58.gifאני תכף הראו את ההופעות, הייתי חייב

לדעת עם צדקתי בתיאוריה שלי על מקום 7 ואכן שוב זה הוכיח את עצמו וסטפנו הודח יאיייי!

מכורה6

New member
../images/Emo58.gifגם לי הייתה תאוריה שהוכיחה את עצמה

אולי זו אותה תאוריה אבל ידעתי שסטאפנו יעוף בטופ 7... (בדיוק כמו טים אורבן בעונה שעברה...)

white angels

New member
במוקדם או מאוחר זה היה קורה../images/Emo58.gif

אבל עדיין..הבחור הכי חתיך בתוכנית עף.. אם מסתכלים על ביצוע הוא באמת לא היה משהו..הוא בחר שיר יפה אבל בקושי שר רק עשה יותר שואו... יש לי הרגשה ששבוע הבא ג'ייקוב עף ואחר כך היילי..את סקוטי כנראה כבר לא יעיפו,גם לא את קייסי וג'יימס..לגבי לורן אני עוד לא בטוחה. לפחות קלעתי בניחושים שלי, זה כבר משהו

נמשל

New member
../images/Emo58.gif ובכן, מה

היילי עשתה בבוטם 3? חבל, היה לה ביצוע ששווה להיות בטופ 4 השבוע פרידה צפויה מסטאפנו למרות שרציתי שג'ייקוב יעוף קדימה היילי, את צריכה עכשיו לתת את הביצועים של החיים שלך. ומילה לגבי ההופעות הקבוצתיות: מזעזע! במיוחד השיר הראשון עם הרביעיה, נורא ואיום הרבה יותר נעים לאוזן כשהם שרים דואטים מאשר רביעיות לא מסונכרנות

Lhuna1

New member
השחיטה (ספ'?)

של ויוה לה וידה היתה יותר גרועה בעיני. אבל בגדול אני איתך - דואטים
רביעיות וגם שלישיות
והיילי תמיד בבוטום, גם כשהיא הכי טובה, וסקוטי ולורן יכולים לתת הופעות הכי סתמיות ונשכחות בעולם ולא להגיע לבוטום

SHTRUDIDI

New member
ולתוצאות...עדיין../images/Emo58.gif?

קוקי!!!
הקטע עם אמא שלו וסטיבן היה חמוד
אהבתי את שני הביצועים הקבוצתיים. היילי לא הייתה צריכה להיות בבוטום 3, אבל הנחתי שהיא תהיה. חבל שסטפאנו הלך, החיבוק שג'יימס נתן לו בסוף היה חמוד ובאסה שהוא בחר לשיר דווקא את lately, זה היה ביצוע מצוין הפעם, אבל הייתי מעדיפה שהוא יבחר משהו אחר מהביצועים הקודמים שלו.

LeAnnDylan

Well-known member
זה הבוטום הכי../images/Emo58.gif

מוצדק בעולם! חבל שלא נפטרנו משלושתם יחדיו. ההופעה של קוק הייתה אחלה. ההופעה של קייטי על אף שאני מחבבת אותה הייתה נוראית. אני לא מכירה את השיר הזה שלה והיא נראתה כמו וואנבי גאגא. מה קרה לימים בהם היא הייתה פרוצה ומגניבה?
ההופעות הקבוצתיוית היו מטופשות והכוריאוגרפיה כל כך נוראית שאני לא מבינה למה ריאן חש צורך לציין את שמו של המסכן (שבוודאי מובטל כרגע וגם לשארית חיו) שאחראי למחדל הזה... אם כי אני חייבת לציין שהן סוג של גילטי פלז'ר בשבילי. זה כל כך רע שזה כיף. זה הדברים היחידים שאני עוד אוהבת בעונה הזו.

למעלה