טופ מודל 909

Boran

New member
../images/Emo58.gif טופ מודל 909

נחמד. 1. שמתם לב למדלדל שיש לטיירה בידיים? כל פעם בג'אג'ינג שהיא הזיזה את היד זה רעד כמו רעידת אדמה בטוקיו... 2. ביאנקה מעצבנת אותי. אני לא בהכרח רוצה שהיא תמות, אבל גם רגל שבורה או פנס בעין זה בסדר. מה זה ההתנשאות הזאת מול הת'ר? (ולא רק זה) 3. ואגב הת'ר. מסכנה, כולם בועטים בה כשהיא על הרצפה. באמת שאני יודע איך היא מרגישה. והקטע שהיא עמדה בתצוגה ולא מצאה מה להגיד היה מביך פלוס פלוס. 4. משום מה הכל בסין בזמן האחרון. הישרדות, טופ מודל, עוד אלפי דברים שאני לא זוכר... אה כן, ובאפריל גם אני. (בעזרת השם) 5. תמיד בשלב הזה בערך התכנית עוברת לבירת אופנה עולמית שונה. ממ... הלו?? מה עם תל אביב? 6. זה מעצבן אותי שבערך מעונה 5 או משהו כזה כשמישהי עפה ומראים את התמונות שהיא צילמה במהלך העונה, מראים רק קלוזאפים של הפרצוף. הלו? אם מה שחשוב זה רק קלוזאפים של הפרצוף, שיעשו את כל הצילומים אותו דבר בבית. אני רוצה לראות את כל התמונה!! 7. אומו בושי!

../images/Emo58.gif 909

אני מתעב את ביאנקה כבר מהפרק הראשון, היא לגמרי מתנשאת מעל הת'ר ושמחה לאיד כל פעם שהיא סובלת. אני לא מת גם על סלישיה. ג'נה יפהפיה והיא נראתה מדהים בפוטושופ, כנ"ל הת'ר עם האיפור הזה. הטופ 3 שאני חושב שיהיו: ביאנקה, ליסה והת'ר. הטופ 3 שאני רוצה שיהיו: ג'נה, ליסה והת'ר. ליסה שליטה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif לא מסכים

פיינל 3 יהיו לדעתי ג'נה הת'ר וסלישה, אולי ליסה במקום סלישה. אני לא רואה שום סיכוי שג'נה לא נמצאת בגמר. היא פשוט תותחית. (אגב, רק אני או ששאנטל נהיית מכוערת מפרק לפרק?)

Boran

New member
רק אתה ../images/Emo58.gif

הדירוג שלי: 1. ג'נה 2. שאנטל 3. סלישה 4. ליסה 5. הת'ר 6. השטן 7. אולמרט 8. שי אביבי 9. שאול יהלום 10. קקי 11. ביאנקה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אני לא חושב שיש סיכוי שהטופ 3 לא יהיה בנוי מהת'ר,ג'נה וביאנקה. ביאנקה תהיה במקום ה-2 וב"ה ב"ה ג'נה תיקח את העונה וזאת תהיה עונה פשוט מצוינת.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

יאללה שמישהו יעיף כבר את ליסה ואת הת'ר. סלישה גבולית מבחינתי. פיינל 3 של ג'נה, ביאנקה ושנטל. לא אכפת לי מי מהן תזכה

Oukami Kun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif גם לAUNTM3

למרות שהיא צריכה להראות קצת ביצ' אטיטוד כי אחרת היא לא שורדת את הפרקים הבאים. כמו נגיד אליס מAUNTM3.

maya567

New member
../images/Emo58.gif גם לנדב

פיכס הת'ר. כמו שביאנקה אומרת - יש לה פנים יפות, אז ואללה - תצא לה תמונה יפה. זה כמו שאני פוטוגנית לאללה, אבל מכאן ועד דוגמנית... יא ראביייייי

למעלה