טוב יאללה...

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif טוב יאללה...

מתי עושים עוד מפגש פורום??? שכל אחד יגיד מתי נוח לו ומתי הוא יכול וככה נקבע מתי... לפי דעתי שנעשה את זה בת"א... יאללה שרשרו לפה ובלי ניצלו"שים

holly shit

New member
אוף שום דבר לא זז פה..

טוב, אני נוח לי כמעט בכל זמן תגידר רק נתי וכמה אנשים באים. מה נסגר עם הקולה מיוזיק הזה נגמרו הכרטיסים?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif כן...נגמרו הכרטיסים..

רק למופע ה-5 של היהודים נשאר...אבל בטח גם זה כבר נגמר... אז... לא נראה לי שנוכל לעשות אותו שם...

holly shit

New member
איזה בעסה..

דווקא רציתי לראות את שב"ק ס ועד שהתחלתי כבר לאסוף, טוב לא הבאתי אפילו אחד אבל כבר היו לי 10. טוב נו, לא נורא..

zoeilovebam

New member
יש לי כרטיס ליהודים

ואין לי עם מי ללכת הכי דפיקהההה!!!!!!!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif נכון!!!!!!

גם לי זה ככה... אני יכולה להשיג כרטיס אבל אין מי שיילך איתי.... זונות

holly shit

New member
קחו רעיון מטורף.

לכו ביחד! סתם, אין לכם מה להתייחס לזה.

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif לא ב-5.8!

כיייייייייי.... מצאתי לי עם מי ללכת להופעה של היהודים בניצנים!! וואווווווווו!!!!!!!!

omni96

New member
מה יהודים? מה?

יש הופעה של דודו זר בראשון !!! זה הרבה יותר שווה !

holly shit

New member
דודו זר בראשון?!?

איפה? מתי? למה? וואי דודו זר מי אמר שחלומות לא מתגשמים??! עכשוי רציני, הייתי פעם ביום הולדת שדודו הופיע בה והוא בחר בי מהקהל להפעיל את עוזה..הכבוד!

omni96

New member
חחחח מה את שרוטה?!?

זה הכי שווה בעולם ההופעה הקודמת הייתה של דליק ווליניץ והוא נתן לי חתימה !!!! וכתוב שמה: לאור באהבה דליק יענו, דלייייקקק אוווהבב אותתיי !!!

holly shit

New member
זה לא פייר!!!

למה לי הוא רשם בידידות? למה למה? מה עשיתי רע??! אני מתחילה מסע נקמה אף אחד לא יגיד לי "בידידות" אולי אני אדליק לו את הבית זה יהיה מדליק! סתם, למי בכלל אכפת מדליק יגאל בשן הוא השם החם עכשוי בתעשיית הבידור והוא כזה חמוד כשהוא ביישן
ממש מדליק!

sweet 666

New member
דווקא באוגוסט..? בואו ניפגש לפני,

ואז גם באוגוסט... תכננו על כמה מפגשי פורום, לא?

ייאאאא מדרפאקר!!

אווווו נולדתי לאהוב! את דודו זר אולי זה קצת מוזר גאה לראות פרפר נחמד!!! דו-דו זר!

למעלה