חלום שמתגשם...

KinKin

New member
../images/Emo58.gif חלום שמתגשם...

חיכינו חיכינו, בכינו בכינו, הזלנו דמעות ונלחמנו על דעותנו ובסוף... זה קרה!!! הספוילר ש(אני אישית ואחרים כמוני) חיכינו לו שנים: בשבוע הבא- בו ונורה מתחילים לקלוט את הרגשות שלהם אחד כלפי השניה לאחר שהם רוקדים!!!! (הבן שלהם רושם אותם לתחרות ריקוד) LOVE IS IN THE AIR

Woods rules

New member
חלום??? של מי בדיוק????

כו-לה תחרות ריקודים.... זו תהיה טעות גדולה לשחזר את הפאתטיות של העבר. וחוץ מזה, עם תחרות ריקודים או בלעדיה, עכשיו איב נמצאת בתמונה!!! GO EVE, GO!!!!!

KinKin

New member
אה???

פיספסתי משהו... איב??? אותה אחת שנמצאת על חוזה לא קבוע וכשהיא שרה הראו את בו ונורה מה שנקרא אצל האמרקאים "פורשדואינג"... זאת האיב???
את מוזמנת להביט בקישור הבא...

נו, בנתיים הם רק מתכננים../images/Emo58.gif

נסיעה לניו יורק עם הגו'ניור שלהם. ששניהם מעריצים כל כך עד כדי כך שהסכימו שהוא זה הממשלב את הכי טוב בשניהם. עם זאת קשישא, עסוק בפיצוח תעלומה חדשה, ו.. לא יודעת כמה ראש יהיה לו להתעסק בבן ואמא, אני צופה למרבה האכזבה את בו עובד מקבל פרס ומבלה את רוב הזמן בטלפוןנים בעוד נורה לוקחת את מאתייו לבלויים וזליליות בלתי מבוקרות של המבוגרים וגלידות ענק. יש לי הרגשה שימתחו אותנו כמו מסתיק עד שמשהו יקרה שם. ואיב? נו אותה שתלו במיוחד כדי לערער לנו את הביטחון, אם כי היא מתקדמת לא רע.

למעלה