וולצ'ק

תמיר1991

New member
../images/Emo58.gif וולצ'ק

מה אתם חושבים עליו? על הקטע שלו עם מריסה? אותי אישית הוא מחליא, וחבל לי לראות את מריסה מאבדת עצמה לדעת איתו. שילך כבר
תמיר.

talburstein

New member
הציל את התוכנית.

עד פרק 17 העונה הזאת הייתה משעממת נורא, סוף סוף מתחיל טירוף כמו שצריך והוא זה שמדליק אותו (ואת הג'וינט של מריסה).

תמריקי

New member
גם אני חושבת ככה...

ולדעתי צריך להחזיר דמויות מן העבר... תרזה..טריי...

talburstein

New member
תרזה בטח תחזור. ../images/Emo190.gif לצופי ערוץ10

לדעתי זה יקרה לקראת סוף הסידרה, תרזה עבדה על ראיין שאין תינוק (או משהו כזה אני לא זוכר) וכדאי להעיף את ראיין מהסידרה היא תחזור ותגרום לו לחזור לצ'ינו ולגדל את הילד.

עומרי 200

New member
זהירות!!!! ../images/Emo58.gif לסוף עונה 3

פרק הבא, חוזרות אנה ות'רזה, שבכלל לא יודעת עדיין אם התינוק אכן של ריאן. לא ברור אם זה יתגלה בסוף העונה או נשאר במתח. מה שכן, הוא יעבור בדיקת רקמות. בנוסף... כל משפחת כהן מתחרפנת מה שמוביל לסת' לחזור לחשיש, לקירסטן לחזור לוודקה ולסנדי, להתקף לב. כן כן! התקף לב, מה שעוד יותר ישפיע על המשפחה וכפועל יוצא גם על היחסים בין סת' לסאמר. מי שיוצר נשכר מכל הסיפור היא מריסה, לאחר שוולצ'אק, מי שהחזיר אותה לסטייל העונה הראשונה...... (מי שרוצה לדעת להמשיך למטה) מת! כן, וולצ'אק ימות, ולפי מה שהבנתי הוא לא היחיד. כמו כן, אמרו שעוד פרצוף מוכר חוזר לפרק האחרון. לפי אתר ספוילרים יש מקורות די אמינים והתחושה מתחלקת בין שני אנשים. היילי או מי שדווקא הרבה מאמינים שיחזור (שוב אזהרה, לרדת למטה) א ו ל י ב ר ! אז תודה לגוש שוורץ שהצליח להחזיר את הסדרה המתפגרת למה שהייתה פעם. אני מקווה שזה יהיה טוב כמו שזה נשמע. ואם לא, סבבה, ת'רזה כוסית!!

stroblle

New member
ואווו איזה שולט יהיה אם ככה יהיה

הסידרה נראה לי הולכת ומשתפרת מפה. ואוו..מחכה בקוצר רוח!@

האהאהאהאהאהאהאהאההא../images/Emo58.gif

אני לא מאמינהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה וולצ'ק שלי מת?!?!?!? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :'( למה למה למה למה למה למה !!!!!!!!!!! אוף אוף אוף אוףףףףףףףףף זה הולך להיות כ"כ מרתקקק אבל כמעט שום פרק לא יורד לייייייייייי אני חייבת למצוא אתר עם פרקים שאשכרה רואיםםםם למי שיש בקשה שידבר איתי במסרים!!!!!

האהאהאהאהאהאהאהאההא../images/Emo58.gif

אני לא מאמינהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה וולצ'ק שלי מת?!?!?!? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :'( למה למה למה למה למה למה !!!!!!!!!!! אוף אוף אוף אוףףףףףףףףף זה הולך להיות כ"כ מרתקקק אבל כמעט שום פרק לא יורד לייייייייייי אני חייבת למצוא אתר עם פרקים שאשכרה רואיםםםם למי שיש בקשה שידבר איתי במסרים!!!!!

עומרי 200

New member
../images/Emo58.gif

גם קייטילין חוזרת. או יותר נכון, מריסה נוסעת אליה... פרק 3X23.

אתה יכול אולי

לציין שהספוילר שאתה מסמן זה מש"ש? אנחנו אמורים לנחש? הרסת לי עכשיו. אני רואה לפי קצב ארה"ב, וזה נחשב ספוילר, אבל אני לא אמורה לנחש שהספוילר שאתה מסמן זה לפרקים שלא שודרו.

תמיר1991

New member
לא נכון, אם כבר מהרגע שהוא בא

הסדרה נהרסה, הוא מבחיל אותי. תמיר.

stroblle

New member
חח אחי איזו הגזמה....מי ישמע כבר מה

הוא עשה? חחח אתה מדבר כאילו הוא הרג את כולם וכ'ו.. סה"כ גרר את מריסה, שבאותו הזמן הייתה במצב נפשי ירוד מאוד =Q ואתה יודע, הוא אמור להיות מבחיל ודוחה כי זו הדמות שלו..לא נראה לי שיש מישהו שבאמת אוהב את הדמות הזאת, כמו הדמויות האחרות. קיצר הגזמת קצת..הסידרה ממש לא נהרסה כשהוא הגיע, ההפך..הכניסה קצת מתח ו"אקשן". בקיצור, לדעתי הלכת רחוקקקק מדיייייייייייייייייייייי.

תמיר1991

New member
איש איש ודעתו,

ושוב - לדעת פשוט חבל שהביאו אותו, היו צריכים לדעתי להמשיך עוד עם ג'וני, או לעשות טוויסט עלילתי עם דמות שחוזרת מהעבר. תמיר.

stroblle

New member
חחח גונ'י ../images/Emo58.gif

הוא הרס ת'עונה הזאת ואתה עוד רצית להמשיך אותה איתו ולעשות טוויסט? חחחח..אם כך, העונה הייתה זוווווווווווווווווווועה !$!$%

talburstein

New member
לא סתם עשו מה שעשו עם ג'וני../images/Emo58.gif

הוא ממש חרא של דמות ודרדר את כל העונה הזאת.

באע

New member
מה פתאום!!!

אני ובת-דודה שלי מאמריקה חשבנו איך ולמה הסדרה השתנתה והגענו ל-2 מסקנות: הראשונה היא שהירי של מריסה בטריי הפך את הדרמה לדרמה כבדה וגרועה ולא הייתה הדרמה הקלילה כמו בעונות 1-2, השנייה היא שזה בגלל שמישה צבעה את השער שלה לבלונדיני וזה הפך את המראה שלה לכמו סתם ילדה קליפורנית רגילה ולא מראה מיוחד שיש רק לה כשהיה לה את השער החום הבהיר בעונות 1-2...!

stroblle

New member
הייתי מצפה לטיפה יותר שכל..

ביזבזת לי את הזמן של הקריאה והכתיבה לתגובה. בלעעע.

למעלה