טופ 5

jess r

New member
ואללה?

אהבתי את שניהם אבל כן, של היילי הרבה יותר מוצלח.
 

SHTRUDIDI

New member
סיכום שלי של הערב

ג'יימס - שיר ראשון - הופעה נחמדה, היו לו בולטות יותר. אני לא מכירה את השיר אז קשה לי להשוות למקור. שיר שני - נפלא. אולי לא מושלם וואקלית, אבל היה שונה מהופעות אחרות שלו ואהבתי את זה. ג'ייקוב- שיר ראשון- היה מזעזע! ברצינות, הריקוד, השירה, הכל היה כל כך רע בעייני. שיר שני- סתמי ונשכח. לורן- שיר ראשון - אני לא ממש מכירה את השיר אז אני לא אנסה אפילו להשוות למקור, אבל היא נשמעה מעולה והופיעה ממש טוב. שיר שני - העיבוד היה ממש רע בעייני, לא אהבתי את מה שהיא עשתה עם השיר. סקוטי - שיר ראשון- מעולה! אהבתי מאוד גם את השיר. שיר שני - ביצוע טוב מאוד, העדפתי את השיר הראשון שלו הערב אבל גם זה היה טוב. היילי - שיר ראשון - לא רע אבל גם לא מדהים. שיר שני - מצוין.
 

NASTIAtheSAVIOR

New member
דעתי...

בתור מעריצה ענקית (מעריצה מס' 1 למען האמת.) של 30 שניות למאדים,ממש התלהבתי כששמעתי שהוא הולך לעשות קאבר לשיר שלהם,אבל בכל זאת אף אחד פשוט לא יכול עליהם,והקאבר של ג'יימס היה כלכך מזעזע שרציתי לבכות שהוא הרס את אחד השירים הכי אהובים עליי. כן,שנאתי את זה למרות שהוא הפייבוריט שלי. הביצוע השני שלו היה מדהים לעומת הראשון,הפעם רציתי לבכות מרוב ההתרגשות,איזה מותק הוא. 3> הביצוע של ג'ייקוב לNo air היה הביצוע הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי לשיר. איכס. איכס. ושוב איכס. גם הביצוע השני שלו לשיר שאני לא זוכרת היה מזעזע,את זה אני כן זוכרת. שונאת אותו,מזל שהוא עף. את ההופעה הראשונה של לורן דווקא אהבתי,אבל היא איכזבה בהופעה השניה ועד כמה שאני שונאת את ג'ימי אייבין או מה שמו,הוא צדק כשאמר שהיא הרסה את הקטע הכי טוב בשיר ושהקול שלה נשבר באמצע. סקוטי היה בסדר בשני הביצועים,הביצוע הראשון היה יותר טוב מהשני שבו הוא קצת זייף. היילי הייתה דווקא בסדר בביצוע של השיר של גאגא,אני לא מבינה למה השופטים יצאו עליה ככה,הביצוע לא היה ואו אבל הוא היה בסדר. שיוציאו את העצבים שלהם על ג'ייקוב או משהו פור גאד סייק. הביצוע השני שלה של אחד השירים האהובים עליי,היה מושלם. או במילים (היחידות) של סטיבן, It was beautiful.
 

OKDeSign

New member
כנ"ל בקשר לג'ימס

הוא אמר שהוא מבצע את "קרוב לקצה" (כן תרגום אינלי כוח לעבור לאנגלית) וישר חשבתי לעצמי, חצי בצחוק "מה כמו של 30 שניות??" ואז, הוא התחיל לשיר, והייתה בי התלהבות שהוא פאקינג שר שיר שלהם בתוכנית, ואז זה נגמר, כי זה היה די נוראי :| אבל אני עדיין הכי אוהבת אותו וחושבת שמגיע לו לנצח :)
 
למעלה